ECM Sprint for Company Collaboration

Uw bedrijf vormt één geheel. Daarom is het van belang dat u de samenwerking binnen de ganse organisatie maximaal ondersteunt: dat is wat ECM Sprint for Company Collaboration voor u kan betekenen. Bovenop ECM Sprint for Team Sharing vindt u extra mogelijkheden.

Een volwaardige oplossing voor uw ganse organisatie

Wat zijn de mogelijkheden?

Een maatpak voor Enterprise Collaboration aan een vaste prijs

Ga snel van start met duidelijke afspraken

Kolom 1

Standaard implementatiediensten

Sprint Package Services

Bij iedere ECM Sprint staat een voorgedefinieerd standaardpakket van software en diensten garant voor een vlotte implementatie die zich standaard toelegt op:

 • Configuratie en Deployment in functie van uw organisatie     
  Op basis van de aangekochte ECM Sprint, configureren wij het samenwerkingsplatform voor uw organisatie. We gebruiken hiervoor de standaard Deployment Guide voor uw ECM Sprint. We zorgen ervoor dat: 
  • de juiste metadata beschikbaar is
  • document templates beschikbaar zijn
  • views beschikbaar gesteld worden om data te kunnen filteren
  • enz.
 • Opleiding   
  GMI group zal reeds in een vroege fase aan een aantal key users een doorgedreven opleiding geven. Wij geven geen algemene SharePoint-opleiding, maar wel een concrete opleiding over de aangekochte ECM Sprint. Onze to-the-point-aanpak zorgt ervoor dat de gebruikers heel snel aan de slag kunnen met de ECM Sprint, die ze dagelijks zullen gebruiken.
 • Begeleiding bij de Go Live   
  Een GMI-consultant zal ter plaatse de gebruikers begeleiden bij de opstart van het project. 
 • Onbeperkt toegang tot de GMI Helpdesk voor het ganse team
  Hebben uw medewerkers een vraag en kunnen de key users van het team deze niet beantwoorden?  Dan kunt u terecht bij onze helpdesk, die steeds bereikbaar is tijdens de kantooruren. Deze dienstverlening maakt deel uit van elke Sprint-formule.

Kolom 2

Additionele implementatiediensten

Sprint On Demand Services

Afhankelijk van het individuele implementatieproject en de individuele wensen van de klant kan GMI group aanvullende  diensten leveren. Deze diensten zijn steeds op specifieke vraag van de klant en worden expliciet in functie van de case besproken, beschreven en gebudgetteerd. Ze zijn steeds voorwerp van een afzonderlijke offerte, aanvullend aan het standaard Sprint-voorstel. Na goedkeuring van dit voorstel worden deze diensten onderdeel van het integrale project.

Additionele diensten kunnen zijn: 

 • Migratie van data  
  Staat uw data op lokale harde schijven, een oude SharePoint-omgeving of een file server? Dan is GMI group er om u te begeleiden bij het overzetten van deze data naar het nieuwe samenwerkingsplatform. Los daarvan kan GMI group u ook ondersteunen bij het overzetten van oude mailbox data naar Office 365. Het is enorm belangrijk om de bestaande data op de juiste manier over te zetten naar de nieuwe werkomgeving op een manier waarbij de gebruikers hun data nog steeds terugvinden. Een goed ingerichte zoekfunctie is hierbij cruciaal.
   
 • Governance
  Het is extreem belangrijk om uw samenwerkingsplatform optimaal te beheren en mee te laten evolueren in de technologische tijd. GMI group kan en wil uw klankbord en partner zijn voor dit ongoing proces, ook gekend als het Maintenance en Continuïteitscontract.