facebookpixel
Selecteer een pagina

Laat u inspireren

Informatie en netwerken

Technologie staat nooit stil en GMI group ook niet. Daarom houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied.

Onder de overkoepelende naam Gcentral informeren we u op regelmatige basis over wat er speelt binnen de markt. Laat u inspireren door praktijkgerichte inzichten, boeiende klantenverhalen of concreet toepasbare tips voor uw organisatie.

Hieronder vindt een overzicht van de infosessies en webinars die we organiseren of professionele beurzen waaraan we deelnemen.

Wilt u automatisch op de hoogte gebracht worden van wat er reilt en zeilt bij GMI?

Aanbevolen webinars voor bouw- en installatiebedrijven!

WEBINARS

WEBCASTS

NIEUWS

CASES

Webinars

Volg uw bouwprojecten beter op

Een digitaal samenwerkingsplatform voor uw bouwonderneming
vrijdag 29 januari 2021 | 10u00-10u30

Met onze digitale bouwoplossing heeft u een goed overzicht tussen de uitvoerende en administratieve aspecten van uw bouwprojecten, zowel voor tijdens als na het project. Dit samenwerkingsplatform laat de verschillende afdelingen binnen uw organisatie vlot samenwerken.

Doelgroepbouwondernemingen
OplossingMicrosoft 365 | SharePoint
Spreker: Mathias Houtmeyers, Account Executive, GMI group

Gcentral Webinar | Volg uw bouwprojecten beter op met een digitaal samenwerkingsplatform

Stroomlijn uw opdrachten en projecten

Een digitaal samenwerkingsplatform voor uw service- of installatiebedrijf
vrijdag 5 februari 2021 | 10u00-10u30

Documenten, taakstromen en communicatie zijn van cruciaal belang voor servicegerichte bedrijven. Met onze oplossing voor service- en installatiebedrijven maakt u alle data beschikbaar voor uw medewerkers. Administratief of on-the field, belangrijke documenten zijn steeds binnen handbereik.

Doelgroepinstallatiebedrijven en project- en servicegerichte ondernemingen
OplossingMicrosoft 365 | SharePoint
Spreker: Mathias Houtmeyers, Account Executive, GMI group

Gcentral Webinar | Stroomlijn opdrachten en projecten met een digitaal samenwerkingsplatform

Voorcalculatie als speerpunt van uw installatieproject

Deelproces #1 | Hoe projectoffertes calculeren binnen uw ERP-omgeving?
dinsdag 23 maart 2021 | 12u00-12u30

Gservice – onze kant-en-klaaroplossing voor installatietechniek – is ontwikkeld in samenwerking met tientallen installatiebedrijven. Stuk voor stuk zijn dit firma’s waarin ‘calculatie, projectopvolging en servicebeheer’ uitermate belangrijk is. Dit alles is mooi geïntegreerd binnen het ‘supply chain management’ van Dynamics 365 Business Central.

Doelgroepinstallatiebedrijven en project- en servicegerichte ondernemingen
OplossingDynamics 365 Business Central | Gservice
Spreker: Glenn Van Bylen, Business Consultant ERP, GMI group

Gcentral Webinar | Voorcalculatie als speerpunt van uw installatieproject - Gservice 1

Webcasts

Maak uw keuze uit verschillende onderwerpen:

GMI Intranet

Start uw digitale werkplek met een professioneel intranet

Efficiëntie, kennisdeling en samenwerking… samen in één gebruiksvriendelijke omgeving? Ontdek onze oplossing die voor een betere interne communicatie zorgt en veel verder reikt dan een standaard intranet.

Dynamics 365 Business Central | cashflow

Houd uw cashflow beter onder controle

Zeker in tijden van crisis is het belangrijk om de cashflow goed te beheren… en te beheersen. Ontdek hoe Business Central u kan ondersteunen in het behoud van een juiste en gezonde cashflowpositie.

Dynamics 365 Sales + ClickDimensions

Overbrug de kloof tussen sales en marketing

Koppel eenvoudig e-mailmarketing tools als Flexmail of Mailchimp met uw CRM-omgeving Dynamics 365 Sales. Of integreer ClickDimensions voor geavanceerde marketing automation!

Apps in Microsoft Teams

Doe samen meer met kant-en-klare apps

Microsoft 365 is hét platform waar alle applicaties zich bevinden om te werken in het nieuwe normaal van vandaag… We zoomen in op 4 onmisbare toepassingen die Teams nog efficiënter maken!

Power BI voor handel en logistiek

Bekijk uw handelsactiviteiten in één dashboard

Ontdek hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten door de juiste beslissingen te nemen. Niet meer gebaseerd op natte vingerwerk, maar op feiten.

GeCommerce

Bouw een sterk online verkoopkanaal uit 

Een krachtige webshop die naadloos verbonden is met uw ERP? Maak kennis met onze oplossing voor e-commerce (B2B of B2C), volledig geïntegreerd met Dynamics NAV of Business Central!

