Selecteer een pagina

Het wordt al enkele jaren luid geroepen: “Iedereen moet digitaal!” Dat is cruciaal om nieuwe markten en nieuwe klanten te bereiken, maar ook om uw bestaande klanten te behouden… Daarom is het belangrijk dat u de technologie inzet die u helpt om uw bedrijf te transformeren. Want ofwel zet u vandaag de stap en kent uw bedrijf groei. Ofwel is uw concurrent u voor.

De netwerkeconomie van morgen laat zich niet opsluiten in structuren van gisteren.

(bron: Belga)

Concreet betekent dit dat de structuren van uw onderneming ondersteund moeten worden door hedendaagse technologie, die ook morgen reële doorgroeimogelijkheden biedt. Ondernemingen die effectief en efficiënt werken met alle relaties uit hun netwerk, zullen hieruit competitieve voordelen halen. Meer nog: zij die in staat zijn om alle beschikbare én betaalbare technologie in te zetten, blijven hun concurrenten een stap voor.

Over welke technologie gaat het?

We denken hierbij niet alleen aan de klassieke ERP-systemen, maar ook aan een platform dat de samenwerking tussen medewerkers en teams, binnen én buiten uw bedrijf, kan ondersteunen. Daarom zijn Microsoft Office 365 en SharePoint zo waardevol voor kleine en middelgrote bedrijven, want ze leggen de basis voor Enterprise Collaboration. Overtuig uzelf en download het gratis rapport over “The Total Economic Impact van Office 365“.

En tenslotte, als het gaat over Sales, Marketing en Service, is een goed CRM-systeem onontbeerlijk. Technologie, zoals Microsoft Dynamics 365, kan het verkooptraject aanzienlijk inkorten en het succes verhogen. Uw marketeers, verkopers en service-medewerkers kunnen doelgerichtere acties ondernemen, efficiënter samenwerken en de (status van de) verkoop een pak sneller opvolgen.

Is uw onderneming er klaar voor?

Voor veel bedrijven is dit een vraag van levensbelang. Om met vertrouwen de stap naar het model van de toekomst te zetten, is de begeleiding en het advies van een ervaren IT-partner een cruciaal gegeven in de digitale transformatie.

Ontdek hoe GMI group u daarbij kan helpen.

Waarom kiezen voor GMI group?

Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij, naast ERP, ook Enterprise Collaboration & Content Management (ECM), Business Intelligence (BI) en Customer Relationship Management (CRM) deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die gepokt en gemazeld zijn in de dagelijkse praktijk. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte software-platform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste software-bedrijf ter wereld, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.