Selecteer een pagina

Versnel uw administratieve processen

Met Continia Document Output en Expense Management

Als partner van Continia Software heeft GMI group meer dan voldoende ervaring in het opleveren, implementeren en ondersteunen van de Continia-oplossingen voor haar klanten.

U bent dan ook altijd verzekerd van onze gekwalificeerde medewerkers om u te helpen bij de installatie, configuratie en overige ondersteuning.

Op dit moment gebruiken ruim 5000 Microsoft Dynamics NAV-klanten actief een of meer van de Continia-producten om diverse administratieve processen te versnellen of te automatiseren.

Wilt u meer weten? Volg een van onze webinars en geniet van 10% korting op de aankoop van uw nieuwe licentie voor Document Output en/of Expense Management of 2 maanden gratis gebruik. *

Volg een van deze webinars en geniet van 10% korting op de aankoop van uw nieuwe licentie(s) of 2 maanden gratis gebruik! *

Donderdag 20 juni

16u30 – 17u00
Beheer de stroom aan documenten met Continia Document Output

16u30 – 17u00
Beheer online alle types van onkosten met Continia Expense Management

(*) Deze actie geldt voor nieuwe licenties die aangekocht worden voor 15 juli 2019.

Actievoorwaarden
  • 10% korting op de licentieprijs van Continia Document Output en/of Continia Expense Management. Het jaarlijks onderhoudsbedrag wordt berekend op het bedrag zonder korting.

OF

  • 2 maanden gratis gebruik van de software van Continia Document Output en/of Continia Expense Management in een subscriptie licentiemodel.

Deze actie geldt enkel voor nieuwe licenties en is geldig tot en met 15 juli 2019. De korting kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen of BPO-licenties.

Beheer de stroom aan documenten

Verspil niet langer tijd aan het handmatig verzenden van rapporten uit Microsoft Dynamics NAV aan uw klanten en andere externe relaties. Continia Document Output automatiseert dit proces.

Offertes, orderbevestigingen, verkoopfacturen, herinneringen, memo’s financiële kosten, aanmaningen, en nog veel meer kan in PDF-formaat meegestuurd worden als bijlage aan e-mails – en dit alles slechts in een paar klikken of volautomatisch!

Beheer online alle types van onkosten

Continia Expense Management is een revolutie in de markt voor oplossingen met betrekking tot het online beheren van uw onkosten. Naast de registratie van bijlagen worden ook administratieve taken rechtstreeks uitgevoerd in Microsoft Dynamics NAV.

Continia Expense Management is een unieke oplossing op de markt waarmee u de registratie en goedkeuring van extra kosten kunt stroomlijnen met behulp van een smartphone, een webbrowser en Microsoft Dynamics NAV.

Programma

16u00 – 16u30

Continia Document Output

Ontdek hoe u tijd en geld bespaart op het handmatig verzenden en verzendkosten, door de distributie van documenten en rapporten direct vanuit Microsoft Dynamics NAV (of Dynamics 365 Business Central) te automatiseren.

Glenn Van Bylen
Business Consultant ERP – GMI group

16u30 – 17u00

Continia Expense Management

Ontdek hoe u een duidelijk overzicht en een gemakkelijk beheer van alle types van inkomende kosten krijgt, zonder andere systemen te hoeven gebruiken dan Microsoft Dynamics NAV (of Dynamics 365 Business Central).

Inge Beyens
Business Consultant ERP – GMI group

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Informatie, inspiratie en advies

netwerken, events, webinars, nieuws, … met meerwaarde

Blijf op de hoogte!

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix

uw sector