Infodagen FleCreaS 2017 waren opnieuw een groot succes!

Infodagen FleCreaS

Traditioneel organiseert GMI group voor de FleCreaS-klanten een reeks infodagen over het gebruik van FleCreaS. Deze week vonden de laatste sessies plaats in Aalst (25/4) en Oevel (27/4). Met meer dan 30 aanwezigen blikken we terug op een geslaagd evenement, waarop onze service naar bestaande klanten steeds de hoogste prioriteit blijft. Gewezen afdelingshoofd van het WTCB, Daniel Petit lichtte de nieuwe functionaliteiten van FleCreaS uitvoerig toe. GMI-collega Koen Bauwens ging dan weer dieper in op de meerwaarde die Office 365 aan KMO's in de bouwsector kan bieden. Voor veel klanten was het meteen ook een uitstekende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. 

De informatiedagen van FleCreaS waren dit voorjaar opnieuw een groot succes. Liefst 33 klanten kregen een duidelijk overzicht van de nieuwste functionaliteiten in FleCreaS 2017 en voor velen was het meteen een goede opfrissing. In de voormiddag werden de verschillende aspecten van Office 365 aangehaald, gevolgd door de nieuwigheden in de voorcalculatie van FleCreaS. Tijdens de middagpauze hebben de klanten ook elkaar kunnen leren kennen bij een broodje en een drankje. In de namiddag werden de nieuwe facetten van de projectopvolging volop toegelicht.

Wil u als onderneming ook een algemeen overzicht van FleCreaS 2017 krijgen? Dan nodigen we u graag uit op onze informatiedagen in Oevel (30/5) en Gent (31/5)!

Of contacteer Daniel Petit rechtstreeks:

Terug naar het overzicht