facebookpixel
Selecteer een pagina

Start uw digitale werkplek met een professioneel intranet

Efficiëntie, kennisdeling en samenwerken in een gebruiksvriendelijke omgeving!

“Sneller kunnen werken, centralisatie van informatie en fouten beperken”. Dat zijn volgens ons trendrapport De digitale barometer (*) de belangrijkste voordelen van digitaliseren. De huidige economische context inzake Covid-19 stelt deze noden nog scherper.

Wist u dat een professioneel intranetplatform u toelaat om deze efficiëntie te behalen, op korte termijn? Een intranet als begin van de nieuwe digitale werkplek zorgt enerzijds voor de centrale opslag van alle bedrijfs- of productinformatie. Anderzijds draagt het bij aan de communicatiehygiëne binnen uw organisatie, want het leidt tot een significante daling van interne mailstromen. De vele vragen van medewerkers omdat ze een document bijvoorbeeld niet kunnen vinden, zijn verleden tijd.

Onze intranetoplossing – op basis van SharePoint – biedt niet enkel een gestructureerd overzicht van alle bedrijfsinformatie, met links naar andere tools en applicaties. Het is voor uw medewerkers ook een centrale kennisbank van waaruit dagdagelijkse taken starten. Kortom, het intranet als nieuwe digitale werkplek stelt informatie voor iedereen ter beschikking en laat uw organisatie groeien!

Benieuwd hoe? Neem deel aan ons webinar en ontdek concrete voorbeelden:

  • structureer bedrijfs- en productinformatie
  • optimaliseer uw communicatiehygiëne
  • werk plaats- en tijdsonafhankelijk

(*) Om te weten hoe bedrijfsleiders omgaan met digitalisering, stelden we hen enkele vragen over hun huidige bedrijfssoftware. De resulaten van dat onderzoek kan u vandaag consulteren in een overzichtelijk trendrapport met helder advies.

 

Microsoft SharePoint | GMI group

donderdag, 29 oktober 2020

12u00 – 12u30

Mathias Houtmeyers │Account Executive │GMI group

Bekijk de webcast!

Gcentral Webinar - Start uw digitale werkplek met een professioneel intranet

Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier om de webcast meteen te bekijken:

Extra inspiratie nodig?

Technologie staat nooit stil en GMI group ook niet. Daarom organiseren we regelmatig webinars over de nieuwste ontwikkelingen en specifieke toepassingen die u dagelijks gebruikt. Herbekijk ze hier of schrijf meteen in!

Gcentral |Informatie, inspiratie en advies van GMI group

Informatie, inspiratie en advies

netwerken, events, webinars, nieuws, ... met meerwaarde