ECM Sprint

Als bedrijfsleider weet u beter dan wie ook hoe u uw bedrijf moet organiseren. Voelt u echter ook aan dat uw bestaande IT-omgeving, ERP- of CRM-systeem geen afdoend antwoord biedt op de steeds groter wordende hoeveelheid ongestructureerde informatie?

De ECM Sprint, ontwikkeld door GMI group, staat voor een reeks kant-en-klare totaaloplossingen voor Enterprise Collaboration en biedt een antwoord aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, rekening houdend met uw bestaand ERP- en/of CRM-systeem.

En omdat niet iedereen dezelfde verwachtingen heeft, creëerden we vier verschillende ECM Sprint-formules. Elke Sprint is dan ook opgebouwd met eigen accenten! 

Wat kan een samenwerkingsplatform voor uw organisatie betekenen?

We laten onze klanten aan het woord

De ‘all-in-one’ ECM Sprint van GMI group bundelt een compleet intranet, waarbij alle afdelingen beschikken over hun eigen plek waar data staat. Meer dan dat, er is een actieve koppeling tussen SharePoint en Microsoft Dynamics NAV. 

Joannes Stockbroekx, Wuyts

Wij hebben een succesvol SharePoint migratietraject achter de rug dankzij de professionele aanpak van GMI group. Het kennisniveau van de verschillende consultants heeft er voor gezorgd dat we snel konden overgaan naar onze nieuwe omgeving.

Ab Veldman, Vosko

De introductie van hedendaagse technologie op basis van Office 365 en het samenwerkingsplatform van GMI group, stellen ons in staat om ons kantoor verder te digitaliseren. Hierdoor zullen onze medewerkers op de werf alle informatie rechtstreeks kunnen consulteren. 

Theo Mitrovoltsis, Mitro

 

Ontdek de ECM Sprint die bij u past

Kies uit onderstaande Sprint-formules

Om de interne werking te verbeteren was het noodzakelijk om de administratie en productie te digitaliseren. Wuyts doet deze implementatie aan de hand van bepaalde richtlijnen om een Factory 4.0 te worden om een traditionele productieomgeving om te vormen naar een performante en geautomatiseerde productie-eenheid. GMI group ondersteunt dit project door een ver doorgevoerde bedrijfsautomatisering voor de kantoortoepassingen. Een degelijk samenwerkingsplatform op basis van Microsoft SharePoint, als onderdeel van Office 365, maakt komaf met papieren documenten. Hierdoor wordt het mogelijk om te kunnen werken any place, any time. De mobiele, digitale medewerker is een feit. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook erbuiten. Dit kan door het aanreiken van een extranet aan onder andere architecten en onderaannemers.

"De ‘All-in-One’ ECM Sprint van GMI group bundelt een compleet intranet, waarbij alle afdelingen beschikken over hun eigen plek waar data staat. Meer dan dat, er is een actieve koppeling tussen SharePoint en Microsoft Dynamics NAV. Dankzij deze koppeling kunnen we bestanden voorzien van beschrijvende velden, deze velden vertellen inhoudelijk waarover het document gaat. De handige zoekfunctie zorgt er dan weer voor dat we op eenvoudige wijze de juiste data terugvinden”, aldus Johannes Strockbroekx.

Vosko is dé netwerkspecialist van Nederland. Al meer dan dertig jaar onwerpt, realiseert, beveiligt en onderhoudt Vosko grote en complexe communicatienetwerken voor bedrijven en organisaties in Nederland. Om alle klanten voldoende te kunnen bedienen, had Vosko nood aan een degelijk intranet om de interne mensen te ondersteunen in het verkoopstraject. GMI group heeft ervoor gezorgd dat Vosko op een eenvoudige manier het oude intranet kon verlaten om over te stappen naar een modern samenwerkingsplatform.

Dit platform, op basis van SharePoint 2013, integreert naadloos met de ERP- en CRM-oplossing van het bedrijf, beiden ook Microsoft-producten. GMI group ontwikkelde een speciale app om data uit CRM (klantengegevens) en Microsoft Dynamics NAV (projectgegevens) samen te bundelen in een functioneel overzicht in SharePoint.

Het eerste maatpak voor Enterprise Collaboration tegen een standaardprijs!

De functionaliteiten per Sprint:

ECM Sprints - overzicht functionaliteiten