Webinar 5/2: Simplify your international project with Pipol

Integreer BIM met uw ERP-oplossing

Verhoog de kwaliteit en efficiëntie van uw bouwprojecten!

BIM (Building Information Modelling) software wordt steeds meer gebruikt binnen de verschillende fases (van ontwerp tot oplevering) van een bouwproject. Het digitaal BIM-model geeft niet alleen een zeer duidelijk grafisch beeld van het project, maar bevat naast de bouwkundige voorwerpen (zoals oa. deuren, ramen, enz.) ook zeer veel bouwkundige data.

Het wordt dan ook zeer interessant om deze bouwkundige data tussen uw BIM-software en uw ERP–oplossing (zoals Gbuild) volledig met elkaar te integreren.

GMI group zal op korte termijn een bidirectionele koppeling beschikbaar maken tussen de Gbuild-oplossing en BIM-software. Hierbij zal u o.a. rechtstreeks vanuit Gbuild uw gekoppelde BIM-onderdelen kunnen visualiseren, maar ook vanuit het BIM-model onmiddellijk kunnen een filter plaatsen op de Gbuild data.

Het spreekt dus voor zich dat deze integratie een sterke meerwaarde zal bieden in uw digitale werkplekken en rechtstreeks de kwaliteit en de efficiëntie van uw bouwprojecten zal verhogen.

Om u als klant optimaal te ondersteunen, hadden we graag extra informatie ontvangen over het gebruik en wensen van uw huidige BIM-software.

Interesse?

Beantwoord enkele korte vragen!

Om u als klant optimaal te ondersteunen, hadden we graag extra informatie ontvangen over het gebruik en wensen van uw huidige BIM-software:

Gebruikt u reeds BIM-software voor uw bouwprojecten?

Welke?

Waarom niet?

Ziet u zelf onmiddellijk voordelen uit integraties tussen BIM en uw ERP-toepassing?

Bent u geïnteresseerd om meer informatie te ontvangen of uitgenodigd te worden voor een BIM-sessie over de GMI connector?

Bent u geïnteresseerd om op korte termijn betrokken te worden in een pilootproject om uw BIM-software te koppelen met uw Gbuild-applicatie?