Dynamics 365 Business Central + Office 365

Beheer uw hele bedrijf in de cloud met Business Central

De meest complete (en betaalbare) oplossing voor het zakelijk beheer van uw KMO. Business Central is een alles-in-één ERP-oplossing die perfect samenwerkt met Office 365!

Tasklet Factory Mobile WMS

Optimize your warehouse processes with mobile WMS

See how the standard Mobile WMS solution from Tasklet Factory helps Dynamics customers all over the world with a user-friendly and easy-to-use barcode scanning solution.

Dynamics 365 Sales | bezoekverslagen

Volg uw klant beter op met slimme bezoekverslagen

Ontdek hoe u in Dynamics 365 Sales een bezoekverslag omtovert tot een digitaal dashboard dat voor iedereen beschikbaar is. Een onmisbare CRM-tool voor uw verkopers!

Dynamics 365 Business Central + bouwix

Automatisch facturen verwerken met bouwix

Automatiseer de input en verwerking van uw aankoopfacturen met bouwix, hét softwarepakket voor uw dagelijks bouwmanagement. Nu ook gekoppeld met Dynamics 365 Business Central!

Power BI voor de bouw

Bekijk uw bouwbedrijf in één dashboard

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen op basis van accurate informatie en een proactieve bedrijfsvoering. Krijg inzicht in alle activiteiten van uw bouwonderneming.

International projects with Pipol

Simplify your international ERP and CRM projects

As Pipol Alliance Partner, we can offer you the functional competencies and the global presence required to support you wherever you’re located. Benefit from the global alliance of Dynamics Experts!

Power BI voor financiële gegevens

Bekijk uw financiële activiteiten in één dashboard

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen om uw bedrijf financieel beter aan te sturen. Vertaal uw financiële gegevens in waardevolle informatie.

bouwix

Vlot calculeren en projecten beheren met bouwix

Aan de slag met ingebouwde functies voor voorcalculatie, werkvoorbereiding en nacalculatie, conform de WTCB-richtlijnen? Ontdek bouwix: uw dagelijks bouwmanagement met Office 365!

SharePoint voor de wegenbouw

Eenvoudig en overzichtelijk projecten beheren

Hoe gaat u om met alle informatie, documenten en taken? Zowel voor, tijdens als na het project? Ontdek hoe u de interne en externe document- en werkstromen in goede banen leidt.

Microsoft Teams

Houd uw bedrijf nu draaiende met Microsoft Teams

Hoe maakt u tijdens deze Coronacrisis de communicatie en samenwerking met medewerkers, klanten en leveranciers mogelijk? Ontdek hoe u snel Teams kan inzetten in uw bedrijf.

Dynamics 365 Sales | nieuwe UI

Een consistente gebruikerservaring, klaar voor de toekomst

Wat heeft de nieuwe Unified Interface van Dynamics 365 Sales (CRM) voor u als gebruiker in petto? We zoomen in op de voordelen van de vele nieuwe features en lichten toe hoe u kan overstappen.

Nieuws

Waarom is SharePoint de beste keuze voor een intranet?

Een intranet moet informatie, communicatie, tools en applicaties centraliseren én bijdragen aan de digitale werkplek. Wij geven u 5 redenen waarom SharePoint de beste keuze is.

How GMI helps you grow your business with international reach

Pipol sat down with Willem van Rooij, Sales Manager with GMI group in Belgium to talk about the value Pipol and the global alliance brings to their business… and customers.

5 stappen om te starten met marketing automation

Blijft marketing automation binnen uw bedrijf beperkt tot email marketing? Ontdek hoe sales en marketing teams samen meer kunnen halen uit het CRM-systeem en bestaande marketing tools. We zetten u graag op weg!

8 redenen om uw installatiebedrijf te digitaliseren

Enkele quotes uit de dagdagelijkse praktijk die aantonen aan dat bedrijfskritische toepassingen nog te weinig benut worden, ook in de wereld van installatietechniek.

Techlink – november 2020

Vlaamse bouw maakt werk van digitalisering

“Vier op de vijf bouw- en installatiebedrijven maken werk van de digitalisering in hun onderneming. Dat blijkt uit een online onderzoek van software- en servicesbedrijf GMI group.”

Bouwbedrijf – oktober 2020

10 redenen om Power BI te gebruiken voor bedrijfsanalyses

Microsoft Power BI wordt steeds populairder bij bedrijven die op zoek zijn naar betere inzichten, interactieve dashboards en uitgebreide rapportage. Ook Gartner en Forrester delen die mening. Lees hier waarom.

Onze klanten aan het woord

Meer dan 450 klanten maken dagelijks gebruik van onze oplossingen. Zowel een KMO als een multinational kan bij ons terecht. 
Lees of bekijk hier hun verhaal.

Gcentral |Informatie, inspiratie en advies van GMI group

Informatie, inspiratie en advies

netwerken, events, webinars, nieuws, ... met meerwaarde