Eén oplossing voor e-Commerce

Met GeCommerce is uw onderneming voortaan wereldwijd bereikbaar, 24 uur op 24. Deze e-commerce-oplossing van GMI group is volledig geïntegreerd met het bedrijfssysteem Microsoft Dynamics NAV. De bezoeker krijgt bij iedere online raadpleging of bestelling enkel de artikel- en prijsinformatie te zien volgens de commerciële voorwaarden die voor hem gedefinieerd werden.

GeCommerce is bovendien bijzonder onderhoudsvriendelijk: de inhoud van de webpagina’s kan, zonder technische kennis, gemakkelijk aangepast worden.

GeCommerce: een volledig geautomatiseerde webshop
Een volledig geautomatiseerde webshop?

Vandaag geeft een groot aantal zakelijke klanten de voorkeur aan online bestellen. Met slechts één klik kunnen uw klanten hun accountgegevens ontvangen waarmee ze zich via elke webbrowser kunnen aanmelden en de productbeschikbaarheid en individuele prijzen voor al uw producten kunnen bekijken.

GeCommerce: een productcatalogus op uw website
Of een productcatalogus op uw website?

Presenteer uw producten online in een handomdraai. De online catalogus kan een op zichzelf staande oplossing zijn of zijn geïntegreerd in een bestaande website. Alle productinformatie wordt rechtstreeks uit uw Microsoft Dynamics NAV-systeem ingelezen. Zo vermijdt u onnodige gegevensinvoer.