bouwix van GMI group| bouwsoftware waar je op kan rekenen

Dagelijks bouwbeheer met Excel

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk softwarepakket voor uw dagelijkse bouwadministratie? Wilt u alle processen digitaliseren? In de vertrouwde omgeving van Excel? Volledig conform de WTCB-richtlijnen?

Ontdek bouwix: de krachtigste en meest volledige tool voor operationeel bouwmanagement, gekoppeld met Office 365 en met tal van nieuwe mogelijkheden!

Een alles-in-één-tool voor de bouw

bouwix is dé referentiesoftware bij uitstek voor iedere KMO in de bouwsector die professioneel wil werken, met een oplossing die flexibel, gebruiksvriendelijk en snel geïmplementeerd is.

Ga hier aan de slag met de krachtigste en meest volledige tool voor operationeel bouwbeheer. Vlot te gebruiken en klaar voor de toekomst!

 • Van voor- tot nacalculatie

  Ga gemakkelijk aan de slag met ingebouwde functies voor voorcalculatie, werkvoorbereiding én nacalculatie. Dat alles in de vertrouwde omgeving van Microsoft Excel.

 • LKrachtige rekentabellen in Excel

  Maak gemakkelijk gebruik van een tiental voorgeprogrammeerde en krachtige rekentabellen voor het operationeel bouwmanagement, gebouwd in Microsoft Excel.

 • NVolledig conform met WTCB-richtlijnen

  Deze software werd specifiek voor de KMO-bouwsector ontwikkeld en is volledig conform met de technische voorlichtingsnota’s van het WTCB i.v.m. het technisch bedrijfsbeheer: over de ontwerpfase, via de calculatie- en projectopvolgingsfase tot de nacalculatie.  

 • Gebruiksvriendelijk en aanpasbaar

  De nieuwste generatie bouwsoftware bouwt verder op het succes van Office 365. Zo heeft u een gebruiksvriendelijke toepassing binnen een vertrouwde omgeving, die u bovendien gemakkelijk en snel kan aanpassen aan uw eigen wensen.

 • Vlot samenwerken met alle partijen

  Dankzij de koppeling met de cloudmogelijkheden van Office 365 kunnen zowel architecten, studieburelen, bouwondernemingen, onderaannemers, leveranciers en medewerkers nog vlotter samenwerken.

 • Voor KMO's in bouw en installatie

  Kies een flexibele en betaalbare softwaretoepassing waarmee u het volledig technisch bouwbeheer kan voeren en projecten beheren, zonder u zorgen te maken over de administratie.

 • Voor architecten en studiebureau's

  De software van bouwix bevat alle facetten van het bijzonder complex en compleet beheer tijdens het bouwproces, en dit volledig conform officiële normen en richtlijnen.

bouwix | alles-in-één tool voor de bouw

Tal van mogelijkheden

… niets dan voordelen!

Zowel bouwondernemers, architecten en studiebureau’s kunnen gemakkelijk aan de slag met ingebouwde functies voor voorcalculatie, werkvoorbereiding én nacalculatie. Dat alles in de vertrouwde omgeving van Microsoft Excel.

Ook samenwerken op projecten en documenten delen met alle betrokken partijen, wordt een pak eenvoudiger dankzij de koppeling met Office 365 en SharePoint!

Voorcalculatie

Naar een juiste prijs

Maak zelf de meetstaat op (of lees deze in van een architect) en start met de meest geavanceerde calculatiemodule die vandaag op de markt te vinden is. Maak gebruik van uitgebreide basisbibliotheken (opgesteld volgens VMSW of TB250) om de kostprijs uit te rekenen. En bepaal de marges globaal, per hoofdstuk of per post om een correcte aanbiedingsprijs te bekomen.

Werkvoorbereiding

Van A tot Z

Stel de uitvoeringsbudgetten op, gebaseerd op de voorziene budgetten van de voorcalculatie. Zo heeft u meteen een overzicht van de uurbegroting om uw planning op te stellen en weet u welke materialen gebruikt worden om de bestellingen te plaatsen. Ook prijsvergelijk en -aanvraag naar onderaannemers wordt kinderspel!

