facebookpixel
Selecteer een pagina

Installatietechniek

Installatie-techniek

Geef uw servicemedewerkers een vliegende start

Anticiperen, plannen, factureren en rapporteren: het zijn kritische succesfactoren voor ieder installatiebedrijf waar service een belangrijke rol speelt.

Geïntegreerde software voor service- en projectbeheer is vandaag onontbeerlijk om een klantgerichte organisatie te worden én uw concurrenten voor te blijven.

Volg onze webinars!

Stroomlijn uw opdrachten en projecten met een digitaal samenwerkingsplatform

Hoe maakt u komaf met de ongestructureerde informatie binnen uw service-of installatiebedrijf?

vrij 26/2 
10u00-10u30

Onmisbare apps om de digitale werkplek te realiseren in uw organisatie

Een rondleiding doorheen het applicatielandschap van Microsoft 365

do 11/3 
12u00-12u30

Eenvoudig onkosten registreren en beheren in Business Central

Geef uw financiële administratie een boost met Continia Expense Management!

do 18/3 
12u00-12u40

Voorcalculatie als speerpunt van uw installatieproject

Hoe projectoffertes calculeren binnen de ERP-omgeving van Dynamics 365 Business Central?

di 23/3 
12u00-12u30

5 afdelingen die voordeel kunnen halen uit marketing automation

Gebruik efficiënte tools om uw doelgroep beter te bereiken… en te betrekken!

Heeft u de juiste software in huis?

Voor een bedrijf in de installatiesector is een up-to-date overzicht van planning en projecten onmisbaar. Het succes van uw installatiebedrijf valt of staat met de mogelijkheid om gedetailleerde rapporten te maken en uw bedrijfsvoering erop af te stemmen. Met de juiste software behoudt u de controle en doet u uw omzet en winst stijgen.

Maar heeft u de juiste software in huis om uw serviceactiviteiten draaiende te houden?

GMI group biedt softwareoplossingen die geïntegreerd, schaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Dankzij de verregaande integratie en het gebruiksgemak is service management voortaan één gestroomlijnd proces binnen uw organisatie.

Project- en servicemanagement | Software voor installatiebedrijven

GEÏNTEGREERDE SOFTWARE VOOR INSTALLATIEBEDRIJVEN:
INSTALLATIETECHNIEK | HVAC | ELECTRO | SERVICE EN ONDERHOUD | DIENST-NA-VERKOOP

Onze oplossing voor installatiebedrijven

Meer dan 450 klanten in België en Nederland maken dagelijks gebruik van onze oplossingen. Zowel een KMO als een multinational kan bij ons terecht. 

Project- en servicebeheer in één geïntegreerd platform

Gservice brengt de operationele, logistieke en administratieve aspecten van uw service- of installatiebedrijf samen in één systeem. Deze kant-en-klaaroplossing biedt bovenal een professionele ondersteuning op gebied van project- en serviceadministratie en integreert verschillende Microsoft-toepassingen naadloos met elkaar: Microsoft Dynamics NAV of Dynamics 365 Business Central (ERP), Dynamics 365 for Sales (CRM), Office 365, SharePoint en Power BI.

Centraliseer uw data in het ERP-systeem

Maak komaf met aparte tools en spreadsheets. Werk voortaan op een uniforme manier in Microsoft Dynamics.

Financiële controle

Krijg een volledig zicht op de marge van uw projecten met de financiële module in Gservice.

Automatiseer de tijdsregistratie

Uw team kan flexibel de tijdsregistratie rechtstreeks ingeven in het ERP-systeem van Microsoft Dynamics.

Een betere dienstverlening

Dankzij een gestroomlijnde projectadministratie zal ook de efficiëntie van uw dienstverlening verhogen.

Korte reactie- en oplostijden

Met een mobiele oplossing beheert u de voorraad bij elk van uw service engineers tot en met de inkoop in het centrale magazijn.

Visualiseer uw planning

Plan resources, materiaal, projecten en medewerkers in via een grafische planningstool, incl. Gantt Chart planning.

Een groeispurt bij HVAC-specialist De Kock

Door de continue groei wilde De Kock bvba haar processen professionaliseren, de efficiëntie verhogen en de interne samenwerking verbeteren. Zo wilde het installatiebedrijf een standaard flow opzetten van calculatie tot uiteindelijke facturatie, die alle teams kunnen opvolgen.

De Kock bvba nam GMI group onder de arm, die Microsoft Dynamics NAV samen met haar Gservice-oplossing implementeerde.

Doordat alle processen nu volgens een vast stramien verlopen, is de foutenmarge drastisch verlaagd. En daardoor werken we ook veel efficiënter. Zonder de ondersteuning van het nieuwe ERP-pakket, was dat een moeilijk verhaal geworden

Hans Vanparijs

Algemeen directeur, De Kock bvba

Onze klanten aan het woord

Seris Technology

Seris Technology

Beveiligingsexpert stelt groei veilig door verder te digitaliseren en te automatiseren. Gservice tilt de dienstverlening naar een hoger niveau.
Hortiplan

Hortiplan

Met de overstap naar Dynamics NAV en Gservice, kan Hortiplan nu efficiënter en accurater werken, sneller factureren en de klanten een betere service geven.
Sanutal

Sanutal

HVAC-leverancier zocht een nieuwe WMS-oplossing: eenvoudig, ongecompliceerd en makkelijk om het magazijnpersoneel voor op te leiden.
Sibomat

Sibomat

Een overkoepelende aanpak met Gbuild als totaaloplossing leidt een digitale transformatie in goede banen bij dé specialist in houtskeletbouw.
GMI 4D Solution Concept | GMI group

Laat bedrijfssoftware meteen renderen

Bedrijfssoftware levert pas echt meerwaarde op als alle toepassingen met elkaar samenwerken om bij te dragen tot transparante informatiestromen. Daarom zijn alle GMI-oplossingen gebaseerd op het vertrouwde Microsoft-platform. Zo kan u in één omgeving blijven werken zonder dat u voortdurend moet schakelen van de ene naar de andere toepassing.

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. Ons 4D Solution Concept staat garant voor een totaalbenadering waarbij, naast ERP, ook CRM, BI en ECM deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Waarom kiezen voor GMI?

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

Onze 98 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

Contacteer ons