GeoDynamics

Na een succesvolle implementatie van CRM gaat GeoDynamics voor een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint en Office365

"Na een succesvolle implementatie van CRM gaan we nu voor een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint en Office 365. Het digitale kantoor wordt realiteit!"
Stijn Stragier, zaakvoerder

GeoDynamics is al sinds 2004 gespecialiseerd in het ontwikkelen van award-winning locatie-gebaseerde software oplossingen. Het toonaangevende bedrijf levert kwaliteitsvolle IT-oplossingen (zoals track & trace) aan voor specifieke vragen met betrekking tot mobiele toepassingen en mobiele medewerkers. Ze bieden hun klanten een betrouwbare service, gebaseerd op kwalitatieve internet-gebaseerde oplossingen die de recentste, innovatieve technologieën, technische know-how, ondersteuning en sterke partnerships bundelen. GeoDynamics is actief in verschillende sectoren: bouw-, installatie-, service- en transportbedrijven, industrie en overheid.

In december 2016 koos GeoDynamics voor de CRM Sprint for Sales & Service. In tegenstelling tot een normale implementatie was de nood het hoogst bij hun servicedesk. In een eerste fase werd daarom het relatiebeheer en de serviceoplossing geïmplementeerd. Momenteel worden de salesonderdelen ingericht. Met een laag budget en korte implementatietijd hebben ze nu ervaring opgedaan met CRM. Zo krijgt GeoDynamics ook een beter zicht in andere bedrijfsprocessen waar CRM een oplossing kan bieden.

De CRM Sprint voor Sales & Service liet GeoDynamics toe om CRM op eenvoudige wijze in te voeren. Zaakvoerder Stijn Stragier blikt dan ook tevreden terug: "voor een klein budget en een korte implementatieperiode kon GMI een oplossing realiseren om de werking van de helpdesk en ons salesteam te optimaliseren. Door een beter zicht op mijn klanten en de interne werking van het bedrijf kan ik sneller inspelen op bepaalde situaties. De ervaring die ik daarnaast met deze standaardimplementatie opdoe, zorgt ervoor dat ik een beter zicht krijg in andere bedrijfsprocessen waar CRM een oplossing kan bieden.”

Na een succesvolle implementatie van CRM kiest GeoDynamics nu opnieuw voor de expertise van GMI group om een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint en Office365 te implementeren. Het digitale kantoor wordt aldus meer dan realiteit.

Meer informatie:

GeoDynamics