Eén oplossing voor project-, service- en installatiebedrijven

Anticiperen, plannen en opvolgen: het zijn de drie kernvoorwaarden om een efficiënte project- en serviceorganisatie uit te bouwen. Dat kan u alleen maar realiseren met een geïntegreerd bedrijfssysteem. Een professionele ondersteuning op gebied van project- en serviceadministratie, is voor uw onderneming dan ook essentieel.

Gservice is een kant-en-klaaroplossing die de operationele, logistieke en administratieve aspecten van uw project- en serviceactiviteiten samenbrengt in één geïntegreerd platform. 

Ontdek alle functionaliteiten van Gservice
Servicebeheer in één oogopslag

Maakt u gebruik van verschillende bedrijfstoepassingen (Excel, Word, een calculatiepakket, financiële software, een serviceapplicatie, ...) om uw processen in goede banen te leiden? Van calculatie tot mobiel servicebeheer, nacalculatie en facturatie.... met Gservice verlopen uw projecten en service-activiteiten gestroomlijnder dan ooit.

Gservice: Microsoft Dynamics NAV, CRM, Office 365 en SharePoint
Blijf werken in dezelfde omgeving

Gservice brengt verschillende toepassingen binnen de Microsoft-technologie samen in één platform: Dynamics NAV, CRM, Office 365, SharePoint, ... Zo kiest u voor het meest betrouwbare en toekomstgerichte platform voor uw KMO en blijft u in één omgeving werken, zonder voortdurend te moeten schakelen van de ene naar de andere toepassing.

Gservice: Certified for Microsoft Dynamics NAV
Gecertificeerd door Microsoft

Gservice voldoet aan de hoogste standaard van softwareoplossingen die door Microsoft Partners ontwikkeld worden en draagt daarom ook het "Certified for Microsoft Dynamics"-logo. Het certificaat toont aan dat Gservice compatibel is met Microsoft Dynamics NAV en dat de ontwikkeling van onze oplossing volledig conform de strenge kwaliteitsnormen is.

donker-blauw

Gestroomlijnde project- en serviceactiviteiten

Als project- en servicebedrijf zit u in een complexe business. Allicht maakt u gebruik van verschillende bedrijfstoepassingen (Excel, Word, een calculatiepakket, financiële software, een service-applicatie, ...) om uw processen in goede banen te leiden.

Met Gservice stroomlijnt u alle project- en serviceactiviteiten: 

  • Uitgebreid Artikelbeheer, gelinkt aan Leverancierscatalogus
  • Voor- en Nacalculatie
  • Projectvoorbereiding en -uitvoering
  • Supply Chain en Productiebeheer
  • Magazijnbeheer
  • Registratie van uren en materiaal
  • Meerwerken en Vorderingen
  • Servicebeheer (ticketing, mobiele serviceorders, grafische planning en uitvoering, onderhoudscontracten)
  • Attesten, Koelmiddelenboekhouding
  • Document Management & Samenwerken

Ontdek de standaardfunctionaliteiten van Gservice:

Gservice: Project Flow
Projectflow

Hoe behoudt u het overzicht over al uw activiteiten, van initiële projectofferte tot de dienst-na-verkoop? Kunt u tijdens de implementatie van een project of de uitvoering van een interventie, de activiteiten van uw technische medewerkers van uur tot uur opvolgen? Heeft uw mobiel team wel vlot toegang tot de meest actuele informatie op een portaalsite?

Gservice zorgt voor een gestroomlijnde flow inzake:

voorcalculatie
projectvoorbereiding
projectopvolging
nacalculatie

Gservice: Service Flow
Serviceflow

Na de implementatie van uw project, komt de dienst-na-verkoop op de eerste plaats. Beschikt u over voldoende informatie om bij een interventieaanvraag proactief op te treden? Heeft uw technieker bij een interventie alle nodige materialen en technische documenten bij? En hoe snel kan u op het einde van de rit factureren om uw cashflow te vrijwaren?

Gservice zorgt voor een gestroomlijnde flow inzake:

serviceaanvragen
serviceplanning
uitvoering
analyse & rapporten

Gservice: Business Intelligence (BI)
Gservice: de kortste weg naar meer inzicht

Wilt u als bedrijf zo rendabel mogelijk werken, dan moet u zich in de eerste plaats baseren op accurate informatie. Business Intelligence (BI) maakt op basis van historische, actuele en voorspellende dashboards de weg vrij voor een proactieve bedrijfsvoering. Zo neemt u de juiste beslissingen; niet meer gebaseerd op natte vingerwerk, maar op feiten. En onderscheidt u zich van concurrenten. 

Gservice: Enterprise Content & Collaboration Management (ECM)
Gservice als volwaardig samenwerkingsplatform

Gservice is voor uw organisatie veel meer dan een gewone bedrijfstoepassing. Gestructureerde en ongestructureerde informatie (offertes, verslagen, emails, onkostennota's, foto's, ...) koppelt u in uw bedrijfssysteem meteen aan een klant, leverancier, artikel, project of medewerker. Zo legt u de basis voor een volwaardig samenwerkingsplatform: Enterprise Collaboration & Content Management (ECM). 

mid-blauw