Neem een perfecte start!

Bij GMI group zijn we ervan overtuigd dat jong talent een belangrijke meerwaarde is voor een organisatie. Je kan dan ook rekenen op een gedreven, ambitieuze en enthousiaste omgeving waar je jouw talenten verder kan ontwikkelen en uitbreiden.

Interesse? Reden genoeg om eens met ons te komen praten!

Wij zijn momenteel op zoek naar:
Software Consultant Microsoft Dynamics NAV

Je hebt interesse in ERP en helpt mee met het ontwikkelen en supporteren van Microsoft Dynamics NAV-applicaties bij onze klanten.

regio Antwerpen-Kempen-Limburg 

donker-blauw
Software Consultant Microsoft Dynamics NAV

Je hebt interesse in ERP en helpt mee met het ontwikkelen en supporteren van Microsoft Dynamics NAV-applicaties bij onze klanten.

regio Oost-Vlaanderen 

donker-blauw
Software Consultant Microsoft Dynamics CRM

Je hebt interesse in CRM en helpt mee met het ontwikkelen en supporteren van Microsoft Dynamics 365 (CRM) bij onze klanten.

regio Antwerpen-Kempen-Limburg

Software Consultant Microsoft SharePoint en Office 365

Je hebt interesse in Enterprise Collaboration (ECM) en helpt mee met het ontwikkelen en supporteren van Microsoft Office 365 en SharePoint bij onze klanten.

regio Antwerpen-Kempen-Limburg

mid-blauw
Onze medewerkers aan het woord:
Tim Vanden Ecker, Software Consultant ECM

 

Ik krijg de ruimte om concrete oplossingen te ontwikkelen voor de klant. Door samen te werken met collega's worden projecten naar een hoger niveau getild. Die teamgeest en verantwoordelijkheid zijn een extra stimulans.

 

Tim Vanden Ecker
Software Consultant ECM

Karel Leijssen, Business Consultant ERP

 

Als business consultant heb ik te maken met interessante, soms uitdagende dossiers. Ik kan hier zelfstandig en in alle vrijheid aan werken, steeds gesteund door een sterke organisatie en de vakkennis van ervaren collega’s.

 

Karel Leijssen
Business Consultant ERP

Vincent Van de Vel, Expert Team Lead CRM / ECM

 

Software development is een wereld die nooit stil staat. Telkens zijn er nieuwe ontwikkelingen en elk project biedt een nieuwe uitdaging. Die dynamiek, de persoonlijke coaching en de toffe sfeer maken mijn job compleet!

 

Vincent Van de Vel
Expert Team Lead CRM / ECM

Waarom werken bij GMI group?
Werken bij een groeibedrijf
Een groeiend en succesvol bedrijf

Software development is een fantastisch werkgebied. Telkens zijn er nieuwe technologieën, methodes, tools en toepassingen. Het vraagt toewijding en passie om de best mogelijke oplossing te realiseren voor onze klanten. We combineren kwaliteit en expertise met een eigen visie. Zo garanderen we een sterke betrokkenheid naar onze klanten toe en blijven we toonaangevend in de markt. 

Verantwoordelijkheid en ontwikkeling
Jouw ontwikkeling staat centraal

Bij ons staan medewerkers centraal. Hun competentie, motivatie, loyaliteit en engagement maakt GMI group als bedrijf tenslotte succesvol. Je mag dan ook rekenen op een uitgebreide opleiding en persoonlijke coaching door ervaren collega's. Ook krijg jij bij ons de flexibiliteit om jouw werkzaamheden uit te voeren op jouw manier. Met een gezonde dosis verantwoordelijkheid uiteraard.

Reële doorgroeimogelijkheden
Meer dan een competitief salaris

Bij GMI group kan je rekenen op een dynamische werkomgeving met professionele opleidingen en reële doorgroeimogelijkheden. Ons verloningspakket is ruim opgebouwd en geeft je naast een competitief salaris tal van extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, smartphone, hospitalisatie- en groepsverzekering. Kortom, we bieden je toekomstperspectief.