GMI Customer Day

"Het bedrijf dat zich het beste kan oriënteren in een wereld van onbegrensde mogelijkheden,
is het bedrijf dat zich met succes kan aanpassen aan de digitaal snel veranderende wereld."

Charles Darwin
On the Origin of Species,
anno 2018

Kolom 1

Klaar voor verandering

In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip “verandering” de nieuwe standaard geworden. Microsoft volgt – én maakt – deze trendverschuiving door haar systemen voortdurend te verbeteren, te herbedenken en te vernieuwen. Uiteraard zit GMI group mee op deze trein.

Met het nieuwe ecosysteem van Dynamics 365 heeft Microsoft de evolutie naar een nieuwe generatie van bedrijfsoplossingen nu pas echt ingezet. De integratie met cloud services als Office 365 biedt uiteraard een grote meerwaarde. Maar ook de uitbreiding met o.m. Power BI en de expert solutions van onze partners, hebben de komende jaren heel wat in petto voor u.

Kolom 2

 

Aan de vooravond van deze technologische trendverschuiving nodigen we u uit op onze klantendag om u te adviseren hoe we – samen met onze partners – zullen omgaan met deze nieuwste generatie van business solutions.

We geven meteen ook het officiële startschot voor Tournée 365, hét online platform voor digitale duiding. U vindt hier alle informatie en advies inzake technologische oplossingen die uw organisatie helpen om de stap te zetten naar een digitale transformatie. U komt als eerste te weten wat dit voor u als klant kan betekenen.

Kortom, redenen genoeg om erbij te zijn!

 

 

Programma

Een halve dag boordevol inspiratie dankzij een gezonde mix van informatie en aangenaam netwerken
onder het overkoepelend thema ‘Digitaal Transformeren’.

Datum & Locatie

Dinsdag, 20 november 2018

4WINGS Business Center
Nijverheidsstraat 13
2260 Oevel (Westerlo)
België

Inschrijven

Bent u klant bij GMI group en wenst u zich in te schrijven? Gebruik onderstaande link.