Gservice | Project- en servicebeheer in één geïntegreerd platform

Integreer IoT met uw ERP-oplossing

Verhoog de kwaliteit en efficiëntie van uw installatieprojecten!

Een van de grootste trends in de automatisering op dit moment is het Internet of Things (IoT): toestellen die digitale informatie kunnen leveren en verbinden met het internet (cloud) zodat deze beschikbaar komen voor verschillende business applicaties.

Het wordt dan ook zeer interessant om deze informatie, die automatisch beschikbaar komt vanuit uw gekoppelde apparaten, in uw ERP-oplossing (zoals Gservice) te integreren. Het verder integreren van deze digitale informatie in uw business applicaties – zoals BIM software of ERP software – biedt dan ook vele nieuwe opportuniteiten.

Binnen de installatiesector zijn er zeer interessante toepassingen mogelijk om de kwaliteit en efficiëntie van uw dienstverlening te verhogen. Indien bv. uw ketels of andere apparaten nu reeds digitale informatie kunnen leveren, kunnen we snel nauwkeurige gegevens beschikbaar maken om o.a. digitale attesten te leveren. Zo zal het reactief of preventief onderhoud zelfs kunnen evolueren tot een voorspellend onderhoud.

Om u als klant blijvend optimaal te ondersteunen, hadden we graag extra informatie ontvangen over het gebruik en wensen rond “Internet of Things” binnen uw bedrijf.

Wij wensen u alvast te bedanken voor uw medewerking en uw tijd. We weten dit sterk te waarderen!

Interesse?

Beantwoord enkele korte vragen!

Om u als klant optimaal te ondersteunen, hadden we graag extra informatie ontvangen over het gebruik en wensen rond “Internet of Things” binnen uw bedrijf:

Gebruikt u reeds IoT-software voor uw installatieprojecten?

Ziet u zelf onmiddellijk voordelen uit integraties tussen IoT en uw ERP-toepassing?

Heeft u momenteel of op korte termijn toestellen in beheer die digitale informatie (al dan niet gekoppeld aan Internet) kunnen leveren?

Heeft u momenteel of op korte termijn interesse in een integratie met Testo-Proheat attesten?

Heeft u momenteel of op korte termijn interesse in een integratie met BIM software?

Bent u geïnteresseerd om meer informatie te ontvangen of uitgenodigd te worden voor een IoT-infosessie op korte termijn?

Bent u geïnteresseerd om betrokken te worden in een pilootproject om te onderzoeken hoe IoT binnen uw bedrijf kan gebruikt worden?