Samenwerken in Office 365 voor de bouwwereld, concreet met "FleCreaS"!

Vandaag is het gebruik van het “Office-pakket” van Microsoft met o.a. Excel, Word, Outlook, enz...  onmisbaar in elk bedrijf. 
Na 20 jaar Microsoft Office is er een totaal nieuwe aanpak met de komst van Microsoft Office 365. Deze basissoftware wordt nu de nieuwe standaard omwille van tal van voordelen. Naast de traditionele applicaties werd de kracht van “cloud” toegevoegd.

De mogelijkheden van de meest gebruikte cloud programma’s zijn nu volledig geïntegreerd in de klassieke Office-toepassingen en zijn krachtiger dan de reeds bestaande toepassingen.
Dit is een niet te missen stap in het geïnformatiseerd bedrijfsbeheer.

Wij nodigen u graag uit voor een presentatie van de meest performante software voor hedendaags technisch bouw-bedrijfsbeheer FleCreaS 2016 (voldoet aan alle publicaties en voorschriften i.v.m. bedrijfsbeheer volgens het WTCB)  op basis van Office 365.

Voor wie

Deze demosessie is bestemd voor zaakvoerders, calculatoren, projectleiders, architecten, studiebureau ‘s, die nog niet met FleCreaS werken.

Datum & Locatie

Dinsdag 30 mei 2017

GMI group NV
Nijverheidsstraat 13
2260 Oevel

Programma

13u30 - 14u15: Wat biedt Office 365 meer dan de klassieke Microsoft Office?

Wat kan bijv. het nieuwe samenwerkingsplatform SharePoint van Office 365 betekenen voor de bouwwereld?
Of hoe kan men het e-mail- en documentenbeheer binnen Office 365 vlotter & gecoördineerder laten verlopen?
Aan de hand van concrete voorbeelden worden de extra mogelijkheden van Office 365 (zoals bijv. SharePoint) specifiek voor de bouwsector toegelicht. Dit is een niet te missen stap in het geïnformatiseerd bedrijfsbeheer

 

14u30 - 17u15: De functionaliteiten van FleCreaS

We overlopen de mogelijkheden van FleCreaS, van ontwerpfase, over voorcalculatiefase via projectopvolging tot nacalculatie, en dit voor alle sectoren uit de bouwwereld. Uiteraard worden de nieuwe facetten binnen FleCreaS beklemtoond.
Daarnaast beantwoorden we uw opmerkingen of vragen in het gebruik van onze rekenbladen.
Tevens wordt de FleCreaS-portal voorgesteld (een gesloten webstek voor onze klanten met o.a. een volledige modulair opgebouwde video-handleiding en uitgebreide gegevensbank voor het dagelijks bedrijfsbeheer...).

17u15  Vraag en antwoord

17u30  Napraten bij een drankje, aangeboden door GMI group

Sprekers

Daniel Petit

Daniel Petit, ing.
Gewezen Afdelingshoofd WTCB
auteur InnoCalc 123 en FleCreaS

Koen Bauwens

Koen Bauwens
Business Consultant
 

 

Voor extra informatie

Contacteer Isabelle D'heedene - 014 57 49 10 - isabelled@gmigroup.be