Twee FleCreas-klanten krijgen de award 'Jonge Vlaamse Aannemer 2016"

GMI group is trots te kunnen meedelen dat er bij de vijf laureaten van de award 'Jonge Vlaamse Aannemer 2016' maar liefst twee FleCreaS-klanten zijn: Pedro Pattyn (Pattyn Albert & Cie Schildersbedrijf) en Tom de Hauwere (Bouwbedrijf de Hauwere).

Award "Jonge Vlaamse Aannemer 2016" - visierapport

Op 11 oktober jl. verzamelden bijna 500 prominenten uit de  bouw- energie- en milieucluster, stakeholders, overheden en beleidsmensen in Le Plaza Brussel voor de Visievoorstelling van de Vlaamse Confederatie Bouw. Dit jaar stonden de schijnwerpers op 'De Klant, klantgericht bouwen voor betaalbaar comfort'.

Het visierapport antwoordt op vragen zoals: wie zijn de klanten van de aannemers en wat willen zij? Wat betekenen voor hen comfort en (leef)kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid? In welke sector ontmoeten vraag en aanbod elkaar en in welke niet? Waar zijn er nog oningevulde behoeften? Op welke manier kunnen vraag en aanbod beter op elkaar aansluiten? 

Uiteraard ook hartelijk proficiat aan de overige drie laureaten: Andy Zenner (Zenner Norbert Schilderwerken), Tom Hoogmartens (Hoogmartens Wegenbouw) en Sophie D'Hulst (D'Hulst Van Rymenant).

Terug naar het overzicht