Klantenzone

GMI group hecht veel belang aan tevreden klanten. Het stopt niet na het ondertekenen van de offerte. Neen, dan begint het pas! Dagelijks willen wij onze klanten van dienst zijn. Zowel tijdens de implementatie, als lang erna.

Heeft u een probleem van eender welke professionele grootorde? Laat het ons weten, dan kunnen wij u helpen.

Helpdesk

Heeft u specifieke gebruikersproblemen, foutmeldingen, aanvragen voor wijzigingen van de layout of specifieke vragen tijdens de implementatiefase van een nieuw project?

Onze helpdesk staat voor u klaar.

Evaluatieformulier Trainingen

Heeft u recent een GMI-training bijgewoond? Voldeed zij aan uw verwachtingen? Uw mening en suggesties helpen ons de kwaliteit van onze cursussen nog te verbeteren.

Wij ontvangen graag uw feedback.

Tevredenheidsenquête

Tevreden klanten.
Daar doen we het dagelijks voor.

Graag houden wij rekening met uw ervaringen bij GMI group, zodat wij kunnen blijven werken aan een optimale service.

Microsoft Cloud Agreement

Om licenties onder CSP (Cloud Solution Provider) te bestellen of te hernieuwen, heeft GMI group het akkoord nodig van haar klanten over de licentievoorwaarden van Microsoft.

Geef hiervoor uw goedkeuring.

Waarom kiezen voor GMI?

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij – naast ERP en CRM – ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

Onze 98 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen… want zij maken nu eenmaal het verschil.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

12 + 2 =