Bouwsoftware met een neus voor uw projecten

Gebruikt u wel de juiste methode om alle kosten correct te berekenen en toe te wijzen aan een project? Hoe kunt u uw vorderingsstaten in lijn brengen met uw productiestaten bij de projectuitvoering? Biedt uw nacalculatie voldoende inzicht om uw winstprognoses te behalen? Hebben de leden van uw bouwteam vlot toegang tot alle projectinformatie via een portaalsite? Kortom, heeft u de juiste bouwsoftware in huis?

Professionele ondersteuning op administratief en bouwtechnisch gebied is voor uw bouwonderneming belangrijker dan ooit. Al meer dan 25 jaar maken honderden kleine tot grote bouwondernemingen gebruik van onze oplossingen voor hun bouwadministratie. 

Gbuild: professionele bouwadministratie in één geïntegreerd systeem
Professionele bouwadministratie in één geïntegreerd systeem

Uw uitdagingen als bouwonderneming zijn niet min: de calculatie in goede banen leiden, de stand van zaken van uw werven opvolgen, kosten correct toewijzen aan ieder project, uw nacalculatie uitvoeren en zo snel mogelijk factureren... Met Gbuild heeft u alle functionaliteiten voor handen die u als bouwonderneming nodig heeft. En dit, binnen de vertrouwde omgeving van Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Office 365.

donker-blauw
FleCreaS: uw dagelijks bouwmanagement op basis van Excel
Uw dagelijks bouwmanagement op basis van Excel

Korte opleveringstermijnen, krappe budgetten en wisselende samenwerkingsverbanden: het is een realiteit in de bouwsector. FleCreaS is een professionele en uiterst gebruiksvriendelijk softwaretoepassing die zowel bouwondernemers, architecten en studiebureau's ondersteunt bij alle aspecten van het dagelijks bouwmanagement. Dat alles in de vertrouwde omgeving van Excel.