Pizza Hut

GMI group ondersteunt het succes van Pizza Hut met Microsoft Dynamics NAV

“Als bedrijf heb je een goede IT-partner nodig. GMI group verheldert onze processen, lost onze problemen op en doet dat zo snel en kostefficiënt mogelijk.”
Kristoff Tillieu, Finance & Development Director bij Top Brands

Top Brands is franchisehouder van Pizza Hut, de restaurantketen met afhaal– en thuisleverdiensten, en sinds kort ook van Paul, de in Frankrijk reeds zeer succesvolle bakkerijketen met authentiek karakter.

Uitdaging

In 2000 moest het huidige Top Brands voor Pizza Hut uitkijken naar een nieuwe ERP-applicatie en een intelligent kassasysteem. Met de recente opstart van Paul, de nieuwe franchiseketen, moest opnieuw een IT-verhaal uitgetekend worden.

Oplossing

GMI group implementeerde Microsoft Dynamics NAV als beheersysteem met daarbovenop de add-on LS Retail voor de kassa’s. Met handheld terminals verloopt de order-opname in de restaurants voortaan snel en foutloos, terwijl de delivery activiteiten geoptimaliseerd werden met een aangepaste dispatchmodule.
Met de ervaring van Pizza Hut op zak, koos Top Brands voor het Paul-verhaal opnieuw voor GMI group en Microsoft Dynamics NAV.

Voordelen

  • Waterdichte bedrijfsdata voor correcte analyses
  • Een betaalbaar en schaalbaar ERP-systeem
  • Een betrouwbare IT-partner
  • Betere controle inzake audit en voorraad

 

Pizzahut