facebookpixel

SproFit

Een betere opvolging van nieuwe en bestaande klanten dankzij Microsoft Dynamics CRM

Groothandel en dienstverlener gespecialiseerd in orthopedie, SproFit, zocht een oplossing voor de centralisatie van alle klanteninformatie. Daarnaast hadden ze ook systeem nodig om de commerciële processen te begeleiden en om betere opvolging te garanderen van potentiële en bestaande klanten.

Als bestaande klant voor Microsoft Dynamics NAV, was GMI group ook de logische keuze voor Dynamics CRM.

Sector:
distributie en logistiek

Profiel:
groothandel en serviceverlener gespecialiseerd in orthopedie

Oplossing:
Microsoft Dynamics CRM

Een betere opvolging van nieuwe en bestaande klanten dankzij Microsoft Dynamics CRM | GMI group

SproFit, groothandel en dienstverlener gespecialiseerd in orthopedie, zocht in eerste instantie een oplossing voor de centralisatie van alle klanteninformatie. Daarnaast was een systeem nodig om de commerciële processen te begeleiden en om betere opvolging te garanderen van potentiële en bestaande klanten.

Als bestaande klant voor Microsoft Dynamics NAV, was GMI group ook de logische keuze voor Dynamics CRM.

Ik heb een beter idee van de activiteiten van de vertegenwoordigers en door de uitgebreide rapportage heb ik een goed zicht op mijn commerciële afdeling.

Luc Thijs

Zaakvoerder, SproFit

Lees ook

Sanicomfort

Sanicomfort

Groothandel in sanitair en verwarming lanceert met GeCommerce een compleet nieuwe webshop met uitgebreid klantenportaal, perfect gekoppeld met ERP.
Sanutal

Sanutal

HVAC-leverancier zocht een nieuwe WMS-oplossing: eenvoudig, ongecompliceerd en makkelijk om het magazijnpersoneel voor op te leiden.
Roland Europe Group

Roland Europe Group

Dankzij de perfecte koppeling met het Warehouse Management System en Microsoft Dynamics NAV verwerkt Roland dagelijks duizenden transacties.
Novolab

Novolab

Met CRM kan laboratoriumspecialist Novolab de leadgeneratie, commerciële opvolging en de dienst-na-verkoop beter onder controle houden.

Waarom kiezen voor GMI?

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij – naast ERP en CRM – ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

Onze 100 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen… want zij maken nu eenmaal het verschil.

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.