facebookpixel
Gcentral | Informatie, inspiratie en advies van GMI group

Laat u inspireren

Technologie staat nooit stil en GMI group ook niet. Daarom houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied.

Onder de overkoepelende naam Gcentral informeren we u op regelmatige basis over wat er speelt binnen de markt. Laat u inspireren door praktijkgerichte inzichten, boeiende klantenverhalen of concreet toepasbare tips voor uw organisatie.

Hieronder vindt een overzicht van de infosessies en webinars die we organiseren of professionele beurzen waaraan we deelnemen.

Wilt u automatisch op de hoogte gebracht worden van wat er reilt en zeilt bij GMI?

Gservice | Inspiratiewijzer voor project- en servicebeheer

Gratis informatiegids!

Gservice: geïntegreerde software voor installatiebedrijven

Project- en servicebeheer in één systeem

Met Gservice haalt u een totaaloplossing in huis, ontwikkeld door GMI op Dynamics 365 Business Central en uitgebreid met specifieke toepassingen voor service en installatietechniek!

Ontvang deze informatie gratis in uw brievenbus:

  • een overzicht van concrete toepassingen per proces
  • drie inspirerende klantenverhalen
  • de huidige digitale trends bij installatiebedrijven

 

WEBINARS

WEBCASTS

PROMOTIES

NIEUWS

Webinars

Deze webinars staan de komende weken op de agenda. Schrijf gratis in! 

Optimize your warehouse processes

Tasklet Factory | Mobile WMS for Dynamics 365 Business Central
Tuesday, November 30, 2021 | 09:00-09:45

See how the standard Mobile WMS solution from Tasklet Factory helps Dynamics customers all over the world with a user-friendly and easy-to-use barcode scanning solution. Guest speaker from Tasklet Factory, Martin Sørensen, will show you how to perform these warehouse processes: receiving, put away, pick, printing labels, count and move.

Audience: trade & logistics companies 
Solution: Tasklet Factory | Microsoft Dynamics 365 Business Central (ERP)
Speakers: Lieven Tuytschaever, Account Executive, GMI group | Martin Sørensen, Area Sales Manager, Tasklet Factory
Language: English

Gcentral Webinar | Optimize your warehouse processes with a mobile WMS solution

Volg uw klanten proactief op met CRM

Hoe biedt u bestaande klanten een betere dienst-na-verkoop?
donderdag 2 december 2021 | 13u00-13u30

Met Dynamics 365 Sales als CRM-systeem kunt de volledige flow van lead tot klant opvolgen. In een reeks van drie webinars tonen we die volledige flow: van marketing naar sales tot service. In dit derde deel bekijken we de dienst-na-verkoop: hoe verhoogt u de klantentevredenheid en geeft u de serviceafdeling meer inzicht in uw klanten?

Doelgroep: professionals in marketing, sales, customer service, training, HR, …
Oplossing: Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM)
Spreker: Ken Kimpe, Business Consultant CRM, GMI group

Gcentral Webinar | Volg uw klanten proactief op met CRM

Verbind alle activiteiten van uw KMO met Business Central

Start snel, standaard en eenvoudig in de cloud!
dinsdag 7 december 2021 | 09u00-09u45

Hoe verbindt u de aankoop- en verkoopprocessen in één enkele bedrijfsbeheeroplossing? De bedrijfsvoering van uw KMO kan veel efficiënter verlopen door alle data te bundelen. Ontdek hoe u snel en eenvoudig kan starten met Microsoft Dynamics 365 Business Central als cloud ERP-systeem!

Doelgroep: KMO’s 
Oplossing: Microsoft Dynamics 365 Business Central (ERP)
Sprekers: Hans Vangeel, Business Consultant ERP, GMI group

Gcentral Webinar | Verbind alle activiteiten van uw KMO in de cloud met Business Central

Webcasts

Maak uw keuze uit verschillende onderwerpen en oplossingen:

Dynamics 365 Sales | verkoop

Volg verkoopkansen beter op met CRM

Weet u welke deals er kortelings zullen vallen? Met Dynamics 365 Sales kunnen uw verkopers hun leads efficiënter opvolgen en sneller omzetten naar bestellingen. Ontdek de vele mogelijkheden voor het ganse verkooptraject!

