Selecteer een pagina

SproFit

Een betere opvolging van nieuwe en bestaande klanten dankzij Microsoft Dynamics CRM

Groothandel en dienstverlener gespecialiseerd in orthopedie, SproFit, zocht een oplossing voor de centralisatie van alle klanteninformatie. Daarnaast hadden ze ook systeem nodig om de commerciële processen te begeleiden en om betere opvolging te garanderen van potentiële en bestaande klanten.

Als bestaande klant voor Microsoft Dynamics NAV, was GMI group ook de logische keuze voor Dynamics CRM.

Sector:
distributie en logistiek

Profiel:
groothandel en serviceverlener gespecialiseerd in orthopedie

Oplossing:
Microsoft Dynamics CRM

Een betere opvolging van nieuwe en bestaande klanten dankzij Microsoft Dynamics CRM | GMI group

SproFit, groothandel en dienstverlener gespecialiseerd in orthopedie, zocht in eerste instantie een oplossing voor de centralisatie van alle klanteninformatie. Daarnaast was een systeem nodig om de commerciële processen te begeleiden en om betere opvolging te garanderen van potentiële en bestaande klanten.

Als bestaande klant voor Microsoft Dynamics NAV, was GMI group ook de logische keuze voor Dynamics CRM.

Ik heb een beter idee van de activiteiten van de vertegenwoordigers en door de uitgebreide rapportage heb ik een goed zicht op mijn commerciële afdeling.

Luc Thijs

Zaakvoerder, SproFit

Lees ook

[et_pb_dfbm_blog_light dfbm_fullwidth=”off” custom_posttypes=”project” include_project_categories=”32,18,23,96″ exclude_project_categories=”99,101,102,106,107,98,105,108,97,109,2498,2499,100″ posts_number=”3″ thumb_same_height=”on” define_thumb_height=”200″ header_tag=”h3″ show_content=”excerpt” show_comments=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” meta_date=”j/m/Y” show_pagination=”off” videos_in_feed=”on” use_dropshadow=”on” admin_label=”Case Carousel” _builder_version=”3.24.1″ z_index_tablet=”500″ box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” saved_tabs=”all” _i=”2″ _address=”2.0.0.2″][/et_pb_dfbm_blog_light]

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Waarom kiezen voor GMI?

Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij, naast ERP, ook Enterprise Collaboration & Content Management (ECM), Business Intelligence (BI) en Customer Relationship Management (CRM) deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek! Kortom, we bespreken samen met u uw zakelijke automatiseringswensen en helpen ze graag waar te maken.

Uw toekomst veilig gesteld

Onze oplossingen worden ontwikkeld binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste softwarebedrijf ter wereld.

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix

uw sector