FleCreaS Roadshow

GMI group organiseert een informerende roadshow waarbij dagelijkse uitdagingen in de bouwsector op het gebied van bouwmanagement aan bod zullen komen. Hoe gaan we met deze uitdagingen om? Hoe beheer ik mijn bedrijf op een correcte manier? Hoe optimaliseer ik mijn financiële processen? Op deze vragen krijgt u een antwoord in een breed kader. Onderwerpen zoals voorcalculatie, werkvoobereiding, projectopvolging en nacalculatie komen aan bod, zowel voor bouwbedrijven, als voor architecten en studiebureaus. Dit alles in de vertrouwde omgeving van Microsoft Office (Excel, Word, Outlook,…).

Overtuig uzelf en kom FleCreaS ontdekken tijdens onze roadshow, waarbij we elke maand één of meerdere avondsessies organiseren over heel Vlaanderen, ook bij u in de buurt. Geen tijd? Geen nood! U kunt ook onze online webinars volgen op kantoor of bij u thuis.

FleCreaS Roadshow: hoe beheer ik de algemene kosten?
Hoe beheer ik de algemene kosten? (REEDS VOORBIJ)
groen
FleCreaS Webinar
Geen tijd? Volg een webinar!

Heeft u interesse in onze RoadShow thema's?
Maar u kunt niet aanwezig zijn op onze avondsessies, bij u in de buurt?
Schrijf u dan vrijblijvend in voor één of meerdere van onze webinars.

Onze klanten aan het woord

FleCreaS 2018: nog eenvoudiger, sneller en performanter

Ontdek de nieuwste versie van FleCreaS, de krachtigste en meest volledige tool voor operationeel bouwmanagement, gekoppeld met Office 365 en met tal van nieuwe mogelijkheden: