Het intranet als digitaal communicatieplatform

Waar kennis en informatie delen centraal staat!

De manier waarop we met elkaar samenwerken en informatie delen is niet meer hetzelfde. Het is niet langer vanzelfsprekend dat we allemaal op kantoor werken, collega’s staan minder in contact, het gevoel met de organisatie is minder, … Kortom, collega’s verliezen elkaar uit het oog en dat is niet bevorderlijk voor de organisatie. Met onze GMI-intranetoplossing bieden wij u daarom een communicatieplatform waar medewerkers verbonden zijn met elkaar én met uw organisatie.

Breng collega’s eenvoudig met elkaar in contact. Deel nieuwsberichten en updates met al uw collega’s of met specifieke departementen. Op elk moment kan u informatie en kennis delen én krijgen. Mobiel, op tablet of desktop… Iedereen is altijd en overal betrokken en verbonden. Zo verhoogt de interactie en wordt kennisdeling laagdrempelig.

Ontdek de mogelijkheden van onze intranetoplossing tijdens een live demo van 30 minuten:

  • rechtstreeks vanuit uw vertrouwde Microsoft 365-omgeving
  • personaliseerbaar naar eigen smaak
  • eenvoudig in gebruik
  • voor én door uw medewerkers
  • lage investering voor een hoog rendement
  • snel starten met een korte implementatie

Benieuwd? Laat u alvast inspireren door onze klant KIDS vzw:

Microsoft 365 | SharePoint

30 minuten

Mathias Houtmeyers │Account Executive │GMI group

Bekijk de webcast!

Gcentral Webinar | Het intranet als digitaal communicatieplatform

Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier om de webcast meteen te bekijken:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Extra inspiratie nodig?

Technologie staat nooit stil en GMI group ook niet. Daarom organiseren we regelmatig webinars over de nieuwste ontwikkelingen en specifieke toepassingen die u dagelijks gebruikt. Herbekijk ze hier!

Peppol | Continia Delivery Network

Is uw onderneming klaar voor e-facturatie met Peppol?

Neem een voorsprong op de aankomende verplichting voor e-invoicing. Ga nu reeds voor compliancy en gemoedsrust met de Continia-oplossingen voor geautomatiseerde factuurverwerking in Business Central.

Dynamics 365 Business Central

Ontdek de nieuwste features van Business Central in de cloud

Het tempo waarop er nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd aan Business Central ligt hoog. Stay tuned met de belangrijkste wijzigingen en verbeteringen van de laatste nieuwe versie (2024 release wave 1).

Gservice voor service- en installatiebedrijven

Eén totaaloplossing voor een optimaal project- en servicebeheer

Zet de stap naar een gedigitaliseerd en uitgebalanceerd project- en servicebeheer met Gservice: onze totaaloplossing die beantwoordt aan de noden van het moderne installatiebedrijf.

Gbuild voor bouwondernemingen

Eén totaaloplossing voor een optimaal bouwmanagement

Zet de stap naar een gedigitaliseerd en uitgebalanceerd bouwmanagement met Gbuild: onze totaaloplossing die beantwoordt aan de noden van de moderne bouwonderneming.

Dynamics 365 CRM | Marketing Automation

Haal het beste uit marketing met Dynamics 365

Geef uw marketeers de mogelijkheid om efficiënter te werken met Marketing Automation, zodat ze nu reeds data kunnen verzamelen en inzichten kunnen genereren. Ontdek Dynamics 365 Customer Insights voor de slimme marketeer.

Power BI voor Finance

Meer inzicht in de financiële prestaties van uw organisatie

Laat de cijfers voor zich spreken en maak geïnformeerde beslissingen met intuïtieve en visueel aantrekkelijke rapportages in Power BI. Start snel en eenvoudig met onze plug-&-play rapporten!

Dynamics 365 | CRM Sprint

Start snel, standaard en eenvoudig met CRM

Start met de standaardfunctionaliteiten van Dynamics 365 als CRM-toepassing. Met onze CRM Sprint krijgt u een helder zicht op uw klanten, relaties en prospecten en geeft u de verkoop een boost!

Power BI voor Trade & Logistics

Meer inzicht in uw handelsactiviteiten en prestaties

Omarm de toekomst van gegevensgestuurde handelsbeslissingen met onze intuïtieve en visueel aantrekkelijke rapportages in Power BI. Start snel en eenvoudig met onze plug-&-play rapporten!

Isabel Connect

Embedded Banking met Business Central en Isabel Connect

Volautomatisch bankieren kan voortaan rechtstreeks vanuit uw ERP-systeem. We tonen de integratie van Dynamics 365 Business Central met Isabel Connect, alsook additionele functionaliteiten in Gfinance.

Dynamics 365 CRM voor de bouw

CRM als onmisbare bedrijfstoepassing in de bouw

Optimaliseer het beheer van klanten, relaties en projecten met CRM! Zet vandaag de stap naar een gedigitaliseerd en uitgebalanceerd relatiebeheer met onze bouwoplossing.

DMS met Docufly voor de bouw

Een digitale bouwoplossing voor een optimale samenwerking

Een goede samenwerking binnen uw bouwteam is van cruciaal belang om elk project in goede banen te leiden. Stap mee in een digitaal samenwerkingsplatform geënt op de noden van de bouw.

GMI Intranet

Het intranet als digitaal communicatieplatform

Deel nieuwsberichten en updates met al uw collega’s of met specifieke departementen. Verhoog de interactie en maak kennisdeling laagdrempelig met onze intranetoplossing!

Continia XML Import & Export

Geautomatiseerde facturering voor Peppol en andere inkomende XML-documenten

Automatiseer uw elektronische facturering door Peppol- en op XML gebaseerde facturen van leveranciers rechtstreeks in Dynamics 365 Business Central (of NAV) te verwerken.

Dynamics 365 Business Central | Sprint

Verbind alle activiteiten van uw KMO

Hoe verbindt u de aankoop- en verkoopprocessen in één enkele bedrijfsbeheeroplossing? Ontdek hoe u snel en eenvoudig kan starten met Microsoft Dynamics 365 Business Central als cloud ERP-systeem!

Dynamics 365 CRM | Customer Service

Volg uw klanten proactief op met CRM

Hoe verhoogt u de klantentevredenheid en hoe biedt u een betere dienst-na-verkoop? Heeft uw serviceafdeling voldoende inzicht in uw klanten? Ontdek de vele mogelijkheden van Dynamics 365 CRM voor uw dienst-na-verkoop!

Tasklet Factory | Mobile WMS

Optimize your warehouse processes with mobile WMS

See how the standard Mobile WMS solution from Tasklet Factory helps Dynamics customers all over the world with a user-friendly and easy-to-use barcode scanning solution with direct ERP integration.

Dynamics 365 CRM | Sales

Volg verkoopkansen beter op met CRM

Weet u welke deals er kortelings zullen vallen? Met Dynamics 365 Sales kunnen uw verkopers hun leads efficiënter opvolgen en sneller omzetten naar bestellingen. Ontdek de vele mogelijkheden voor het ganse verkooptraject!

DMS met Docufly voor installatietechniek

Vereenvoudig de documentstromen binnen uw installatiebedrijf

Door efficiënter samen te werken op installatieprojecten met alle interne en externe partijen, zal ook de klanttevredenheid aanzienlijk verhogen. Ontdek de mogelijkheden van een digitaal samenwerkingsplatform voor uw sector!

Jet Reports

Maak flexibele financiële en operationele rapportages

Dankzij realtime integratie met Excel is Jet Reports de tool bij uitstek voor uw operationele rapporten. Haal direct alle gegevens uit Dynamics en maak snel alle rapporten vanuit uw vertrouwde Excel-omgeving.

Jet Analytics

Snel en eenvoudig een volledige BI-omgeving opmaken

Jet Analytics brengt alle data samen zonder ingewikkelde programmeertaal. Maak een volledige BI-omgeving op, vanaf de databron tot het inrichten van het data warehouse... tot het genereren van een dashboard in Power BI.