Microsoft 365 voor de bouw

Vereenvoudig de documentstromen binnen uw bouwonderneming

Een goede samenwerking met zowel interne als externe partijen is van cruciaal belang om elk bouwproject in goede banen te leiden. Ontdek de mogelijkheden van een digitaal samenwerkingsplatform voor uw sector!

Dynamics 365 Sales | marketing

Mis geen enkele verkoopkans met CRM

Hebben uw marketeers de juiste tools om niet alleen voldoende, maar ook kwalitatieve leads te genereren voor uw sales team? Ontdek de vele mogelijkheden inzake lead generation in Dynamics 365 Sales!

Microsoft 365 voor installatietechniek

Vereenvoudig de documentstromen binnen uw installatiebedrijf

Door efficiënter samen te werken op installatieprojecten met alle interne en externe partijen, zal ook de klanttevredenheid aanzienlijk verhogen. Ontdek de mogelijkheden van een digitaal samenwerkingsplatform voor uw sector!

ClickDimensions | social marketing

Drive your social marketing and do more with data insights

Are you struggling to measure the effectiveness of your social marketing campaigns? See how you can solve these challenges when using the right marketing tools and intelligent dashboards in ClickDimensions.

Dynamics 365 Sales | CRM Sprint

Snel, standaard en eenvoudig starten met de CRM Sprint

Met Dynamics 365 Sales krijgt u een helder zicht op uw klanten. Haal het maximum uit uw relaties en laat verkopers elke verkoopkans zorgvuldig opvolgen. Ga nu in enkele dagen aan de slag met de voornaamste functionaliteiten!

Jet Reports

Maak flexibele financiële en operationele rapportages

Dankzij realtime integratie met Excel is Jet Reports de tool bij uitstek voor uw operationele rapporten. Haal direct alle gegevens uit Dynamics en maak snel alle rapporten vanuit uw vertrouwde Excel-omgeving.

Jet Analytics

Snel en eenvoudig een volledige BI-omgeving opmaken

Jet Analytics brengt alle data samen zonder ingewikkelde programmeertaal. Maak een volledige BI-omgeving op, vanaf de databron tot het inrichten van het data warehouse... tot het genereren van een dashboard in Power BI.

Gservice | servicebeheer (fase 4)

Naar een rendabel beheer van uw serviceopdrachten

Servicebeheer is veelal de laatste fase in het bedrijfsproces van elk installatiebedrijf. Ontdek hoe u de service op uw installatieprojecten kan optimaliseren én rendabel maken: van interventieaanvraag tot facturatie.

Gservice | projectuitvoering (fase 3)

Uw installatieproject nauwgezet uitvoeren én opvolgen

Ontdek hoe u eenvoudig de uren en het materiaalverbruik op een project kan registreren en een service-installatie kan definiëren. De projectuitvoering en -opvolging worden perfect geïntegreerd in één oplossing.

Gservice | projectvoorbereiding (fase 2)

Supply chain als draaischijf van uw installatieproject

Uw toeleveringsketen speelt een cruciale rol in de voorbereidingsfase van uw projecten. Ontdek hoe u de materiaal- en materieelvoorziening of de planning van techniekers en onderaannemers kan opvolgen.

Gservice | voorcalculatie (fase 1)

Voorcalculatie als speerpunt van uw installatieproject

Bij service- en installatiebedrijven zijn calculatie, projectopvolging en servicebeheer uitermate belangrijke processen. Ontdek hoe projectoffertes worden gecalculeerd binnen Dynamics 365 Business Central.

