facebookpixel

Warehouse Management

Automatiseer uw magazijn met WMS

In uw warehouse staat het meest waardevolle bezit van uw klanten opgeslagen. Logisch dat u én uw klanten het logistieke proces op de voet willen volgen. Spendeert u (te)veel tijd aan het registreren van magazijnactiviteiten? Eisen uw klanten 24/7 inzicht in de laatste status? Is de facturatie elke keer weer een tijdrovende uitzoekklus?

GMI helpt u de logistiek te stroomlijnen en eenvoudig inzicht te krijgen in de bedrijfsprocessen met Warehouse Management Software (WMS), geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365 Business Central (of NAV).

Herbekijk onze webinars!

Drive your social marketing and do more with data insights

Social Marketing and the importance of Intelligent Dashboards in ClickDimensions

Een helder zicht op uw klantenrelaties en verkoopkansen met CRM

Start snel, standaard en eenvoudig met een kant-en-klare oplossing! Neem een CRM Sprint...

Flexibele financiële en operationele rapportages met Jet Reports

Alle gegevens uit Dynamics met één klik in uw vertrouwde Excel-omgeving

Naar een rendabel beheer van uw serviceopdrachten met Gservice

Hoe optimaliseert u de service op uw installatieprojecten: van interventieaanvraag tot facturatie?

Volg uw bouwprojecten beter op met een digitaal samenwerkingsplatform

Hoe gaat u gestructureerd om met informatie, documenten en taken binnen hetzelfde bouwproject?

WMS gekoppeld met uw ERP-systeem

Dat een geautomatiseerd magazijn of warehousing, toegepast op alle (of een aantal) operaties binnen uw distributiecentrum, enorm veel voordelen oplevert is duidelijk: ruimtebesparingen, lagere bouwkosten, verbeterde productiviteit, efficiëntere materiaalflows, minder mensen, veiliger werken, voorraadvermindering, verhoogde betrouwbaarheid, minder hoogoplopende kosten, betere ROI, laagste levenscycluskosten en ga zo maar door.

Wij helpen u met een oplossing om deze warehouse-operaties effectief te integreren in uw ERP-systeem. Steeds ontwikkeld met input vanuit de gehele branche en draaiend op de kracht van Microsoft Dynamics 365 Business Central (of NAV).

Ontdek zelf hoe deze oplossingen uw organisatie verder kunnen helpen:

GMI group | Automatiseer uw magazijn met WMS

Geïntegreerde oplossingen:

Tasklet Factory | GMI group
Tasklet Factory | Mobile WMS

Integreer het magazijn met de rest van uw bedrijf

Mobile WMS van Tasklet Factory ondersteunt de werkprocessen in het magazijn en integreert met de standaardfuncties van uw Dynamics ERP-systeem.

Het is een WMS-oplossing voor het scannen van streepjescodes die kan worden geïntegreerd met Dynamics 365 Business Central (of NAV).

MobileNAV | GMI group

Maak uw WMS efficiënter en minder tijdrovend

Met MobileNAV kunnen uw magazijnmedewerkers hun taken snel en effectief uitvoeren op mobiele apparaten, waardoor papiergebaseerd werken overbodig wordt.

MobileNAV is ontworpen om gebruikers van Dynamics 365 Business Central (of NAV) te ondersteunen die in-the-field werken: van verkopers tot service- of magazijnmedewerkers.

Wat zeggen onze klanten?

Meer dan 450 klanten in België en Nederland maken dagelijks gebruik van onze oplossingen.
Zowel een KMO als een multinational kan bij ons terecht.

Seris Technology

Seris Technology

Beveiligingsexpert stelt groei veilig door verder te digitaliseren en te automatiseren. Gservice tilt de dienstverlening naar een hoger niveau.
Hortiplan

Hortiplan

Met de overstap naar Dynamics NAV en Gservice, kan Hortiplan nu efficiënter en accurater werken, sneller factureren en de klanten een betere service geven.
Sanutal

Sanutal

HVAC-leverancier zocht een nieuwe WMS-oplossing: eenvoudig, ongecompliceerd en makkelijk om het magazijnpersoneel voor op te leiden.
Sanicomfort

Sanicomfort

Groothandel in sanitair en verwarming lanceert met GeCommerce een compleet nieuwe webshop met uitgebreid klantenportaal, perfect gekoppeld met ERP.

Ook zij kozen voor GMI:

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Heeft uw magazijn een WMS-oplossing nodig? | Tasklet Factory

Heeft uw magazijn een WMS-oplossing nodig?

Wilt u alle werkprocessen in het magazijn van uw bedrijf optimaliseren met een geïntegreerde WMS-oplossing, dan stelt u zich best eerst enkele belangrijke vragen. Wij helpen u daarbij.
Online Retailer | Vanuit het ERP een krachtige B2B webshop runnen

Vanuit het ERP snel een krachtige B2B-webshop runnen?

GeCommerce verbindt de webshop naadloos met het ERP-systeem. En dat biedt tal van voordelen. Lees het interview met GMI business consultant Karel Leijssen. OnlineRetailer
Fokus - De Standaard | De plug-and-playbelofte van e-commerce

De plug-and-playbelofte van e-commerce

Onze business consultants Karel Leijssen en Tim Vanden Ecker vertellen over een integrale aanpak, waarbij het ERP-verkoopsysteem als onderbouw dient voor de hele webshop. De Standaard / Fokus
De Onderneming | Bedrijfssoftware voor installatiebedrijven

Geen enkel installatiebedrijf is identiek

Bovendien spelen steeds meer factoren mee voor de verkoop, planning, facturatie, stockbeheer, ondersteuning, ... Performante bedrijfssoftware is vandaag een must. De Onderneming / New Security

Waarom kiezen voor GMI?

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

Onze 100 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.