Gservice | servicebeheer (fase 4)

Naar een rendabel beheer van uw serviceopdrachten

Servicebeheer is veelal de laatste fase in het bedrijfsproces van elk installatiebedrijf. Ontdek hoe u de service op uw installatieprojecten kan optimaliseren én rendabel maken: van interventieaanvraag tot facturatie.

Gservice | projectuitvoering (fase 3)

Uw installatieproject nauwgezet uitvoeren én opvolgen

Ontdek hoe u eenvoudig de uren en het materiaalverbruik op een project kan registreren en een service-installatie kan definiëren. De projectuitvoering en -opvolging worden perfect geïntegreerd in één oplossing.

Gservice | projectvoorbereiding (fase 2)

Supply chain als draaischijf van uw installatieproject

Uw toeleveringsketen speelt een cruciale rol in de voorbereidingsfase van uw projecten. Ontdek hoe u de materiaal- en materieelvoorziening of de planning van techniekers en onderaannemers kan opvolgen.

Gservice | voorcalculatie (fase 1)

Voorcalculatie als speerpunt van uw installatieproject

Bij service- en installatiebedrijven zijn calculatie, projectopvolging en servicebeheer uitermate belangrijke processen. Ontdek hoe projectoffertes worden gecalculeerd binnen Dynamics 365 Business Central.

Continia Expense Management

Eenvoudig onkosten registreren en beheren in Business Central

Met Continia Expense Management registreren uw medewerkers hun onkosten via smartphone. Zo spendeert uw boekhouding minder tijd aan de administratie en behoudt u steeds de controle over de maandelijkse uitgaven.

Microsoft 365 | Apps

Onmisbare apps om de digitale werkplek te realiseren

Het aantal productiviteitsapps in Microsoft 365 is gigantisch en blijft bovendien maar groeien. We gidsen u doorheen de belangrijkste apps die de gebruikers binnen uw organisatie helpen om hun dagdagelijkse opdrachten uit te voeren.

Dynamics 365 Business Central | cashflow

Houd uw cashflow beter onder controle

Zeker in tijden van crisis is het belangrijk om de cashflow goed te beheren... en te beheersen. Ontdek hoe Business Central u kan ondersteunen in het behoud van een juiste en gezonde cashflowpositie.

Microsoft Teams | Apps

Doe samen meer met kant-en-klare apps

Microsoft 365 is hét platform waar alle applicaties zich bevinden om te werken in het nieuwe normaal van vandaag… We zoomen in op 4 onmisbare toepassingen die Teams nog efficiënter maken!

GeCommerce

Bouw een sterk online verkoopkanaal uit 

Een krachtige webshop die naadloos verbonden is met uw ERP? Maak kennis met onze oplossing voor e-commerce (B2B of B2C), volledig geïntegreerd met Dynamics NAV of Business Central!

Dynamics 365 Business Central + Office 365

Beheer uw hele bedrijf in de cloud met Business Central

De meest complete (en betaalbare) oplossing voor het zakelijk beheer van uw KMO. Business Central is een alles-in-één ERP-oplossing die perfect samenwerkt met Office 365!

Power BI voor de bouw

Bekijk uw bouwbedrijf in één dashboard

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen op basis van accurate informatie en een proactieve bedrijfsvoering. Krijg inzicht in alle activiteiten van uw bouwonderneming.

International projects with Pipol

Simplify your international ERP and CRM projects

As Pipol Alliance Partner, we can offer you the functional competencies and the global presence required to support you wherever you’re located. Benefit from the global alliance of Dynamics Experts!

DMS met Docufly voor de wegenbouw

Eenvoudig en overzichtelijk projecten beheren

Hoe gaat u om met alle informatie, documenten en taken? Zowel voor, tijdens als na het project? Ontdek hoe u de interne en externe document- en werkstromen in goede banen leidt.

Microsoft Teams

Houd uw bedrijf nu draaiende met Microsoft Teams

Hoe maakt u tijdens deze Coronacrisis de communicatie en samenwerking met medewerkers, klanten en leveranciers mogelijk? Ontdek hoe u snel Teams kan inzetten in uw bedrijf.