facebookpixel
Selecteer een pagina

Laat u inspireren

Informatie en netwerken

Technologie staat nooit stil en GMI group ook niet. Daarom houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied.

Onder de overkoepelende naam Gcentral informeren we u op regelmatige basis over wat er speelt binnen de markt. Laat u inspireren door praktijkgerichte inzichten, boeiende klantenverhalen of concreet toepasbare tips voor uw organisatie.

Hieronder vindt een overzicht van de infosessies en webinars die we organiseren of professionele beurzen waaraan we deelnemen.

Wilt u automatisch op de hoogte gebracht worden van wat er reilt en zeilt bij GMI?

De digitale barometer

GMI group | rapport: de digitale barometer (juni 2020)

Hoe maken bouw- en installatiebedrijven werk van digitalisering?

Dat is de één van de vele vragen die we stelden aan ruim 125 bouw- en installatiebedrijven in Vlaanderen. Benieuwd hoe u úw digitale transformatie goed op de rails kan zetten?

Laat u inspireren door helder advies uit het trendrapport!

WEBINARS

WEBCASTS

EVENTS

NIEUWS

CASES

Webinars

binnenkort nieuwe webinars!

Webcasts

Start uw digitale werkplek met een professioneel intranet

Efficiëntie, kennisdeling en samenwerken in een gebruiksvriendelijke omgeving!

Een goed uitgebouwd intranet zorgt niet alleen voor de centrale opslag van alle bedrijfs- of productinformatie… Ontdek hoe het in deze huidige crisistijden ook bijdraagt aan een betere communicatie binnen uw organisatie!

Maak komaf met ongestructureerde informatie binnen uw bouwonderneming

Eenvoudig en overzichtelijk bouwprojecten beheren met SharePoint

Ontbreekt het aan een goed overzicht tussen de uitvoerende en administratieve aspecten van uw bouwprojecten? Met SharePoint leidt u de interne en externe document- en werkstromen in goede banen.

Eenvoudig en overzichtelijk projecten beheren in de wegenbouw

Maak komaf met ongestructureerde informatie met SharePoint

Hoe gaat u om met alle informatie, documenten en taken? Zowel voor, tijdens als na het project? Ontdek hoe u met SharePoint zowel de interne als externe document- en werkstromen in goede banen leidt.

Houd uw cashflow beter onder controle met Business Central

Een beter beheer en inzicht van uw financiële gezondheid in tijden van crisis

Zeker in tijden van crisis is het belangrijk om de cashflow goed te beheren… en te beheersen. Ontdek hoe Dynamics 365 Business Central u kan ondersteunen in het behoud van een juiste en gezonde cashflowpositie.

Overbrug de kloof tussen sales en marketing met CRM en ClickDimensions

Marketing automation, volledig geïntegreerd in Dynamics 365 Sales!

Dynamics 365 Sales brengt marketeers en verkopers samen op één plek. Koppel eenvoudig e-mailmarketingtools als Flexmail en Mailchimp. Beter nog: integreer meteen ClickDimensions voor geavanceerde marketingautomatisering!

Optimize your warehouse processes with a mobile WMS solution

Mobile WMS for Dynamics 365 Business Central and Dynamics NAV

See how the standard Mobile WMS solution from Tasklet Factory helps Dynamics customers all over the world with a user-friendly and easy-to-use barcode scanning solution. The results? Fewer errors, more effective warehouse workers and direct ERP integration!

Doe samen meer met de kant-en-klare apps in Teams

4 onmisbare toepassingen die uw favoriete online samenwerkingstool nog efficiënter maken!

Microsoft 365 is hét platform waar alle applicaties zich bevinden om te werken in het nieuwe normaal van vandaag… In deze sessie tonen we hoe ook Power BI, Forms, Planner en OneNote perfect gekoppeld worden in Teams!

Bekijk uw handelsactiviteiten in één dashboard met Power BI

Neem de juiste beslissingen dankzij een proactieve bedrijfsvoering

Ontdek hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten door de juiste beslissingen te nemen. Niet meer gebaseerd op natte vingerwerk, maar op feiten. Dankzij de integratie van Power BI-dashboards in Gtrade vertaalt u de logistieke gegevens van uw bedrijf in waardevolle informatie.

Beheer uw hele bedrijf in de cloud met Business Central

Een alles-in-één ERP-oplossing voor uw KMO, gekoppeld met Office 365

Ontdek de meest complete (en betaalbare) oplossing voor het zakelijk beheer van uw KMO, nu beschikbaar in de cloud. We tonen hoe Business Central ook perfect samenwerkt met uw vertrouwde Office-toepassing Outlook!

Beter samenwerken en documenten delen met SharePoint

Maak komaf met de ongestructureerde informatie binnen uw installatiebedrijf

Ontdek hoe u de document- en werkstromen tussen uw backoffice en externe partijen steeds in goede banen leidt. Dankzij de integratie van SharePoint met Gservice haalt u een volwaardig samenwerkingsplatform in huis.

Bouw een sterk online verkoopkanaal uit met GeCommerce

Een krachtige webshop die naadloos verbonden is met uw ERP

Denkt u eraan om uw bestaande webshop te vervangen? Of wilt u op korte termijn een online verkoopkanaal opstarten? Maak kennis met GeCommerce: een uitgebreide en succesvolle oplossing voor e-commerce (B2B of B2C), volledig geïntegreerd met Dynamics NAV of Business Central!

