facebookpixel
Select Page

De start van uw interne digitale communicatie

Maak van uw intranet een digitaal communicatieplatform dat informatie voor iedereen ter beschikking stelt. Anytime, anywhere.

Breng structuur en duidelijkheid en vooral… verminder de interne e-mailcommunicatie. Uw collega’s bereiken elkaar voortaan op een efficiënte en doeltreffende manier.

Ontdek onze oplossing op basis van SharePoint. Een oplossing die veel verder reikt dan een standaard intranet.

Bereik en betrek iedereen binnen uw bedrijf!

Wat zeggen onze klanten?

Wij ondersteunen u met het uitbouwen van een professioneel intranet, ongeacht de sector.
Ook organisaties met meerdere filialen.

Dat we in heel korte tijd ons interactief communicatieplatform hebben kunnen realiseren, is zeker te danken aan de inzet van het team bij GMI. Het resultaat is een mooie en goed werkende toepassing, die we zelf kunnen beheren.
Margo Nulens

Algemeen directeur, KIDS vzw

Door onze wereldwijde groei is er nood aan communicatie en samenwerking op een uniforme manier. Wij zetten volop in op digitalisering en op de uitbreiding van onze kennisdatabank over alle entiteiten heen. 

Tom Vermeulen

CEO, Roam Technology

Op de werf verloopt nu alles vlotter. Het nieuwe samenwerkingsplatform laat bovendien toe om informatie te delen met derden die bij onze werven betrokken zijn. Zo kunnen we ook de goedkeuringsflows digitaal laten verlopen.
Pim Van Opstal

Projectleider, HYE

Ook zij kozen voor GMI:

Onze intranetoplossing in beeld:

Een communicatieplatform en kennisdatabank voor 700 medewerkers

Voor het doelpubliek van KIDS is de interne communicatie onmisbaar. De school- en zorggroep droomde al een tijdje van een digitaal platform voor de vele personeelsleden die dagelijks instaan voor onderwijs, zorg en begeleiding.

GMI zette haar intranetoplossing in waardoor alle medewerkers nu vlot kunnen communiceren via één gemeenschappelijk en interactief platform.

We hadden van bij het eerste contact een klik met het projectteam bij GMI: een jong en dynamisch team dat goed luisterde naar onze noden, super enthousiast reageerde en er ook snel mee aan de slag ging.

Margo Nulens

Algemeen directeur, KIDS vzw

Download PDF

Bekijk de mogelijkheden

Onze intranetoplossing – op basis van SharePoint – biedt een omgeving waar alle bedrijfsinformatie, communicatie, tools en applicaties op één centrale plek beschikbaar zijn.

Behalve een gestructureerd archief van uw bedrijfsinformatie, optimaliseert u zo de communicatiehygiëne in uw organisatie!

Intranet: medewerkersgids | GMI group

Snel collega's opzoeken en contacteren

 • Contactlijsten zijn verleden tijd dankzij een moderne medewerkersgids waarmee u in een mum van tijd alle contactgegevens, functie, etc. van uw collega’s terugvindt.
  • Contacteer uw collega rechtstreeks via ‘wie is wie?’ voor een video call of meeting via Teams of stuur een mail via Outlook.
  Z

  Inschrijven voor activiteiten, opleidingen, events, ...

  • Gebruik het eventbeheersysteem om opleidingen, bedrijfsactiviteiten, feesten, … te organiseren.
   • Maak snel evenementen aan en voorzie ze van de nodige details.
    • Gebruikers zien de aankomende events op een overzichtelijke kalender en kunnen zich via de inschrijvingsmodule eenvoudig registreren.
     • Van zodra ingeschreven, kunnen ze het event toegevoegen aan hun persoonlijke Outlook-agenda.

      Overal beschikbaar, vanop elk toestel

      • Boost de productiviteit, waar u zich ook bevindt.
       • Blijf altijd verbonden via PC, laptop of smartphone.

       Check onze blog

       Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

       Intranet? 5 redenen waarom SharePoint de beste keuze is

       Waarom is SharePoint de beste keuze voor een intranet?

       Een intranet moet informatie, communicatie, tools en applicaties centraliseren én bijdragen aan de digitale werkplek. Wij geven u 5 redenen waarom SharePoint de beste keuze is.
       Boost uw productiviteit met Microsoft Tasks in Teams

       Boost uw productiviteit met Microsoft Tasks (in Teams)

       Met Microsoft Tasks, de vernieuwde planner app in Teams, beheert u voortaan uw taken op een coherente manier. Tijd om de features even onder de loep te nemen...
       Haalt u wel alles uit uw CRM-investering?

       Haalt u wel alles uit uw CRM-investering?

       Samen met 20 andere CRM-experten geven we hierop een antwoord. Download dit eBook boordevol advies om meer waarde te halen uit uw investering in Dynamics 365 Sales!
       Techlink - Confederatie Bouw | 7 redenen om uw installatiebedrijf te digitaliseren

       8 redenen om uw installatiebedrijf te digitaliseren

       Enkele quotes uit de dagdagelijkse praktijk die aantonen aan dat bedrijfskritische toepassingen nog te weinig benut worden, ook in de wereld van installatietechniek. Techlink - november 2020

       Waarom kiezen voor GMI?

       • Eén bedrijf, één oplossing

       U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij – naast ERP en CRM – ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

       • Wij spreken uw taal

       Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

       • Uw toekomst veilig gesteld

       Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

       • Onze mensen maken het verschil

       Onze 98 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen… want zij maken nu eenmaal het verschil.

       Contacteer ons