Projectopvolging

Hou projecten onder controle

Krijg een duidelijk beeld van de werkelijke kosten via de modules aankoop en uurregistratie. Hou de vooruitgang van het project bij via vorderings- en productiestaten om de voorziene budgetten af te toetsen met de werkelijke kosten. Zo kent u meteen de brutomarge van elk project!

Facturatie

Correct en snel factureren

Vorderingsstaten kunnen automatisch gefactureerd worden via de facturatiemodule. In het verkoopboek houdt u de omzet nauwkeurig in de gaten en kan u betalingen opvolgen. Ook krijgt u een duidelijk overzicht van de vervallen facturen om eventuele aanmaningen te sturen.

Nacalculatie

Bereken vooraf uw resultaat

Hou een perfect zicht op de brutomarge over alle projecten heen. Leer uit foute budgetten en koppel deze terug naar de bibliotheek om in de toekomst nog nauwkeuriger te calculeren en bepaal het resultaat per kwartaal.

Ga meteen aan de slag!

Kies de versie die bij uw bedrijf past

Zowel bouwondernemers, architecten en studiebureau’s kunnen gemakkelijk aan de slag met ingebouwde functies voor voorcalculatie, werkvoorbereiding én nacalculatie. Dat alles in de vertrouwde omgeving van Microsoft Excel.

Ook samenwerken op projecten en documenten delen met alle betrokken partijen, wordt een pak eenvoudiger dankzij de koppeling met Office 365 en SharePoint!

Onze klant aan het woord:

Bouwen volgens de regels van de kunst begint reeds in de calculatiefase

Als eerste stap in een voortdurend streven naar kwaliteit wilde bouwonderneming Marc Ceelen reeds in de calculatiefase een transparante en correcte prijsberekening kunnen voorleggen aan de klant.

Het WTCB overtuigde hem om voor een krachtig en gebruiksvriendelijk calculatieprogramma te kiezen. Dat werd uiteindelijk bouwix.

Een uitstekende beslissing, zo bleek achteraf. Want volgens Marc Ceelen levert bouwix vandaag een aanzienlijke tijdwinst op.

Het is belangrijk dat je aan de klant al in de offertefase het nodige vertrouwen geeft en alles doet om eventuele negatieve verrassingen achteraf te vermijden. Alleen al om die reden zouden we vandaag niet meer zonder bouwix kunnen als hulp in de calculatiefase.

Marc Ceelen

Oprichter en zaakvoerder

Ook zij kozen voor bouwix:

Maak een afspraak!

 • Een professionele omkadering

Met opleidingen, webinars, informatiesessies en een uitgebouwde klantenportaal, wordt u door GMI group op een professionele manier begeleid. Optimaal bouwmanagement gaat voor ons verder dan software alleen!

 • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

 • U weet waarvoor u betaalt

bouwix is een “all-in-one”-pakket: u weet op voorhand exact welke functionaliteiten u krijgt voor de prijs die u betaalt. Zonder verrassingen achteraf.

 • Uw toekomst veilig gesteld

bouwix werd volledig ontwikkeld in Microsoft Excel. Een vertrouwde omgeving met eenvoudige rapporteringen, die u bovendien gemakkelijk en snel kan aanpassen aan uw eigen wensen. Met de integratie met de cloud-omgeving van Office 365 kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste softwarebedrijf ter wereld.

Volg onze webinars!

Ontdek de nieuwste features van Business Central 

Stay tuned met de belangrijkste wijzigingen en verbeteringen van de laatste release!

CRM als onmisbare bedrijfstoepassing voor de bouw

Optimaliseer het beheer van klanten, relaties en projecten met Dynamics 365 Sales!

Een digitale bouwoplossing voor een optimale samenwerking

De solide basis om efficiënt uw bouwprojecten te beheren!

Het intranet als communicatieplatform om kennis en informatie te delen

Verbind alle medewerkers met elkaar én met uw organisatie!

Ontvang en verzend elektronische facturen vanuit Business Central

Geautomatiseerde facturering voor Peppol en andere XML-documenten via Continia

Ik heb interesse in:

Nieuwsbrief