Automatisch facturen verwerken met bouwix en Business Central

Bespaar op uw boekhouding

Automatiseer de input en verwerking van uw aankoopfacturen met bouwix, hét softwarepakket voor uw dagelijks bouwmanagement. Nu ook gekoppeld met Dynamics 365 Business Central: de meest complete (en betaalbare) ERP-oplossing voor uw KMO!

Volg uw klant beter op met slimme bezoekverslagen

Een onmisbare CRM-tool voor uw verkopers in Dynamics 365 Sales

Ontdek hoe u in Microsoft Dynamics 365 Sales een bezoekverslag omtovert tot een digitaal dashboard dat voor iedereen beschikbaar is. In dit webinar tonen we dé CRM-tool die de administratie voor uw verkopers een pak eenvoudiger maakt.

Bekijk uw financiële activiteiten één dashboard met Power BI

Neem de juiste beslissingen dankzij een proactieve bedrijfsvoering

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen om uw bedrijf financieel beter aan te sturen. Dankzij de integratie van Power BI-dashboards in Gfinance vertaalt u de financiële gegevens van uw bedrijf in waardevolle informatie.

Simplify your international project with Pipol and GMI group

Benefit from the global alliance of Microsoft Dynamics Experts

As Pipol Alliance Partner, GMI group can offer you the functional competencies and the global presence required to support you wherever you’re located. In this webinar we explain how we can be of help for you in the international context.

Bekijk uw bouwbedrijf in één dashboard met Power BI

Neem de juiste beslissingen dankzij een proactieve bedrijfsvoering

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen op basis van accurate informatie. Met de geïntegreerde Power BI-dashboards in Gbuild krijgt u inzicht in alle activiteiten van uw bouwonderneming.

Vlot calculeren en projecten beheren met bouwix

Dagelijks bouwmanagement met Excel en Office 365

Ga gemakkelijk aan de slag met ingebouwde functies voor voorcalculatie, werkvoorbereiding én nacalculatie, volledig conform de WTCB-richtlijnen. Ook samenwerken op projecten en documenten delen, wordt een pak eenvoudiger dankzij de koppeling met Office 365 en SharePoint!

Ontdek de nieuwe Unified Interface van Dynamics 365 Sales

Een consistente gebruikerservaring en klaar voor de toekomst

Wat heeft de nieuwe Unified Interface van Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM) voor u als gebruiker in petto? We zoomen in op de voordelen van de vele nieuwe features en lichten toe hoe u kan overstappen.

Houd uw bedrijf nu draaiende met Microsoft Teams

Maak de communicatie en samenwerking met medewerkers, klanten en leveranciers mogelijk

Hoe blijft u tijdens deze Coronacrisis in contact met uw collega’s? Kan iedereen de dagdagelijkse taken verderzetten? Efficiënt en veilig vanop een afstand? Ontdek hoe u snel Teams kan inzetten in uw bedrijf.

Events

afgelopen events

De digitale uitdagingen in handel en logistiek

Van inkoop tot verkoop, van webshop tot warehouse…
dinsdag 11 februari 2020 | 10u00-14u30 | 3SQUARE, Zwijnaarde

Ontdek de meerwaarde van één geïntegreerde oplossing die al uw handelsactiviteiten kan ondersteunen: van inkoop, voorraad- en magazijnbeheer tot (online) verkoop. Krijg antwoorden op de digitale uitdagingen in uw sector, bekijk live demo’s en leer van praktijkvoorbeelden bij onze klanten.

Nieuws

5 stappen om te starten met marketing automation

Blijft marketing automation binnen uw bedrijf beperkt tot email marketing? Ontdek hoe sales en marketing teams samen meer kunnen halen uit het CRM-systeem en bestaande marketing tools! We zetten u graag op weg!

8 redenen om uw installatiebedrijf te digitaliseren

Techlink – november 2020

Enkele quotes uit de dagdagelijkse praktijk die aantonen aan dat bedrijfskritische toepassingen nog te weinig benut worden, ook in de wereld van installatietechniek.

Vlaamse bouw maakt werk van digitalisering

Bouwbedrijf – oktober 2020

“Vier op de vijf bouw- en installatiebedrijven maken werk van de digitalisering in hun onderneming. Dat blijkt uit een online onderzoek van software- en servicesbedrijf GMI group.”

Hoe ver staan bouw- en installatiebedrijven in hun digitale transformatie?

De digitale barometer – september 2020

Op gebied van optimalisatie en automatisatie blijven nog veel kansen onbenut in de sector van de bouw- en installatietechniek. Enkele resultaten uit het trendrapport…

Boost uw productiviteit met Microsoft Tasks (in Teams)

Met Microsoft Tasks, de vernieuwde planner app in Teams, beheert u voortaan uw taken op een coherente manier. Tijd om de features even onder de loep te nemen…

GMI group nu Platinum Partner van ClickDimensions

GMI group bouwt verder op haar positie als toonaangevende ClickDimensions Partner en behaalt nu ook Platinum Status. Dit is het hoogste partnership level, waardoor we tot de topprestatielaag van het wereldwijde partnernetwerk behoren.

Cases

Gcentral |Informatie, inspiratie en advies van GMI group

Informatie, inspiratie en advies

netwerken, events, webinars, nieuws, ... met meerwaarde

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix
GMI Intranet

uw sector