Selecteer een pagina

SproFit

Een betere opvolging van nieuwe en bestaande klanten dankzij Microsoft Dynamics CRM

Groothandel en dienstverlener gespecialiseerd in orthopedie, SproFit, zocht een oplossing voor de centralisatie van alle klanteninformatie. Daarnaast hadden ze ook systeem nodig om de commerciële processen te begeleiden en om betere opvolging te garanderen van potentiële en bestaande klanten.

Als bestaande klant voor Microsoft Dynamics NAV, was GMI group ook de logische keuze voor Dynamics CRM.

Sector:
distributie en logistiek

Profiel:
groothandel en serviceverlener gespecialiseerd in orthopedie

Oplossing:
Microsoft Dynamics CRM

Een betere opvolging van nieuwe en bestaande klanten dankzij Microsoft Dynamics CRM | GMI group

SproFit, groothandel en dienstverlener gespecialiseerd in orthopedie, zocht in eerste instantie een oplossing voor de centralisatie van alle klanteninformatie. Daarnaast was een systeem nodig om de commerciële processen te begeleiden en om betere opvolging te garanderen van potentiële en bestaande klanten.

Als bestaande klant voor Microsoft Dynamics NAV, was GMI group ook de logische keuze voor Dynamics CRM.

Ik heb een beter idee van de activiteiten van de vertegenwoordigers en door de uitgebreide rapportage heb ik een goed zicht op mijn commerciële afdeling.

Luc Thijs

Zaakvoerder, SproFit

Lees ook

Roland Europe Group

Roland Europe Group

Dankzij de perfecte koppeling met het Warehouse Management System en Microsoft Dynamics NAV verwerkt Roland dagelijks duizenden transacties.
Novolab

Novolab

Met CRM kan laboratoriumspecialist Novolab de leadgeneratie, commerciële opvolging en de dienst-na-verkoop beter onder controle houden.
Mundipharma

Mundipharma

Belgische zetel migreert naar standaardsoftware die kan voldoen aan internationale ‘compliance’ en aan de vereisten van lokale wetgevingen.
Euro Gijbels

Euro Gijbels

Geïntegreerde iPads en doorgedreven Business Intelligence-modellen op alle niveaus, maakt distributiespecialist tot ware service partner van zijn klanten.

Waarom kiezen voor GMI?

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

100 GMI medewerkers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix

uw sector