Dagelijks bouwmanagement met Excel

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk softwarepakket voor uw dagelijks bouwmanagement? Wilt u alle processen digitaliseren? In de vertrouwde omgeving van Excel?

Ontdek de nieuwe versie van FleCreaS, de krachtigste en meest volledige tool voor operationeel bouwmanagement, gekoppeld met Office 365 en met tal van nieuwe mogelijkheden.

Een alles-in-één-tool voor de bouw

FleCreaS is de verzamelnaam voor een tiental voorgeprogrammeerde en krachtige rekentabellen voor het operationeel bouwmanagement, ontwikkeld in Microsoft Excel.

FleCreaS is specifiek ontwikkeld voor de KMO-bouwsector en is volledig conform met de technische voorlichtingsnota’s van het WTCB i.v.m. het technisch bedrijfsbeheer: over de ontwerpfase, via de calculatie- en projectopvolgingsfase tot de nacalculatie.

En dankzij de koppeling met de cloud-mogelijkheden van Office 365 kunnen zowel architecten, studieburelen, bouwondernemingen, onderaannemers, leveranciers en medewerkers nog vlotter samenwerken.

Met de nieuwste versie van FleCreaS 2019 beschikt u zo over de krachtigste en meest volledige tool voor operationeel bouwmanagement.

Kortom, een uitgebreide tool, vlot te gebruiken en klaar voor de toekomst!

Van voorcalculatie tot nacalculatie

FleCreaS is dé referentiesoftware bij uitstek voor iedere KMO in de bouwsector die professioneel wil werken, met een oplossing die flexibel, gebruiksvriendelijk en snel geïmplementeerd is.

Voor KMO's in bouw en installatie

Kies een flexibele en betaalbare softwaretoepassing waarmee u het volledig technisch bouwbeheer kan voeren en projecten beheren, zonder u zorgen te maken over informaticabeheer.

Voor architect en studiebureel

De software van FleCreaS bevat alle facetten van het bijzonder complex en compleet beheer tijdens het bouwproces, en dit volledig conform officiële normen en richtlijnen.

FleCreaS 2019

Nog eenvoudiger, sneller en performanter!

FleCreaS 2019 maakt niet alleen gebruik van de kracht van de populaire spreadsheet Excel, maar kan ook gecombineerd worden met alle cloud services in Office 365: Word, Outlook, SharePoint, OneDrive, etc. Dit resulteert in een eenvoudig te gebruiken softwarepakket en is een niet te missen stap in het geïnformatiseerd bedrijfsbeheer.

Met deze nieuwe versie van FleCreaS beschikt u over de krachtigste en meest volledige tool voor operationeel bouwmanagement op basis van Microsoft Office.

En dankzij de koppeling met de cloud-mogelijkheden van Office 365 kunnen zowel architecten, studieburelen, bouwondernemingen, onderaannemers, leveranciers en medewerkers vlotter samenwerken.

FleCreaS Mobile Time

FleCreaS Mobile Time is de eerste mobiele app op het FleCreaS-platform. Hiermee kunt u vanop afstand vanop een tablet of smartphone de uren doorgeven, die dan in de uurregistratie van FleCreaS terecht komen.

Op deze manier kan de arbeider, de ploegbaas of de werfleider de uren digitaal doorgeven aan het kantoor.

Projectplanning

Er werd een module Planning toegevoegd aan FleCreaS. Hier ziet u meteen welke projecten op een bepaalde dag op een planning staan. Indien u een nieuw project toevoegt aan de planning, ziet u meteen wanneer dit van start kan gaan.

Verder is er in de vorderingsstaat ook nog de planner om binnen een bepaald project de verschillende fases van het project te plannen.

Uitgebreide facturatiemogelijkheden

Vanuit de facturatiemodule is het nu mogelijk om van een vorderingsstaat of prijsofferte een factuur te maken. Het project, de klant en bedragen worden dan meteen op de factuur ingevuld en de prijsofferte of vorderingsstaat kan als bijlage toegevoegd worden aan de PDF.

U kunt nu ook korting contant en regelkorting gebruiken en de betalingsmogelijkheden aanpassen. Ook de aanmaningen werden vereenvoudigd.

