Wuyts

Wuyts kiest voor een compleet intranet met een actieve koppeling tussen SharePoint en Microsoft Dynamics NAV.

"De ‘all-in-one’ ECM Sprint van GMI group bundelt een compleet intranet, waarbij alle afdelingen beschikken over hun eigen plek waar data staat. Meer dan dat, er is een actieve koppeling tussen SharePoint en Microsoft Dynamics NAV."
Johannes Strobroekx, zaakvoerder

Wuyts is een ervaren expert voor de bewerking van materialen zoals aluminium, hout, glas en diverse metaalsoorten. Het bedrijf werd in 1889 opgericht en is vandaag de dag één van de oudste familiebedrijven in zijn sector. Zij bieden een ruim en divers dienstenaanbod en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een dynamisch en innovatief bedrijf, een absolute referentie in het vak. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn de kernwoorden van hun dienstverlening. Zij ontwerpen op maat van de klant en hanteren een eerlijke prijs.

Om de interne werking te verbeteren was het noodzakelijk om de administratie en productie te digitaliseren. Wuyts doet deze implementatie aan de hand van bepaalde richtlijnen om een Factory 4.0 te worden om een traditionele productieomgeving om te vormen naar een performante en geautomatiseerde productie-eenheid.

GMI group ondersteunt dit project door een ver doorgevoerde bedrijfsautomatisering voor de kantoortoepassingen. Een degelijk samenwerkingsplatform op basis van Microsoft SharePoint, als onderdeel van Office 365, maakt komaf met papieren documenten. Hierdoor wordt het mogelijk om te kunnen werken any place, any time. De mobiele, digitale medewerker is een feit. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook erbuiten. Dit kan door het aanreiken van een extranet aan onder andere architecten en onderaannemers.

"De ‘All-in-One’ ECM Sprint van GMI group bundelt een compleet intranet, waarbij alle afdelingen beschikken over hun eigen plek waar data staat. Meer dan dat, er is een actieve koppeling tussen SharePoint en Microsoft Dynamics NAV. Dankzij deze koppeling kunnen we bestanden voorzien van beschrijvende velden, deze velden vertellen inhoudelijk waarover het document gaat. De handige zoekfunctie zorgt er dan weer voor dat we op eenvoudige wijze de juiste data terugvinden”, aldus Johannes Strockbroekx.

Meer informatie:

Wuyts gevelbouw