Continia Expense Management

Eenvoudig onkosten registreren en beheren in Business Central

Met Continia Expense Management registreren uw medewerkers hun onkosten via smartphone. Zo spendeert uw boekhouding minder tijd aan de administratie en behoudt u steeds de controle over de maandelijkse uitgaven.

Microsoft 365 | Apps

Onmisbare apps om de digitale werkplek te realiseren

Het aantal productiviteitsapps in Microsoft 365 is gigantisch en blijft bovendien maar groeien. We gidsen u doorheen de belangrijkste apps die de gebruikers binnen uw organisatie helpen om hun dagdagelijkse opdrachten uit te voeren.

ClickDimensions | marketing automation

5 afdelingen die voordeel halen uit marketing automation

Hoe kunnen - behalve sales en marketing - ook andere afdelingen (customer service, HR, training) efficiënte marketing automation tools gebruiken om hun doelgroep beter te bereiken… en te betrekken?

GMI Intranet

Start uw digitale werkplek met een professioneel intranet

Efficiëntie, kennisdeling en samenwerking... samen in één gebruiksvriendelijke omgeving? Ontdek onze oplossing die voor een betere interne communicatie zorgt en veel verder reikt dan een standaard intranet.

Dynamics 365 Business Central | cashflow

Houd uw cashflow beter onder controle

Zeker in tijden van crisis is het belangrijk om de cashflow goed te beheren... en te beheersen. Ontdek hoe Business Central u kan ondersteunen in het behoud van een juiste en gezonde cashflowpositie.

Dynamics 365 Sales + ClickDimensions

Overbrug de kloof tussen sales en marketing

Koppel eenvoudig e-mailmarketing tools als Flexmail of Mailchimp met uw CRM-omgeving Dynamics 365 Sales. Of integreer ClickDimensions voor geavanceerde marketing automation!

Microsoft Teams | Apps

Doe samen meer met kant-en-klare apps

Microsoft 365 is hét platform waar alle applicaties zich bevinden om te werken in het nieuwe normaal van vandaag… We zoomen in op 4 onmisbare toepassingen die Teams nog efficiënter maken!

Power BI voor handel en logistiek

Bekijk uw handelsactiviteiten in één dashboard

Ontdek hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten door de juiste beslissingen te nemen. Niet meer gebaseerd op natte vingerwerk, maar op feiten.

GeCommerce

Bouw een sterk online verkoopkanaal uit 

Een krachtige webshop die naadloos verbonden is met uw ERP? Maak kennis met onze oplossing voor e-commerce (B2B of B2C), volledig geïntegreerd met Dynamics NAV of Business Central!

Dynamics 365 Business Central + Office 365

Beheer uw hele bedrijf in de cloud met Business Central

De meest complete (en betaalbare) oplossing voor het zakelijk beheer van uw KMO. Business Central is een alles-in-één ERP-oplossing die perfect samenwerkt met Office 365!

Dynamics 365 Sales | bezoekverslagen

Volg uw klant beter op met slimme bezoekverslagen

Ontdek hoe u in Dynamics 365 Sales een bezoekverslag omtovert tot een digitaal dashboard dat voor iedereen beschikbaar is. Een onmisbare CRM-tool voor uw verkopers!

Dynamics 365 Business Central + bouwix

Automatisch facturen verwerken met bouwix

Automatiseer de input en verwerking van uw aankoopfacturen met bouwix, hét softwarepakket voor uw dagelijks bouwmanagement. Nu ook gekoppeld met Dynamics 365 Business Central!

Power BI voor de bouw

Bekijk uw bouwbedrijf in één dashboard

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen op basis van accurate informatie en een proactieve bedrijfsvoering. Krijg inzicht in alle activiteiten van uw bouwonderneming.

International projects with Pipol

Simplify your international ERP and CRM projects

As Pipol Alliance Partner, we can offer you the functional competencies and the global presence required to support you wherever you’re located. Benefit from the global alliance of Dynamics Experts!

