Meer digitale controle over alle informatiestromen en documenten heen

Informatie binnen uw organisatie kan goed gestructureerd of volledig ongestructureerd zijn. Vooral het hoge volume aan ongestructureerde informatie brengt extra uitdagingen met zich mee. Met een samenwerkingsplatform (gebaseerd op SharePoint en Office 365) kan u makkelijker informatie beheren en zelfs inzetten om processen, taken en acties efficiënter aan te sturen. Meer nog... Door alles te koppelen met uw ERP- of CRM-omgeving worden allerlei processen geautomatiseerd en zullen complexe projecten op een gestructureerde manier verlopen.

Ontdek de voordelen van ECM
Wat kan ECM voor u betekenen?

Werkt uw organisatie nog steeds in een eilandcultuur? Heeft u niet de technologie in huis om vlot samen te werken en informatie te delen? Bestaat er een wildgroei aan ongestructureerde informatie? Met een samenwerkingsplatform kan u makkelijk documenten delen binnen én buiten uw organisatie en maakt u komaf met versieconflicten.

Snel starten met ECM
Snel starten?

U wilt u op enkele dagen tijd aan de slag met een volwaardige oplossing voor Enterprise Collaboration? Tegen een vaste prijs? GMI group ontwikkelde daarom ECM Sprint: een reeks kant-en-klare totaaloplossingen die beantwoorden aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, rekening houdend met uw bestaand ERP- en/of CRM-systeem. Kortom: standaard, betaalbaar én snel implementeerbaar.

Office 365: download het Forrester Consulting rapport
Hoeveel kan u besparen?

Waarom is Office 365 zo waardevol voor kleine en middelgrote bedrijven? Lees hoe u de totale bedrijfskosten kan verlagen en de productiviteit van mobiele en IT-werknemers kan verhogen. Download het gratis rapport van Forrester Consulting over "The Total Economic Impact van Office 365" en ontdek alle voordelen van dé clouddienst voor het samenwerkingsplatform van morgen. 

Wat kan ECM voor u betekenen?

We laten ons klanten eerst zelf aan het woord...

Wuyts


De ‘all-in-one’ ECM Sprint van GMI group bundelt een compleet intranet, waarbij alle afdelingen beschikken over hun eigen plek waar data staat. Meer dan dat, er is een actieve koppeling tussen SharePoint en Microsoft Dynamics NAV. 

Joannes Stockbroekx, Wuyts

mid-blauw
Vosko Networking


Wij hebben een succesvol SharePoint migratietraject achter de rug dankzij de professionele aanpak van GMI group. Het kennisniveau van de verschillende consultants heeft er voor gezorgd dat we snel konden overgaan naar onze nieuwe omgeving.

Ab Veldman, Vosko

mid-blauw
Mitro


De introductie van Office 365 en het samenwerkingsplatform van GMI group, stellen ons in staat om ons kantoor verder te digitaliseren. Hierdoor zullen onze medewerkers op de werf alle informatie rechtstreeks kunnen consulteren. 

Theo Mitrovoltsis, Mitro

mid-blauw

Haal maximaal voordeel uit de manier waarop informatie wordt gebruikt

Via steeds meer verschillende kanalen (het web, bedrijfssystemen, mobiele devices, gedeelde opslagmedia,…) wordt uw organisatie overstelpt met een overvloed aan informatie, die al dan niet binnen uw eigen organisatie geproduceerd wordt. Die informatie kan goed gestructureerd of... volledig ongestructureerd zijn. Vooral het hoge volume aan ongestructureerde informatie brengt extra uitdagingen met zich mee.

Met een samenwerkingsplatform kunnen uw medewerkers deze informatie efficiënter beheren en inzetten om processen, acties én beslissingen efficiënt aan te sturen.