Selecteer een pagina

argenx

Een volwaardige CRM-oplossing om nieuwe investeerders aan te trekken

Voor argenx, een jong biotechbedrijf was relatiemanagement onontbeerlijk om nieuwe investeerders aan te trekken. GMI group kon een eenvoudig en snel te implementeren oplossing aanbieden binnen een beperkt budget.

In de toekomst zal het gebruik van het CRM-systeem nog verder uitgebreid worden voor communicatiecampagnes.

Sector:
gezondheidszorg

Profiel:
biotechbedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen

Oplossing:
Microsoft Dynamics CRM

Biotechbedrijf kiest een volwaardige CRM-oplossing om nieuwe investeerders aan te trekken | GMI group

Voor argenx, een jong biotechbedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen op basis van antilichamen uit lama’s, is relatiemanagement onontbeerlijk om nieuwe investeerders aan te trekken zodat ze hun klinische programma’s kunnen uitvoeren.

Joke Comijn, Corporate Communications Manager: “argenx heeft baat bij het centraliseren van alle contacten op één plaats om altijd de meest up-to-date gegevens bij de hand te hebben. Bijkomend voordeel is dat wij onze relaties beter ‘kennen’ en doelgerichter kunnen communiceren.”

GMI group kon een eenvoudige en snel te implementeren oplossing aanbieden binnen een beperkt budget. In de toekomst zal het gebruik van het CRM-systeem verder uitgebreid worden voor de ondersteuning van communicatiecampagnes naar verschillende doelgroepen.

Joke Comijn

Corporate Communications Manager, argenx

Lees ook

[et_pb_dfbm_blog_light dfbm_fullwidth=”off” custom_posttypes=”project” include_project_categories=”32″ posts_number=”3″ thumb_same_height=”on” define_thumb_height=”200″ header_tag=”h3″ show_content=”excerpt” show_comments=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” meta_date=”j/m/Y” show_pagination=”off” videos_in_feed=”on” use_dropshadow=”on” admin_label=”Case Carousel” _builder_version=”3.22.7″ z_index_tablet=”500″ saved_tabs=”all” _i=”2″ _address=”2.0.0.2″][/et_pb_dfbm_blog_light]

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Waarom kiezen voor GMI?

Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij, naast ERP, ook Enterprise Collaboration & Content Management (ECM), Business Intelligence (BI) en Customer Relationship Management (CRM) deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek! Kortom, we bespreken samen met u uw zakelijke automatiseringswensen en helpen ze graag waar te maken.

Uw toekomst veilig gesteld

Onze oplossingen worden ontwikkeld binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste softwarebedrijf ter wereld.

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix

uw sector