Interbuild

Interbuild is met Microsoft Dynamics NAV trendsetter in opvolging van grote bouwprojecten

“De belangrijkste vaststelling is wellicht dat ons bedrijf nu minder afhankelijk is van de kennis die gebonden is aan individuen. De kennis zit in één systeem, Microsoft Dynamics NAV.”
Kris Vanbelle, aankoopverantwoordelijke

Interbuild is de 8ste Belgische bouwaannemer. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote bouwwerken, met budgetten vanaf €2.500.000. Samen met de andere BAM-filialen is Interbuild op die manier uitgegroeid tot de grootste bouwonderneming in de Benelux en behoort de groep tot de top vijf van dominante Europese bouwgroepen. Door de klassieke aanpak grondig in vraag te stellen, is Interbuild nu in staat de meest complexe bouwwerven efficiënt te beheren.
Maar ook terwijl u dit leest zijn de bouwteams van Interbuild over het hele land druk bezig. Van Lex 2000 en Kortenberg 71 over de Financietoren tot MAS en de Stadsfeestzaal, stuk voor stuk staan ze symbool voor een nieuw dynamisme en een sterk geloof in de toekomst.

Uitdaging

Met budgetten van meer dan €100 mio., die verspreid zitten over verschillende werven, die elk op zich bijna een bedrijf apart zijn, is de accuraatheid van de gegevens primordiaal.

Oplossing

Met een pragmatische implementatie van NAV heeft Interbuild een aanzienlijke efficiëntiewinst geboekt, zonder zijn huidige werkmethodes te moeten aanpassen.

picture-succesverhaal-interbuild.jpg