GMI group blijft investeren in talent!

GMI group op KVC Westerlo

Net als vorig jaar, blijft GMI group investeren in het aantrekken van nieuw talent. In de afgelopen 12 maanden zijn er maar liefst 24 nieuwe collega’s gestart, waarmee we vandaag bijna 80 medewerkers tellen. Als groeibedrijf en dienstenonderneming geloven we dan ook sterk in “de juiste persoon op de juiste plaats”.

Onder de noemer #daarwilikwerken” lanceerde GMI group in mei 2017 een online campagne die via social media werd verspreid en vooral gericht was op schoolverlaters of jongeren met een eerste werkervaring, maar evengoed op ervaren profielen. Dat was ook nodig om de vele projecten uit te voeren én de ambitieuze groeiplannen vorm te geven.

Met alle nieuw aangeworven GMI’ers tekenen we een stijging op van maar liefst 32%. Met 14 ervaren profielen en 10 schoolverlaters of jongeren met een eerste werkervaring, wordt zo een goed evenwicht bereikt tussen kennis en ervaring en nieuw IT-talent. De grootste groei ligt in het ERP-team, maar ook de overige teams CRM, ECM en BI werden het afgelopen jaar versterkt met nieuw talent.

“De stelling 'de juiste persoon op de juiste plaats’ is van cruciaal belang in een dienstenonderneming als GMI group”, zegt directeur Ludo Van Baelen. “We leveren dan wel software en services aan onze klanten, maar het zijn onze mensen die het verschil moeten maken.  Het is tenslotte de expertise van onze hoogopgeleide medewerkers die ervoor zorgt dat we dagelijks garant kunnen staan voor professioneel advies, projectrealisatie en permanente ondersteuning bij onze 450 klanten in België, Nederland en daarbuiten.”

Terug naar het overzicht