Snel starten met een volwaardige oplossing

Vanuit onze praktijkervaring hebben wij snelle-start-oplossingen ontwikkeld (Sprints) die een pasklaar antwoord bieden op de uitdagingen waar bedrijven van vandaag voor staan. 

De Sprints zijn vast afgebakende oplossingen op basis van selectief gekozen softwarecomponenten en strak gedefinieerde diensten. Ze hebben als doel om snel en eenvoudig te starten met een volwaardige oplossing die voldoet aan uw verwachtingen. En dat tegen een standaardprijs.

Kortom: snel, standaard én budgetvriendelijk!

crm-100_1.png
CRM Sprint

Uw Microsoft Dynamics 365: snel standaard en goedkoop

Als KMO of zelfstandige weet u het beter dan wie ook: alles draait om het opbouwen van een goede relatie met klanten. Als u inzicht hebt in het gedrag van uw klanten, komt u ook tot vlottere marketing- en verkoopprocessen en een betere dienstverlenining.

De CRM Sprint, ontwikkeld door GMI group, is een uniek Microsoft Dynamics 365-maatpak tegen een standaardprijs. U krijgt een helder beeld van uw klanten en prospecten vanuit één gecentraliseerde omgeving en u optimaliseert verkoop-, service- en marketingprocessen.

En omdat niet iedereen dezelfde verwachtingen heeft, creëerden we vier verschillende CRM Sprint-formules. Elk met eigen accenten én modulair opgebouwd!

Sales
Sales & Marketing
Sales & Service
Sales, Marketing & Service

ecm-100_1.png
ECM Sprint

De kickstart naar een volwaardig samenwerkingsplatform

Als bedrijfsleider weet u beter dan wie ook hoe u uw bedrijf moet organiseren. Voelt u echter ook aan dat uw bestaande IT-omgeving, ERP- of CRM-systeem geen afdoende antwoord biedt op de steeds groter wordende hoeveelheid ongestructureerde informatie?

De ECM Sprint, ontwikkeld door GMI group, staat voor een reeks kant-en-klare totaaloplossingen voor Enterprise Collaboration (op basis van Office 365 en SharePoint) en biedt een antwoord aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, rekening houdend met uw bestaand ERP-of CRM systeem.

En omdat niet iedereen dezelfde verwachtingen heeft, creëerden we vier verschillende ECM Sprint-formules. Elk met eigen accenten én modulair opgebouwd! 

Team Sharing
Company Collaboration
Project Collaboration
Team Sharing, Project & Company Collaboration