Microsoft Dynamics 365 Business Central

Met Dynamics 365 Business Central brengt Microsoft de volledige kracht van Microsoft Dynamics NAV naar de cloud, met behoud van dezelfde functionaliteiten. Het is één complete oplossing met ingebouwde intelligence, die naadloos kan worden geïntegreerd met andere Microsoft-cloudservices zoals Office 365. Verder kan het worden aangepast of uitgebreid voor specifieke industriële behoeften met zogenaamde PowerApps, Microsoft Flow en Power BI.

Bedrijfsprocessen zonder silo's

Integreer al uw bedrijfsactiviteiten en verhoog de efficiëntie met geautomatiseerde taken en workflows – allemaal geïntegreerd in vertrouwde Office-hulpprogramma's zoals Outlook, Word en Excel.

Actueel inzicht

Bereik betere resultaten door al uw bedrijfsfuncties (interne en externe) beter te analyseren en te optimaliseren. Dat kan door toonaangevende intelligente technologieën van Microsoft te integreren.

Gebouwd om te evolueren

Begin snel, groei op uw eigen tempo en pas alles in realtime aan met een flexibel platform dat het gemakkelijk maakt om Business Central uit te breiden op basis van uw veranderende bedrijfsbehoeften.