Selecteer een pagina

Laat u inspireren

Informatie en netwerken

Technologie staat nooit stil en GMI group ook niet. Daarom houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied.

Onder de overkoepelende naam Gcentral informeren we u op regelmatige basis over wat er speelt binnen de markt. Laat u inspireren door praktijkgerichte inzichten, boeiende klantenverhalen of concreet toepasbare tips voor uw organisatie.

Hieronder vindt een overzicht van de infosessies en webinars die we organiseren of professionele beurzen waaraan we deelnemen.

WEBINARS

WEBCASTS

EVENTS

NIEUWS

CASES

Webinars

binnenkort nieuwe webinars!

Webcasts

Doe samen meer met de kant-en-klare apps in Teams

4 onmisbare toepassingen die uw favoriete online samenwerkingstool nog efficiënter maken!

Microsoft 365 is hét platform waar alle applicaties zich bevinden om te werken in het nieuwe normaal van vandaag… In deze sessie tonen we hoe ook Power BI, Forms, Planner en OneNote perfect gekoppeld worden in Teams!

Beheer uw hele bedrijf in de cloud met Business Central

Een alles-in-één ERP-oplossing voor uw KMO, gekoppeld met Office 365

Ontdek de meest complete (en betaalbare) oplossing voor het zakelijk beheer van uw KMO, nu beschikbaar in de cloud. We tonen hoe Business Central ook perfect samenwerkt met uw vertrouwde Office-toepassing Outlook!

Overbrug de kloof tussen sales en marketing met CRM

Ontdek de geïntegreerde marketing tools in Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales brengt marketeers en verkopers samen op één plek. Koppel eenvoudig e-mailmarketingtools als Flexmail en Mailchimp. Of integreer meteen ClickDimensions als oplossing voor marketingautomatisering!

Beter samenwerken en documenten delen met SharePoint

Maak komaf met de ongestructureerde informatie binnen uw installatiebedrijf

Ontdek hoe u de document- en werkstromen tussen uw backoffice en externe partijen steeds in goede banen leidt. Dankzij de integratie van SharePoint met Gservice haalt u een volwaardig samenwerkingsplatform in huis.

Bouw een sterk online verkoopkanaal uit met GeCommerce

Een krachtige webshop die naadloos verbonden is met uw ERP

Denkt u eraan om uw bestaande webshop te vervangen? Of wilt u op korte termijn een online verkoopkanaal opstarten? Maak kennis met GeCommerce: een uitgebreide en succesvolle oplossing voor e-commerce (B2B of B2C), volledig geïntegreerd met Dynamics NAV of Business Central!

Bekijk uw handelsactiviteiten in één dashboard met Power BI

Neem de juiste beslissingen dankzij een proactieve bedrijfsvoering

Ontdek hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten door de juiste beslissingen te nemen. Niet meer gebaseerd op natte vingerwerk, maar op feiten. Dankzij de integratie van Power BI-dashboards in Gtrade vertaalt u de logistieke gegevens van uw bedrijf in waardevolle informatie.

Beter samenwerken en documenten delen met SharePoint

Maak komaf met de ongestructureerde informatie binnen uw bouwonderneming

Ontdek hoe u de document- en werkstromen tussen uw backoffice en externe partijen steeds in goede banen leidt. Dankzij de integratie van SharePoint met Gbuild haalt u een volwaardig samenwerkingsplatform in huis.

Houd uw bedrijf nu draaiende met Microsoft Teams

Maak de communicatie en samenwerking met medewerkers, klanten en leveranciers mogelijk

Hoe blijft u tijdens deze Coronacrisis in contact met uw collega’s? Kan iedereen de dagdagelijkse taken verderzetten? Efficiënt en veilig vanop een afstand? Ontdek hoe u snel Teams kan inzetten in uw bedrijf.

Vlot calculeren en projecten beheren met bouwix

Dagelijks bouwmanagement met Excel en Office 365

Ga gemakkelijk aan de slag met ingebouwde functies voor voorcalculatie, werkvoorbereiding én nacalculatie, volledig conform de WTCB-richtlijnen. Ook samenwerken op projecten en documenten delen, wordt een pak eenvoudiger dankzij de koppeling met Office 365 en SharePoint!

Bekijk uw bouwbedrijf in één dashboard met Power BI

Neem de juiste beslissingen dankzij een proactieve bedrijfsvoering

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen op basis van accurate informatie. Met de geïntegreerde Power BI-dashboards in Gbuild krijgt u inzicht in alle activiteiten van uw bouwonderneming.

