Waarom overstappen naar Office 365?

Office 365 maakt een overstap naar de cloud eenvoudig en kostenefficiënt, zonder dat u de vertrouwde Office-toepassingen moet verlaten. 

byammltj.png
Werkt u nog met een oude versie?

Microsoft is recent gestopt met de ondersteuning van de Office 2013-versie. Een upgrade is dus noodzakelijk wil u gebruik blijven maken van Microsoft Support. Ook bedrijven die nog steeds met oudere versies van SharePoint werken, migreren beter naar SharePoint Online. Overstappen naar Office 365 is zelfs nog een betere keuze. Zo werkt u steeds met de nieuwste versie.

shutterstock_272402909-100.png
Hoeveel kan u besparen?

Waarom is Office 365 zo waardevol voor kleine en middelgrote bedrijven?
Lees hoe u de totale bedrijfskosten kan verlagen en de productiviteit van mobiele en IT-werknemers kan verhogen.
Download het gratis rapport van Forrester Consulting over "The Total Economic Impact van Office 365" en ontdek alle voordelen van dé clouddienst voor het samenwerkingsplatform van morgen. 

download.png
Waarom is de cloud de beste keuze?

Zetten we onze data in een cloudomgeving zoals Office 365 of niet? Meer en meer bedrijven zetten de overstap omwille van de volledigheid van de omgeving. Office 365 en SharePoint renderen bovendien optimaal als samenwerkingsplatform met Exchange, Skype, OneDrive, Yammer, ... De integratie met het ERP- of CRM-systeem en de BI-rapportering is daarbij een extra troef.

Een cloudomgeving is afhankelijk van de beschikbaarheid van het internet, waardoor ik niet offline kan werken
Dit argument is gestoeld op een gebrek aan kennis van de werking van een degelijke cloudomgeving. Een goede cloud partner zal steeds een offline strategie aanbieden. Concreet wil dat zeggen dat u zowel met email als met alle electronische documenten kan werken, ook al bent u niet online. Op het moment dat er terug een netwerkconnectie is, wordt alles automatische gesynchroniseerd.

Ik moet steeds mee evolueren met de laatste versie van Office 365
Heel wat bedrijven lopen mateloos achter als het gaat over de versie van hun software. Erger nog, heel wat bedrijven werken inefficiënt omdat ze op de verschillende toestellen werken met verschillende versies van Office, met alle gevolgen vandien. Met Office 365 is dat probleem van de baan want u zal steeds mee evolueren met de nieuwe versies. Dit zorgt voor meer efficiëntie, minder problemen op de werkvloer, een eenduidige visie en politiek rond softwarebeheer binnen uw bedrijf. Heel wat bedrijven die jarenlang zijn blijven stilstaan moeten nu grote budgetten investeren om de achterstand in te halen. Dat is net wat ze morgen kunnen vermijden door vandaag te kiezen voor Office365.

Er is geen onderhandelingsmarge van het Service Level Agreement
Klopt, dit kunnen we niet weerleggen. De SLA is te nemen of te laten. Echter… welke gemiddelde KMO heeft een eigen IT-omgeving die volledig redundant is over twee datacenters in Europe? Welke KMO beschikt over een volledig ontdubbelde architectuur? Het SLA-contract is wat het is, maar het is ver boven de standaard die we vandaag zelf maar in huis hebben. Vooral dan tegen deze (beperkte) kostprijs...

Waar staat mijn data?
Kiezen voor een cloudomgeving is kiezen om uw data extern te zetten. Als u data extern zet, kiest u beter voor een betrouwbare en stabiele partner in plaats van gratis diensten. Het extern zetten van data biedt heel wat voordelen. Denk maar aan rampscenario's zoals bedrijfsbrand, gestolen of defecte toestellen, etc. Wanneer data extern staat kan u op eenvoudige wijze deze data steeds benaderen ongeacht de situatie. Om die reden promoten wij werken los van de werkplaats, toestel en browser.