Blijf op de hoogte

Informatie, inspiratie en advies

Technologie staat nooit stil en GMI group ook niet. Daarom houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied.

Onder de overkoepelende naam Gcentral informeren we u op regelmatige basis over wat er speelt binnen de markt. Laat u inspireren door praktijkgerichte inzichten en boeiende klantenverhalen tijdens de evenementen die we op bepaalde tijdstippen organiseren. Of maak meteen gebruik van concreet toepasbare tips voor uw organisatie door deel te nemen aan een webinar.  

Meer weten? Schrijf u alvast in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten en unieke promoties!

Hebben uw verkopers nog een productiviteitsboost nodig?

 

Microsoft Dynamics 365 for Sales

25% korting op nieuwe licenties (als u reeds met Office 365 werkt)

 

EVENTS

WEBINARS

PROMOTIES

NIEUWS

CASES

Events

Digital Construction Brussels

Dé vakbeurs voor bouwprofessionals
23 & 24 oktober 2019 | 10u00-18u00 | TOUR & TAXIS, Brussel

Op deze derde editie van Digital Construction demonstreren we opnieuw onze oplossingen voor projectgeoriënteerde bouw- en installatiebedrijven. Ontdek hoe bedrijfssoftware pas echt meerwaarde kan opleveren als alle toepassingen met elkaar samenwerken. Bezoek onze stand (43) of volg een infosessie (zaal 5A van 12u45 t.e.m. 13u)!

Install Day

Dé vakbeurs voor professionals uit de installatiesector
22 november 2019 | 09u00-19u00 | BRUSSELS KART EXPO, Groot-Bijgaarden

Op deze derde editie van Install Day demonstreren we onze oplossingen voor projectgeoriënteerde en servicegerichte installatiebedrijven. Ontdek hoe bedrijfssoftware pas echt meerwaarde kan opleveren als alle toepassingen met elkaar samenwerken. Bezoek onze stand (11)!

afgelopen events

Maak uw bouw- of installatiebedrijf digitaal efficiënt

Slimme tools voor meer samenwerking en een beter inzicht in uw projecten
24 april & 5 juni 2019 | 10u00-12u30 | 3SQUARE, Zwijnaarde
25 april & 6 juni 2019 | 10u00-12u30 | 4WINGS, Oevel

Optimaliseer de bedrijfsprocessen met één en dezelfde oplossing voor een betere samenwerking (met vertrouwde Office 365 tools zoals SharePoint, Teams, etc.) en een accurate informatievoorziening (met Business Intelligence tools zoals Power BI).

Bekijk uw webshop breder met GeCommerce

ERP als platform voor professionele eCommerce
24 april & 5 juni 2019 | 10u00-12u30 | 3SQUARE, Zwijnaarde
25 april & 6 juni 2019 | 10u00-12u30 | 4WINGS, Oevel

Benut het volledige potentieel van uw ERP-systeem en maak er een uitgebreide en succesvolle eCommerce-oplossing van met GeCommerce.

Haal alles uit CRM

Met Office 365, Power BI en meer…
24 april & 5 juni 2019 | 13u15-15u45 | 3SQUARE, Zwijnaarde
25 april & 6 juni 2019 | 13u15-15u45 | 4WINGS, Oevel

Optimaliseer het relatiebeheer door CRM te implementeren en uit te breiden met tools om meer samenwerking en inzicht in uw organisatie te verkrijgen.

Webinars

afgelopen webinars

Beheer de stroom aan documenten

Met Continia Document Output 
20 juni 2019 | 16u00-16u30 

Ontdek hoe u tijd en geld bespaart op het handmatig verzenden en verzendkosten, door de distributie van documenten en rapporten direct vanuit Microsoft Dynamics NAV (of Dynamics 365 Business Central) te automatiseren.

Beheer online alle types van onkosten

Met Continia Expense Management
20 juni 2019 | 16u30-17u00 

Ontdek hoe u een duidelijk overzicht en een gemakkelijk beheer van alle types van inkomende onkosten krijgt, zonder andere systemen te hoeven gebruiken dan Microsoft Dynamics NAV (of Dynamics 365 Business Central).

Promoties

Maak uw klantrelaties winstgevend

Met Microsoft Dynamics for Sales
25% korting op de aankoop van nieuwe licenties

Actie geldig voor nieuwe licenties van Microsoft Dynamics for Sales Professional die aangekocht worden voor 31 oktober 2019. Enkel van toepassing op ondernemingen die reeds met Office 365 werken.

Nieuws

GeCommerce: een nieuwe (betaalbare) standaard in eCommerce

OnlineRetailer – 27/06/2019

Een gesprek met Karel Leijssen van GMI group over GeCommerce, een nieuwe (en betaalbare) standaard in e-commerce en een krachtige B2B webshop die naadloos verbonden is met uw ERP-systeem.

GMI group verhuist naar 3Square Gent

Op 1 april neemt GMI group haar intrek in een splinternieuw kantoor in het bedrijvencomplex 3Square in Zwijnaarde. De verhuis kadert in de expansie en groeiambities die we als software en servicesbedrijf de laatste jaren kennen. Als gevolg van de sterke groei...

“Make a smooth start” bij GMI group

Op 27 februari stonden we samen met 203 andere bedrijven, op de jobbeurs van Thomas More Hogeschool in Geel. Als software en servicesbedrijf mikten we vooral op 3e jaarsstudenten in de toegepaste informatica.

Dynamics 365 Business Central brengt de cloud naar de midmarket

DataNews – 14/12/2018

Op zijn Customer Day stelt GMI group zijn klanten (onder meer) voor aan Microsoft Dynamics 365, het nieuwe cloudplatform van business solutions dat Microsoft op de zakenmarkt uitbrengt.

GMI group nu ook Microsoft Silver Partner voor Cloud CRM

Met de nieuwe competentie bevestigt Microsoft dat GMI group voldoende expertise, referenties en nieuwe klanten heeft om onze kennis in Dynamics 365 for Sales en Marketing te demonstreren.

Lancering van Tournée 365 op succesvolle GMI klantendag

Op 20 november verwelkomden we ruim 240 klanten, partners en relaties op onze klantendag in 4WINGS te Oevel. Meteen werd ook het startschot gegeven aan “Tournée 365”, het platform voor digitale duiding.

Cases

De Kock

HVAC en sanitair specialist kan met Gservice haar bedrijfsprocessen professionaliseren en de interne samenwerking optimaliseren.

Deforche Construct

Digitaliseringsproject zorgt voor betere samenwerking, rapportage en projectbeheer bij staal- en glasconstructeur.

Hortiplan

Met de overstap naar Dynamics NAV en Gservice, kan Hortiplan nu efficiënter en accurater werken, sneller factureren en de klanten een betere service geven.

Sanutal

HVAC-leverancier zocht een nieuwe WMS-oplossing: eenvoudig, ongecompliceerd en makkelijk om het magazijnpersoneel voor op te leiden.