facebookpixel
Selecteer een pagina

Maak komaf met ongestructureerde informatie

Eenvoudig en overzichtelijk bouwprojecten beheren met SharePoint

Ontbreekt het aan een goed overzicht tussen de uitvoerende en administratieve aspecten van uw bouwprojecten, zowel voor tijdens als na het project? Is er een overvloed aan communicatie waardoor belangrijke documentatie verloren gaat?

Ga voortaan gestructureerd om met informatie, documenten en taken binnen hetzelfde project met een oplossing die de verschillende afdelingen binnen uw organisatie vlot laat samenwerken. Zo behoudt u het overzicht op een eenvoudige manier en heeft u altijd en overal de juiste informatie bij de hand.

Met een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint leidt zowel uw interne als externe document- en werkstromen in goede banen. 

Benieuwd hoe? Neem deel aan ons webinar en leer op een half uur hoe u snel aan slag kan.

Wat mag u nog verwachten?

  • optimaliseer uw bedrijfscommunicatie
  • geautomatiseerde documentprocessen
  • verminder interne en externe informatiestromen
  • krijg overzicht over uw projecten

 

Microsoft SharePoint | GMI group

dinsdag, 13 oktober 2020

17u00 – 17u30

voor bedrijven actief in projectontwikkeling en algemene bouw van residentiële en niet-residentiële gebouwen en kantoorgebouwen

Mathias Houtmeyers │Account Executive │GMI group

Bekijk de webcast!

Gcentral Webinar - Maak komaf met ongestructureerde informatie binnen uw bouwonderneming

Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier om de webcast meteen te bekijken:

Extra inspiratie nodig?

Technologie staat nooit stil en GMI group ook niet. Daarom organiseren we regelmatig webinars over de nieuwste ontwikkelingen en specifieke toepassingen die u dagelijks gebruikt. Schrijf meteen in!

Of herbekijk onze webinars. Maak uw keuze uit verschillende onderwerpen en oplossingen:

Microsoft 365 voor installatietechniek

Stroomlijn uw opdrachten en projecten met een digitaal samenwerkingsplatform

Met onze digitale oplossing maakt u alle data beschikbaar voor uw medewerkers. Administratief of on-the field, belangrijke documenten zijn steeds binnen handbereik.

ClickDimensions | marketing automation

5 afdelingen die voordeel halen uit marketing automation

Hoe kunnen - behalve sales en marketing - ook andere afdelingen (customer service, HR, training) efficiënte marketing automation tools gebruiken om hun doelgroep beter te bereiken… en te betrekken?

Microsoft 365 voor de bouw

Volg uw bouwprojecten beter op met een digitaal samenwerkingsplatform

Met onze digitale bouwoplossing heeft u een goed overzicht tussen de uitvoerende en administratieve aspecten, zowel voor, tijdens als na het project. Zo werken de verschillende afdelingen voortaan vlotter samen!

GMI Intranet

Start uw digitale werkplek met een professioneel intranet

Efficiëntie, kennisdeling en samenwerking... samen in één gebruiksvriendelijke omgeving? Ontdek onze oplossing die voor een betere interne communicatie zorgt en veel verder reikt dan een standaard intranet.

Dynamics 365 Business Central | cashflow

Houd uw cashflow beter onder controle

Zeker in tijden van crisis is het belangrijk om de cashflow goed te beheren... en te beheersen. Ontdek hoe Business Central u kan ondersteunen in het behoud van een juiste en gezonde cashflowpositie.

Dynamics 365 Sales + ClickDimensions

Overbrug de kloof tussen sales en marketing

Koppel eenvoudig e-mailmarketing tools als Flexmail of Mailchimp met uw CRM-omgeving Dynamics 365 Sales. Of integreer ClickDimensions voor geavanceerde marketing automation!

Apps in Microsoft Teams

Doe samen meer met kant-en-klare apps

Microsoft 365 is hét platform waar alle applicaties zich bevinden om te werken in het nieuwe normaal van vandaag… We zoomen in op 4 onmisbare toepassingen die Teams nog efficiënter maken!

Power BI voor handel en logistiek

Bekijk uw handelsactiviteiten in één dashboard

Ontdek hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten door de juiste beslissingen te nemen. Niet meer gebaseerd op natte vingerwerk, maar op feiten.

GeCommerce

Bouw een sterk online verkoopkanaal uit 

Een krachtige webshop die naadloos verbonden is met uw ERP? Maak kennis met onze oplossing voor e-commerce (B2B of B2C), volledig geïntegreerd met Dynamics NAV of Business Central!

Dynamics 365 Business Central + Office 365

Beheer uw hele bedrijf in de cloud met Business Central

De meest complete (en betaalbare) oplossing voor het zakelijk beheer van uw KMO. Business Central is een alles-in-één ERP-oplossing die perfect samenwerkt met Office 365!

Tasklet Factory Mobile WMS

Optimize your warehouse processes with mobile WMS

See how the standard Mobile WMS solution from Tasklet Factory helps Dynamics customers all over the world with a user-friendly and easy-to-use barcode scanning solution.

Dynamics 365 Sales | bezoekverslagen

Volg uw klant beter op met slimme bezoekverslagen

Ontdek hoe u in Dynamics 365 Sales een bezoekverslag omtovert tot een digitaal dashboard dat voor iedereen beschikbaar is. Een onmisbare CRM-tool voor uw verkopers!

Dynamics 365 Business Central + bouwix

Automatisch facturen verwerken met bouwix

Automatiseer de input en verwerking van uw aankoopfacturen met bouwix, hét softwarepakket voor uw dagelijks bouwmanagement. Nu ook gekoppeld met Dynamics 365 Business Central!

Power BI voor de bouw

Bekijk uw bouwbedrijf in één dashboard

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen op basis van accurate informatie en een proactieve bedrijfsvoering. Krijg inzicht in alle activiteiten van uw bouwonderneming.

International projects with Pipol

Simplify your international ERP and CRM projects

As Pipol Alliance Partner, we can offer you the functional competencies and the global presence required to support you wherever you’re located. Benefit from the global alliance of Dynamics Experts!

Power BI voor financiële gegevens

Bekijk uw financiële activiteiten in één dashboard

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen om uw bedrijf financieel beter aan te sturen. Vertaal uw financiële gegevens in waardevolle informatie.

bouwix

Vlot calculeren en projecten beheren met bouwix

Aan de slag met ingebouwde functies voor voorcalculatie, werkvoorbereiding en nacalculatie, conform de WTCB-richtlijnen? Ontdek bouwix: uw dagelijks bouwmanagement met Office 365!

SharePoint voor de wegenbouw

Eenvoudig en overzichtelijk projecten beheren

Hoe gaat u om met alle informatie, documenten en taken? Zowel voor, tijdens als na het project? Ontdek hoe u de interne en externe document- en werkstromen in goede banen leidt.

Microsoft Teams

Houd uw bedrijf nu draaiende met Microsoft Teams

Hoe maakt u tijdens deze Coronacrisis de communicatie en samenwerking met medewerkers, klanten en leveranciers mogelijk? Ontdek hoe u snel Teams kan inzetten in uw bedrijf.

Dynamics 365 Sales | nieuwe UI

Een consistente gebruikerservaring, klaar voor de toekomst

Wat heeft de nieuwe Unified Interface van Dynamics 365 Sales (CRM) voor u als gebruiker in petto? We zoomen in op de voordelen van de vele nieuwe features en lichten toe hoe u kan overstappen.