Volg uw klant beter op met slimme bezoekverslagen

Een onmisbare CRM-tool voor uw verkopers in Dynamics 365 Sales

Ontdek hoe u in Microsoft Dynamics 365 Sales een bezoekverslag omtovert tot een digitaal dashboard dat voor iedereen beschikbaar is. In dit webinar tonen we dé CRM-tool die de administratie voor uw verkopers een pak eenvoudiger maakt.

Bekijk uw financiële activiteiten één dashboard met Power BI

Neem de juiste beslissingen dankzij een proactieve bedrijfsvoering

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen om uw bedrijf financieel beter aan te sturen. Dankzij de integratie van Power BI-dashboards in Gfinance vertaalt u de financiële gegevens van uw bedrijf in waardevolle informatie.

Simplify your international project with Pipol and GMI group

Benefit from the global alliance of Microsoft Dynamics Experts

As Pipol Alliance Partner, GMI group can offer you the functional competencies and the global presence required to support you wherever you’re located. In this webinar we explain how we can be of help for you in the international context.

Ontdek de nieuwe Unified Interface van Dynamics 365 Sales

Een consistente gebruikerservaring en klaar voor de toekomst

Wat heeft de nieuwe Unified Interface van Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM) voor u als gebruiker in petto? We zoomen in op de voordelen van de vele nieuwe features en lichten toe hoe u kan overstappen.

Events

afgelopen events

De digitale uitdagingen in handel en logistiek

Van inkoop tot verkoop, van webshop tot warehouse…
dinsdag 11 februari 2020 | 10u00-14u30 | 3SQUARE, Zwijnaarde

Ontdek de meerwaarde van één geïntegreerde oplossing die al uw handelsactiviteiten kan ondersteunen: van inkoop, voorraad- en magazijnbeheer tot (online) verkoop. Krijg antwoorden op de digitale uitdagingen in uw sector, bekijk live demo’s en leer van praktijkvoorbeelden bij onze klanten.

Promoties

Maak uw klantrelaties winstgevend

Met Microsoft Dynamics Sales (CRM)
25% korting op de aankoop van nieuwe licenties…

Actie geldig voor nieuwe licenties van Microsoft Dynamics Sales Professional die aangekocht worden voor 30 juni 2020. Enkel van toepassing op ondernemingen die reeds met Office 365 werken.

Nieuws

De plug-and-playbelofte van e-commerce

Fokus e-Commerce (De Standaard) – 10/02/2020

Karel Leijssen en Tim Vanden Ecker vertellen over een integrale aanpak, waarbij het ERP-verkoopsysteem als onderbouw dient voor de hele webshop.

7 tips voor een productpagina die het verschil maakt

Meer dan 30% van de gebruikerssessies starten op een productpagina. Dit kan via een zoekmachine, email, directe link of een bericht op social media. Haalt u alles uit uw productpagina’s? Hier volgen 7 tips die u helpen om succesvol aan de slag te gaan!

Install Day: ontdek onze oplossingen en expertise voor installatiebedrijven

Op 22 november zal GMI group haar oplossingen voor projectgeoriënteerde en servicegerichte installatiebedrijven demonstreren op de derde editie van Install Day, hét netwerkevent voor de installatiesector.

GMI group lanceert bouwix op Digital Construction Brussels

De bouw digitaliseert in een ongezien tempo. Op de derde editie van de vakbeurs voor elke bouwonderneming - Digital Construction Brussels -  demonstreerden we opnieuw onze oplossingen voor projectgeoriënteerde bouw- en installatiebedrijven. Het was ook de officiële...

10 ingrediënten voor een succesvolle B2B webshop

Wat hebben de meest succesvolle B2B-webshops gemeen? Alleszins veel meer dan online bestellingen en betalingsverwerking. Alles draait om klantenbeleving… Check deze 10 belangrijke ingrediënten voor een succesvolle e-Commercestrategie!

GeCommerce: een nieuwe (betaalbare) standaard in e-Commerce

Online Retailer – 27/06/2019

Een gesprek met Karel Leijssen over GeCommerce, een nieuwe (en betaalbare) standaard in e-commerce en een krachtige B2B webshop die naadloos verbonden is met uw ERP-systeem.

Cases

Gcentral |Informatie, inspiratie en advies van GMI group

Informatie, inspiratie en advies

netwerken, events, webinars, nieuws, ... met meerwaarde

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix

uw sector