Continia Software | GMI group

Versnel de financiële processen

Met oplossingen om diverse administratieprocessen te versnellen of te automatiseren, levert Continia al 25 jaar een toegevoegde waarde voor meer dan 11.000 gebruikers van Microsoft Dynamics 365 Business Central (of Dynamics NAV).

Als vooraanstaand partner van Continia, kan u bij GMI group rekenen op een kwalitatieve lokalisatie van de verschillende oplossingen voor u als eindklant, inclusief installatie, configuratie en ondersteuning.

Continia Software | Document Capture

Facturen rechtstreeks inscannen

Automatiseer elke stap van uw dagelijkse factuurverwerking - van ontvangst en registratie van een document totdat u het opnieuw moet opzoeken voor controle of rapportage. Documentherkenning, factuurgoedkeuring en digitale archivering, rechtstreeks in Dynamics Business Central.

Continia Software | Document Output

Beheers de stroom aan documenten

Stroomlijn het verzenden van documenten, rechtstreeks vanuit Dynamics Business Central. Krijg een snel overzicht van verzonden documenten en bespaar tijd en geld. Het resultaat is een gestroomlijnde klantcommunicatie met betrekking tot print, pdf, e-mail workflows en distributie.

Continia Software | Expense Management

Onkosten registreren en beheren

Het registreren van zakelijke onkosten en reisactiviteiten wordt gemakkelijker dan ooit. Stroomlijn de registratie met behulp van een smartphone en krijg een duidelijk overzicht van uitgaven en goedkeuringsstromen - meteen in het ERP-systeem Dynamics Business Central.

Automatiseer het financieel en administratief beheer 

 • Digitaliseer de factuurworkflow

In elk bedrijf moeten op enig moment zaken worden aangeschaft, van fysieke goederen tot digitale advertenties. Met Document Capture kunt u facturen, inkooporders en andere documenten digitaal en rechtstreeks in het ERP-systeem ontvangen. U hoeft hiervoor niet fysiek aanwezig te zijn.

 • Vereenvoudig en versnel de documentdistributie

Het handmatig verzenden van documenten kan zeer tijdrovend zijn. Daarom draait het bij het beheersen van documentdistributie om een manier te vinden om dit proces veel sneller en effectiever te maken. Met gebruik van Document Output is dit eenvoudig mogelijk.

 • Handel onkosten probleemloos af 

Met Expense Management automatiseert u het terugbetalingsproces voor werknemers. Uw gebruikers op afstand kunnen met één klik hun onkosten declareren door een foto of bon te uploaden via de app of portal. Alle uitgaven van werknemers worden automatisch geïmporteerd en gekoppeld aan de relevante creditcard.

  Een digitale transformatie in stroomversnelling bij Elicio

  Met de overstap naar het nieuwe Dynamics 365 Business Central heeft Elicio vandaag een ERP-systeem dat schaalbaar en performant is. Door de automatische koppeling met Continia Document Capture werden de financiële administratieprocessen bij alle internationale entiteiten bovendien nog aanzienlijk versneld.

  De samenwerking met GMI group was een groot succes. Dankzij hen konden we enerzijds sneller evolueren naar een papierloze werkomgeving. Anderzijds is het nieuwe ERP-systeem schaalbaar en kunnen we het dus snel uitrollen in de andere landen waarin we actief zijn.

  Andries Teerlynck

  Director Sales, HR & IT, Elicio, Elicio

  Check onze blog

  Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

  GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

  GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

  Op 'Bridge To The Cloud' vertellen experts van GMI group en Microsoft waarom een verschuiving naar de cloud een must is voor elk logistiek en handelsbedrijf.
  Samen bruggen bouwen met Microsoft op ‘Bridge To The Cloud’

  Samen bruggen bouwen met Microsoft op ‘Bridge To The Cloud’

  Op 27 april toont GMI samen met Microsoft de krachtige integratie van Dynamics 365 met het cloudplatform van Microsoft Apps. Maar er staat nog veel meer op het programma...
  Wat zijn de meest in het oog springende nieuwe functies in Dynamics 365 Business Central?

  Nieuwe functies in Dynamics 365 Business Central

  Wat zijn de meest in het oog springende functies in de laatste nieuwe versie van Dynamics 365 Business Central 2023 (release wave 1)? Onze experten lichten ze voor u uit.

  Volg een webinar

  Herbekijk of volg een webinar over relevante topics:

  • Eén bedrijf, één oplossing

  U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook documentbeheer (DMS), digitale samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

  Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

  Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

  105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.