Meer digitale controle over alle informatiestromen en documenten heen

Informatie binnen uw organisatie kan goed gestructureerd of volledig ongestructureerd zijn. Vooral het hoge volume aan ongestructureerde informatie brengt extra uitdagingen met zich mee. Met een samenwerkingsplatform (gebaseerd op SharePoint en Office 365) kan u makkelijker informatie beheren en zelfs inzetten om processen, taken en acties efficiënter aan te sturen. Meer nog... Door alles te koppelen met uw ERP- of CRM-omgeving worden allerlei processen geautomatiseerd en zullen complexe projecten op een gestructureerde manier verlopen.

Ontdek de voordelen van ECM
Wat kan ECM voor u betekenen?

Werkt uw organisatie nog steeds in een eilandcultuur? Heeft u niet de technologie in huis om vlot samen te werken en informatie te delen? Bestaat er een wildgroei aan ongestructureerde informatie? Met een samenwerkingsplatform kan u makkelijk documenten delen binnen én buiten uw organisatie en maakt u komaf met versieconflicten.

Snel starten met ECM
Snel starten?

U wilt u op enkele dagen tijd aan de slag met een volwaardige oplossing voor Enterprise Collaboration? Tegen een vaste prijs? GMI group ontwikkelde daarom ECM Sprint: een reeks kant-en-klare totaaloplossingen die beantwoorden aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, rekening houdend met uw bestaand ERP- en/of CRM-systeem. Kortom: standaard, betaalbaar én snel implementeerbaar.

Office 365: download het Forrester Consulting rapport
Hoeveel kan u besparen?

Waarom is Office 365 zo waardevol voor kleine en middelgrote bedrijven? Lees hoe u de totale bedrijfskosten kan verlagen en de productiviteit van mobiele en IT-werknemers kan verhogen. Download het gratis rapport van Forrester Consulting over "The Total Economic Impact van Office 365" en ontdek alle voordelen van dé clouddienst voor het samenwerkingsplatform van morgen. 

Wat kan ECM voor u betekenen?

We laten ons klanten eerst zelf aan het woord...

Haal maximaal voordeel uit de manier waarop informatie wordt gebruikt

Via steeds meer verschillende kanalen (het web, bedrijfssystemen, mobiele devices, gedeelde opslagmedia,…) wordt uw organisatie overstelpt met een overvloed aan informatie, die al dan niet binnen uw eigen organisatie geproduceerd wordt. Die informatie kan goed gestructureerd of... volledig ongestructureerd zijn. Vooral het hoge volume aan ongestructureerde informatie brengt extra uitdagingen met zich mee.

Met een samenwerkingsplatform kunnen uw medewerkers deze informatie efficiënter beheren en inzetten om processen, acties én beslissingen efficiënt aan te sturen.