Evenementen

FleCreaS RoadShow: opstellen van meetstaten, ramingen en bestekken, analytisch verslag

Het opstellen van meetstaten of het controleren van bestaande meetstaten is voor velen een hele klus. Bij bestaande meetstaten worden de hoeveelheden van de belangrijkste meetstaatposten, en zeker deze posten met een forfaitaire hoeveelheid, gecontroleerd op rekenfouten. Maar gebruiken we hierbij de zelfde meetregels als de ontwerper van het gebouw? Wat zijn de meetregels en wat als het specifiek bestek géén meetregels vooropstelt, maar wel vermeldt dat alle normen voor dit project van toepassing zijn?

De FleCreaS RoadShow komt langs in: Roeselare & Edegem

FleCreaS RoadShow: Hoe stel ik een meetstaat op?

Gratis demosessie: FleCreaS, de tool voor uw technisch bedrijfsbeheer

Besteedt u ook teveel tijd aan uw administratie? Wilt u de financiële processen van uw bouwbedrijf optimaliseren? Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk softwarepakket voor uw dagelijks bouwmanagement? En dit allemaal in de vertrouwde omgeving van Microsoft Office?

Kom FleCreaS ontdekken de enige tool die voldoet aan alle publicaties en voorschriften i.v.m. bedrijfsbeheer volgens het WTCB!

FleCreaS Bouwsoftware

Seminaries & Webinars van Partners

GMI group werkt nauw samen met haar partners. Naast onze eigen evenementen, bieden ook onze partners interessante webinars en seminaries aan.

Wenst u zich verder te verdiepen in hedendaagse topics, die onze partners bespelen? Dan vindt u hierbij een overzicht.

picture-events-partners.jpg
zo ma di wo do vr za
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31