2019

Nog eenvoudiger, sneller en performanter!

Ontdek de nieuwe versie van FleCreaS, de krachtigste en meest volledige tool voor operationeel bouwmanagement, gekoppeld met Office 365 en met tal van nieuwe mogelijkheden.

FleCreaS 2019: ontdek de nieuwe mogelijkheden

FleCreaS 2019 maakt niet alleen gebruik van de kracht van de populaire spreadsheet Excel, maar kan ook gecombineerd worden met alle cloud services in Office 365: Word, Outlook, SharePoint, OneDrive, etc. Dit resulteert in een eenvoudig te gebruiken softwarepakket en is een niet te missen stap in het geïnformatiseerd bedrijfsbeheer.

Met deze nieuwe versie van FleCreaS beschikt u over de krachtigste en meest volledige tool voor operationeel bouwmanagement op basis van Microsoft Office.

En dankzij de koppeling met de cloud-mogelijkheden van Office 365 kunnen zowel architecten, studieburelen, bouwondernemingen, onderaannemers, leveranciers en medewerkers vlotter samenwerken.

FleCreaS Mobile Time

FleCreaS Mobile Time is de eerste mobiele app op het FleCreaS-platform. Hiermee kunt u vanop afstand vanop een tablet of smartphone de uren doorgeven, die dan in de uurregistratie van FleCreaS terecht komen.

Op deze manier kan de arbeider, de ploegbaas of de werfleider de uren digitaal doorgeven aan het kantoor.

Projectplanning

Er werd een module Planning toegevoegd aan FleCreaS. Hier ziet u meteen welke projecten op een bepaalde dag op een planning staan. Indien u een nieuw project toevoegt aan de planning, ziet u meteen wanneer dit van start kan gaan.

Verder is er in de vorderingsstaat ook nog de planner om binnen een bepaald project de verschillende fases van het project te plannen.

Uitgebreide facturatiemogelijkheden

Vanuit de facturatiemodule is het nu mogelijk om van een vorderingsstaat of prijsofferte een factuur te maken. Het project, de klant en bedragen worden dan meteen op de factuur ingevuld en de prijsofferte of vorderingsstaat kan als bijlage toegevoegd worden aan de PDF.

U kunt nu ook korting contant en regelkorting gebruiken en de betalingsmogelijkheden aanpassen. Ook de aanmaningen werden vereenvoudigd.

Koppeling met ArchiSnapper

Er werd een koppeling geschreven met Archisnapper. ArchiSnapper is een eenvoudige app voor werfverslagen en opleveringen. Architecten, ingenieurs, veiligheidsprofessionals, ontwikkelaars en bouwbedrijven gebruiken ArchiSnapper om data te verzamelen en rapporten te genereren. Eenvoudig, snel en veilig.

De projecten en contacten die je aanmaakt in FleCreaS kunnen rechtstreeks naar hen doorgestuurd worden en het laatste rapport kunt u raadplegen vanuit FleCreaS.

Meer weten over ArchiSnapper?

Archivering van projecten

De fases van een project werden aangepast. Nu kunt u uw projecten terugvinden in Ontwerp- tot Gunningsfase, Uitvoeringsfase of Archiveringsfase. In de archiveringsfase komen uw niet toegewezen projecten of uw opgeleverde projecten terecht.

Op deze manier is het nu duidelijker welke projecten zich in calculatie en uitvoering bevinden.

Hoe stap ik over naar FleCreaS 2019?

Indien u gebruik wenst te maken van de nieuwigheden en verbeteringen van FleCreaS 2019 en u heeft een actief upgrade contract met GMI group, dan heeft u recht op de gratis software update voor de modules die in uw licentie actief zijn. Voor de installatie ervan stellen wij voor dat wij deze nieuwe versie bij u ter plaatse komen installeren, zodat u ook maximaal kan gebruik maken van de functionaliteiten van FleCreaS 2019. We kunnen dan ook onmiddellijk met u bespreken hoe u deze nieuwe mogelijkheden optimaal kunt in gebruik nemen en uw kennis van FleCreaS opfrissen. We voorzien hiervoor dan 1 dag consultancy.

U kunt ook opteren om de installatie zelf uit te voeren door de laatste versie te downloaden van de FleCreaS Portal. Indien u geen standaardversie van FleCreaS heeft, zonder layoutwijzigingen of gepersonaliseerde offertes, raden wij dit af. Gelieve hiervoor eerst contact op te nemen met uw contactpersoon binnen GMI group om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Indien u geen actief upgrade contract heeft, zal GMI group u, na ontvangst van het antwoordformulier, zo snel mogelijk contacteren teneinde een gepaste oplossing met u te bespreken.

Vraag uw upgrade of installatie aan

Welke optie verkiest u?

Nieuwsbrief

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix

uw sector

Contacteer ons

Info

+32 14 57 49 10

info@gmigroup.be

hoofdkantoor

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel

kantoor Gent

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde

kantoor Brussel

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem

Volg ons