Eén oplossing voor bouwondernemingen

Indien u mee aan het roer staat van een middelgrote of grote bouwonderneming, is ook voor u een volledig geïntegreerde bouwsoftware de allereerste prioriteit. Met Gbuild verlopen al uw processen voortaan gestroomlijnd in één softwaresysteem - van backoffice en projectopvolging tot rapportering en documentbeheer en archivering.

Gbuild: Business Intelligence (BI)
Gbuild: de kortste weg naar meer inzicht

Wilt u als bedrijf zo rendabel mogelijk werken, dan moet u zich in de eerste plaats baseren op accurate informatie. Business Intelligence (BI) maakt op basis van historische, actuele en voorspellende dashboards de weg vrij voor een proactieve bedrijfsvoering. Zo neemt u de juiste beslissingen; niet meer gebaseerd op natte vingerwerk, maar op feiten. En onderscheidt u zich van concurrenten. 

Gbuild: Enterprise Content & Collaboration Management (ECM)
Gbuild als volwaardig samenwerkingsplatform

Gbuild is voor uw organisatie veel meer dan een gewone bedrijfstoepassing. Gestructureerde en ongestructureerde informatie (offertes, verslagen, emails, onkostennota's, foto's, ...) koppelt u in uw bedrijfssysteem meteen aan een klant, leverancier, artikel, project of medewerker. Zo legt u de basis voor een volwaardig samenwerkingsplatform: Enterprise Collaboration & Content Management (ECM). 

mid-blauw