Power BI voor financiële gegevens

Bekijk uw financiële activiteiten in één dashboard

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen om uw bedrijf financieel beter aan te sturen. Vertaal uw financiële gegevens in waardevolle informatie.

bouwix

Vlot calculeren en projecten beheren met bouwix

Aan de slag met ingebouwde functies voor voorcalculatie, werkvoorbereiding en nacalculatie, conform de WTCB-richtlijnen? Ontdek bouwix: uw dagelijks bouwmanagement met Office 365!

SharePoint voor de wegenbouw

Eenvoudig en overzichtelijk projecten beheren

Hoe gaat u om met alle informatie, documenten en taken? Zowel voor, tijdens als na het project? Ontdek hoe u de interne en externe document- en werkstromen in goede banen leidt.

Microsoft Teams

Houd uw bedrijf nu draaiende met Microsoft Teams

Hoe maakt u tijdens deze Coronacrisis de communicatie en samenwerking met medewerkers, klanten en leveranciers mogelijk? Ontdek hoe u snel Teams kan inzetten in uw bedrijf.

Dynamics 365 Sales | nieuwe UI

Een consistente gebruikerservaring, klaar voor de toekomst

Wat heeft de nieuwe Unified Interface van Dynamics 365 Sales (CRM) voor u als gebruiker in petto? We zoomen in op de voordelen van de vele nieuwe features en lichten toe hoe u kan overstappen.

Promoties

Zet uw beslissingen kracht bij met sterke analyses en rapportages!

Met Jet Reports en Jet Analytics (van insightsoftware)

Koop tussen nu en 31 december 2021 Jet Reports of Jet Analytics en ontvang:

10% korting op de aankoop van licenties
15% korting op alle Designers, Viewers en Connectors-licenties

Deze aanbieding is ook van toepassing op bestaande Jet-klanten die upgraden naar Jet Analytics of gebruikers willen toevoegen aan hun licentie.

Nieuws

Gservice: flexibiliteit vanuit een standaardpakket

Een gesprek met Lieven Tuytschaever van GMI over Gservice: specifiek ontworpen bedrijfssoftware voor het moderne installatiebedrijf.

Cool & Comfort

Een verhaal over “automatiseren met verstand van zaken”

Een interview met Koen Van de Vel en Ludo Van Baelen die mee aan de wieg stonden van Navision Software in België, vandaag Microsoft Dynamics 365.

STERCK. Magazine

GMI group is QBS ‘Partner of the Year 2020’

Op het jaarlijkse QBShare evenement werd GMI group verkozen tot ‘Partner of the Year 2020’ in België. Wij zijn verheugd om deze award in ontvangst te nemen en blikken vooruit op een succesvol 2021!

Geen enkel installatiebedrijf is identiek

Bovendien spelen steeds meer factoren mee voor de verkoop, planning, facturatie, stockbeheer, ondersteuning, … Performante bedrijfssoftware is vandaag een must.

De Onderneming / New Security

Nieuwe innovaties op komst voor Dynamics 365 Sales

We lichten de belangrijkste nieuwe functies toe voor Dynamics 365 Sales en Power Apps, zodat u maximaal van deze update kan profiteren. Wat heeft Release Wave 1 nog in petto?

100 medewerkers… and still counting!

Ondanks de coronacrisis blijft GMI group gestaag groeien en zien we het aantal medewerkers in onze twee kantoren toenemen. Toch blijft de nood aan business en software consultants hoog…

Onze klanten aan het woord

Meer dan 450 klanten maken dagelijks gebruik van onze oplossingen. Zowel een KMO als een multinational kan bij ons terecht.
Lees of bekijk hier hun verhaal.

Ook zij kozen voor GMI:

Gcentral |Informatie, inspiratie en advies van GMI group

Informatie, inspiratie en advies

netwerken, events, webinars, nieuws, ... met meerwaarde

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.