Laat ECM optimaal renderen met ERP, CRM en BI

Om optimaal te renderen moet een samenwerkingsplatform naadloos kunnen aansluiten bij uw bestaand ERP- of CRM-systeem, maar ook met uw BI-rapportering. Dit is waar het GMI 4D Solution Concept voor staat: een totaalbenadering van uw specifieke situatie vanuit processen, klantenrelaties, informatiebehoeften en documentstromen.

Op die manier zal u alle aanwezige informatie veel beter benutten, met als gevolg dat diezelfde informatie ook meer up-to-date gehouden wordt en beter en sneller kan gedeeld worden binnen de ganse organisatie.

Opvolgen en beheren van projecten in Dynamics NAV én SharePoint

Hoewel een ERP-systeem het fundament vormt voor het beheer van werkprocessen, biedt het geen optimale oplossing voor documentbeheer. Daarom ontwikkelde GMI group een "Projectportaal", waarbij aan de hand van een lege SharePoint project template allerlei data en documenten samen kunnen gebracht en gekoppeld worden aan Microsoft Dynamics NAV. Eens u in NAV een project aanmaakt, zal er in het ECM-platform een webpagina beschikbaar worden. Deze pagina leestt alle metadata uit NAV rechtstreeks in, zodat alle documenten getagged worden met essentiële NAV-informatie.

Met Dynamics 365 is het zelfs mogelijk om vanuit de SharePoint template alle NAV-projectinformatie op te vragen.

ECM: opvolgen en beheren van projecten in Dynamics NAV en SharePoint