Koppeling met ArchiSnapper

Er werd een koppeling geschreven met Archisnapper. ArchiSnapper is een eenvoudige app voor werfverslagen en opleveringen. Architecten, ingenieurs, veiligheidsprofessionals, ontwikkelaars en bouwbedrijven gebruiken ArchiSnapper om data te verzamelen en rapporten te genereren. Eenvoudig, snel en veilig.

De projecten en contacten die je aanmaakt in FleCreaS kunnen rechtstreeks naar hen doorgestuurd worden en het laatste rapport kunt u raadplegen vanuit FleCreaS.

Meer weten over ArchiSnapper?

Archivering van projecten

De fases van een project werden aangepast. Nu kunt u uw projecten terugvinden in Ontwerp- tot Gunningsfase, Uitvoeringsfase of Archiveringsfase. In de archiveringsfase komen uw niet toegewezen projecten of uw opgeleverde projecten terecht.

Op deze manier is het nu duidelijker welke projecten zich in calculatie en uitvoering bevinden.

Overstappen naar FleCreaS 2019?

Indien u gebruik wenst te maken van de nieuwigheden en verbeteringen van FleCreaS 2019 en u heeft een actief upgrade contract met GMI group, dan heeft u recht op de gratis software update voor de modules die in uw licentie actief zijn. Voor de installatie ervan stellen wij voor dat wij deze nieuwe versie bij u ter plaatse komen installeren, zodat u ook maximaal kan gebruik maken van de functionaliteiten van FleCreaS 2019. We kunnen dan ook onmiddellijk met u bespreken hoe u deze nieuwe mogelijkheden optimaal kunt in gebruik nemen en uw kennis van FleCreaS opfrissen. We voorzien hiervoor dan 1 dag consultancy.

U kunt ook opteren om de installatie zelf uit te voeren door de laatste versie te downloaden van de FleCreaS Portal. Indien u geen standaardversie van FleCreaS heeft, zonder layoutwijzigingen of gepersonaliseerde offertes, raden wij dit af. Gelieve hiervoor eerst contact op te nemen met uw contactpersoon binnen GMI group om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Indien u geen actief upgrade contract heeft, zal GMI group u, na ontvangst van het antwoordformulier, zo snel mogelijk contacteren teneinde een gepaste oplossing met u te bespreken.

Bouwen volgens de regels van de kunst begint reeds in de calculatiefase

Als eerste stap in een voortdurend streven naar kwaliteit wilde bouwonderneming Marc Ceelen reeds in de calculatiefase een transparante en correcte prijsberekening kunnen voorleggen aan de klant.

Het WTCB overtuigde hem om voor een krachtig en gebruiksvriendelijk calculatieprogramma te kiezen. Dat werd uiteindelijk FleCreaS.

Een uitstekende beslissing, zo bleek achteraf. Want volgens Marc Ceelen levert FleCreaS vandaag een aanzienlijke tijdwinst op.

Het is belangrijk dat je aan de klant al in de offertefase het nodige vertrouwen geeft en alles doet om eventuele negatieve verrassingen achteraf te vermijden. Alleen al om die reden zouden we vandaag niet meer zonder FleCreaS kunnen als hulp in de calculatiefase.

Marc Ceelen

Oprichter en zaakvoerder

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Waarom kiezen voor GMI en FleCreaS?

Een professionele omkadering

Met opleidingen, webinars, informatiesessies en een uitgebouwde klantenportaal, wordt u door GMI group op een professionele manier begeleid. Optimaal bouwmanagement gaat voor ons verder dan software alleen!

Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

U weet waarvoor u betaalt

FleCreaS is een “all-in-one”-pakket: u weet op voorhand exact welke functionaliteiten u krijgt voor de prijs die u betaalt. Zonder verrassingen achteraf.

Uw toekomst veilig gesteld

FleCreaS werd volledig ontwikkeld in Microsoft Excel. Een vertrouwde omgeving met eenvoudige rapporteringen, die u bovendien gemakkelijk en snel kan aanpassen aan uw eigen wensen. Met de integratie met de cloud-omgeving van Office 365 kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste softwarebedrijf ter wereld.

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
FleCreaS

uw sector

Onze aanpak