Blijf op de hoogte

Informatie, inspiratie en advies

Technologie staat nooit stil en GMI group ook niet. Daarom houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied.

Onder de overkoepelende naam Gcentral informeren we u op regelmatige basis over wat er speelt binnen de markt. Laat u inspireren door praktijkgerichte inzichten en boeiende klantenverhalen tijdens de evenementen die we op bepaalde tijdstippen organiseren. Of maak meteen gebruik van concreet toepasbare tips voor uw organisatie door deel te nemen aan een webinar.  

Meer weten? Schrijf u alvast in op onze nieuwsbrief!

EVENTS

WEBINARS

NIEUWS

CASES

Events

Maak uw bouwbedrijf digitaal efficiënt met Gbuild

Beter samenwerken en meer inzicht in uw projecten
5 juni 2019 | 13u15-15u45 | 3SQUARE, Zwijnaarde
6 juni 2019 | 13u15-15u45 | 4WINGS, Oevel

Optimaliseer de bedrijfsprocessen met Gbuild als één en dezelfde oplossing voor meer samenwerking met vertrouwde Office 365 tools (SharePoint, Teams, etc.) en een betere informatievoorziening met Power BI, Jet en Targit.

Bekijk uw webshop breder met GeCommerce

ERP als platform voor professionele eCommerce
5 juni 2019 | 13u15-15u45 | 3SQUARE, Zwijnaarde
6 juni 2019 | 13u15-15u45 | 4WINGS, Oevel

Benut het volledige potentieel van uw ERP-systeem en maak er een uitgebreide en succesvolle eCommerce-oplossing van met GeCommerce.

Maak uw installatiebedrijf digitaal efficiënt met Gservice

Beter samenwerken en meer inzicht in uw projecten
5 juni 2019 | 13u15-15u45 | 3SQUARE, Zwijnaarde
6 juni 2019 | 13u15-15u45 | 4WINGS, Oevel

Optimaliseer de bedrijfsprocessen met Gservice als één en dezelfde oplossing voor meer samenwerking met vertrouwde Office 365 tools (SharePoint, Teams, etc.) en een betere informatievoorziening met Power BI, Jet en Targit.

Haal alles uit CRM

Met Office 365 en Power BI
5 juni 2019 | 13u15-15u45 | 3SQUARE, Zwijnaarde
6 juni 2019 | 13u15-15u45 | 4WINGS, Oevel

Optimaliseer het relatiebeheer door CRM te implementeren en uit te breiden met tools om meer samenwerking en inzicht in uw organisatie te verkrijgen.

Nieuws

GMI group verhuist naar 3Square Gent

Op 1 april neemt GMI group haar intrek in een splinternieuw kantoor in het bedrijvencomplex 3Square in Zwijnaarde. De verhuis kadert in de expansie en groeiambities die we als software en servicesbedrijf de laatste jaren kennen. Als gevolg van de sterke groei voldeden...

“Make a smooth start” bij GMI group

Op 27 februari stonden we samen met 203 andere bedrijven, op de jobbeurs van Thomas More Hogeschool in Geel. Als software en servicesbedrijf mikten we vooral op 3e jaarsstudenten in de toegepaste informatica.

GMI group nu ook Microsoft Silver Partner voor Cloud CRM

Met de nieuwe competentie bevestigt Microsoft dat GMI group voldoende expertise, referenties en nieuwe klanten heeft om onze kennis in Dynamics 365 for Sales en Marketing te demonstreren.

Lancering van Tournée 365 op succesvolle GMI klantendag

Op 20 november verwelkomden we ruim 240 klanten, partners en relaties op onze klantendag in 4WINGS te Oevel. Meteen werd ook het startschot gegeven aan “Tournée 365”, het platform voor digitale duiding.

Samenwerking met timaster voor dynamische resource- en projectplanning

De exclusieve samenwerking met timaster voor Microsoft Dynamics 365 Business Central stelt ons in staat om nu als in de toekomst geavanceerde, dynamische resource- en projectplanning aan te bieden in onze doelmarkten.

Hier is plaats voor (nog) meer talent!

Net als onze Rode Duivels heeft GMI group de ambitie om mee te spelen op topniveau. We liften dan ook graag mee op de voetbalgekte en lanceren de komende weken zelfs een speciale wervingscampagne op sociale media, in pure WK-stijl.

Cases

Deforche Construct

Digitaliseringsproject zorgt voor betere samenwerking, rapportage en projectbeheer bij staal- en glasconstructeur.

Hortiplan

Met de overstap naar Dynamics NAV en Gservice, kan Hortiplan nu efficiënter en accurater werken, sneller factureren en de klanten een betere service geven.

Sanutal

HVAC-leverancier zocht een nieuwe WMS-oplossing: eenvoudig, ongecompliceerd en makkelijk om het magazijnpersoneel voor op te leiden.

Roland Europe Group

Dankzij de perfecte koppeling met het Warehouse Management System en Microsoft Dynamics NAV verwerkt Roland dagelijks duizenden transacties.

Informatie, inspiratie en advies

netwerken, events, webinars, nieuws, ... met meerwaarde

Blijf op de hoogte!

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI geïntegreerde oplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-start-oplossingen
GeCommerce
FleCreaS

uw sector