FleCreaS

Korte opleveringstijden, krappe budgetten en wisselende samenwerkingsverbanden: het is een realiteit in de bouwsector.

FleCreaS is een professionele en uiterst gebruiksvriendelijk softwaretoepassing die u ondersteunt bij alle aspecten van uw dagelijks bouwmanagement. Zowel bouwondernemers, architecten en studiebureau's kunnen makkelijk aan de slag met ingebouwde functies voor voorcalculatie, werkvoorbereiding én nacalculatie. Dat alles in de vertrouwde omgeving van Excel.

FleCreaS is bovendien volledig gebaseerd op technische voorlichtingsnota's van het WTCB inzake bedrijfsbeheer.

Nu de nieuwste versie hand in hand samenwerkt met de cloud-omgeving van Office 365, staat FleCreaS dan ook voor "Flexibel en Creatief Samenwerken".

Ontdek alle functionaliteiten van FleCreaS
Van voorcalculatie tot nacalculatie

FleCreaS is dé referentiesoftware bij uitstek voor iedere KMO in de bouwsector die professioneel wil werken, met een oplossing die flexibel, gebruiksvriendelijk en snel geïmplementeerd is.

FleCreaS voor KMO's in bouw en installatie
Voor KMO's in bouw en installatie

Kies een flexibele en betaalbare softwaretoepassing waarmee u het volledig technisch bouwbeheer kan voeren en projecten beheren, zonder u zorgen te maken over informaticabeheer.

FleCreaS voor architect en studiebureel
Voor architect en studiebureel

De software van FleCreaS bevat alle facetten van het bijzonder complex en compleet beheer tijdens het bouwproces, en dit volledig conform officiële normen en richtlijnen.

Onze klanten aan het woord