Ontdek de nieuwe mogelijkheden van FleCreaS 2017!

FleCreaS is specifiek ontwikkeld voor de KMO-bouwsector en is volledig conform met de technische voorlichtingsnota’s van het WTCB i.v.m. het technisch bedrijfsbeheer: over de ontwerpfase, via de calculatie- en projectopvolgingsfase tot de nacalculatie.

Dankzij de koppeling met de cloud-mogelijkheden van Office 365 kunnen zowel architecten, studieburelen, bouwondernemingen, onderaannemers, leveranciers en medewerkers vlotter samenwerken. Kortom: flexibel en creatief samenwerken!

Hoe stap ik over naar FleCreaS 2017?

tabel_upgrade_flecreas_2017_v2.png

Computervereisten om te werken met FleCreaS 2017

Voor een vlotte werking met FleCreaS raden wij Office 365 aan. De samenwerking tussen FleCreaS en Office 365 zorgt voor een complete oplossing voor het beheer van uw data. Met Office 365 kunt u FleCreaS van overal van vanop elk toestel bereiken. In Office 365 zit OneDrive voor Bedrijven, een tool die het delen van bestanden, zowel intern als extern mogelijk maakt. Dit maakt andere systemen zoals bv. Dropbox overbodig (u betaalt voor enkel Dropbox bijna evenveel als voor volledig Office 365). Indien u alle mogelijkheden van Office 365 in samenwerking met FleCreaS optimaal wenst te gebruiken, is het aan te bevelen hiervoor contact op te nemen met GMI group (koenb@gmigroup.be).

Minimumspecificaties waaraan uw pc moet voldoen om met FleCreaS 2017 te kunnen werken:

  • Besturingssysteem: Windows 7 of hoger
  • Intern geheugen: 4 GB RAM of hoger
  • Office Suite: Office 2010 of hoger

Indien u er aan denkt om een nieuwe computer aan te schaffen, raden wij u volgende specificaties aan:

  • Besturingssysteem: Windows 10
  • Intern geheugen: 8 GB RAM
  • Office Suite: Office 365