Leer op uw eigen tempo,

waar en wanneer u wil

Geef uw kennis en carrière een boost met de online videotrainingen van GMI group op het educatief platform van Plataan TV!

Deze video’s garanderen een efficiënt gebruik van onze softwaretoepassingen.

Geef uw kennis én uw carrière een boost!

  • ruim 70 trainingen (online en offline)
  • video’s in het Nederlands
  • speciaal voor eindgebruikers

 

De snelste manier om te leren

Met Plataan TV krijgt u de mogelijkheid om softwaretoepassingen te leren kennen en uw professionele vaardigheden bij te schaven. Op uw eigen tempo, waar en wanneer u wil.U vindt een groot aanbod aan Nederlandstalige videohandleidingen over Microsoft Dynamics 365 Business Central (of NAV) en Sales (CRM), SharePoint en Power BI.

De videotrainingen worden gegeven in het Nederlands en zijn vooral gericht op eindgebruikers. Met een jaarabonnement krijgt u toegang tot alle beschikbare video’s.

Een greep uit het aanbod…

Leer werken met Microsoft Dynamics 365 Business Central

In deze video ontdekt u de gebruikersinterface en krijgt u een overzicht van de verschillende onderdelen zoals de AppBar, kaarten en lijsten. We tonen u ook hoe u Business Central kan gebruiken op uw smartphone en in Outlook.

Ga van start met Microsoft Dynamics NAV

Als gebruiker van Microsoft Dynamics NAV wil u dagelijks zo efficiënt mogelijk met de toepassing werken. In deze cursus leert u hoe u Dynamics NAV het makkelijkst kan starten, maar ook wat een werkdatum is en hoe u die kan instellen.

Efficiënt werken met Dynamics CRM vanuit Outlook

Bent u op zoek naar het juiste gebruik van opzoek- en speciale velden of wil u dubbele records mergen of meerdere klanten in bulk aanpassen? Deze tips en tricks loodsen u door uw Microsoft Dynamics CRM-toepassing, rechtstreeks vanuit Outlook.

SharePoint met Office 365

Ontdek hoe u documenten kan beheren, bibliotheken kan aanmaken en sites kan opzetten in SharePoint. Na het volgen van deze training bent u klaar om SharePoint – wat je als Office 365-gebruiker sowieso ter beschikking hebt – optimaal te gebruiken.

Power BI Dashboards met Microsoft Dynamics NAV

Leer hoe u Power BI-rapporten en dashboards kan opzetten met een datamodel op basis van Microsoft Dynamics NAV-data. In deze training ontdekt u ook hoe u deze dashboards eenvoudig kan delen met uw medewerkers.

Toegang tot alle trainingen?

Wil u uw eigen kennis en carrière boosten?

Wil u als bedrijf uw gebruikersorganisatie toegang geven tot kennis- en instructievideo’s over jullie ERP- of CRM-systeem?

Of wil u bijblijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in business intelligence zoals Power BI?

Neem een jaarabonnement op het videoaanbod op PlataanTV en leer onbeperkt bij van professionals!

Interesse? Vul uw gegevens hiernaast in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Neem een jaarabonnement!

Ik heb interesse in een jaarabonnement van:

Nieuwsbrief