Visie, missie
en draagvlak

Wij ondersteunen uw bedrijf bij de optimalisatie van uw operationele processen en administratieve organisatie en helpen u om beslissingen te nemen op basis van informatie.

Samen laten we uw bedrijfssoftware maximaal renderen.

Visie

Iedere onderneming heeft de ambitie om haar business-potentieel maximaal te ontsluiten. Een samengaan van vele factoren bepaalt zakelijk succes. Commerciële aanpak, leiderschap, innovatie, organisatievermogen, … zijn maar enkele concrete voorbeelden.

Een grote strategische succesfactor is ICT; en specifiek de wijze waarop een organisatie met informatietechnologie omgaat. Op zichzelf heeft ICT – en specifiek bedrijfssoftware – geen bestaansrecht, maar is slechts waardevol als de toepassing ervan, mensen bij hun processen en in hun functies optimaal ondersteunen.

Missie

GMI group wil haar klanten helpen bij de ontsluiting van hun business-potentieel door waardecreatie bij invoering van bedrijfssoftware.

Draagvlak

Om bedrijfsautomatisering te laten renderen – waarde te creëren – enten wij de wisselwerking tussen u en ons op een draagvlak dat gekarakteriseerd wordt door de volgende uitgangspunten:

  1. het GMI 4D Solution Concept onderbouwd met betere producttechnologie en competente consultants;
  2. minimalisatie van de Total Cost of Ownership (TCO) op basis van standaardsoftware en snelle implementaties tegen de achtergrond van, voor de klanten die willen: een Cloud First en Mobile First opertations platform;
  3. inzicht in de functionaliteit van de juiste softwareproducten;
  4. inzicht in bedrijfsoperaties eigen aan de marktsector of industrie waarin u actief bent;
  5. gedrevenheid voor efficiëntie- en productiviteitsverbetering, wat ook betekent: klaar zijn voor verandering.

 

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook documentbeheer (DMS), digitale samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.