PIMICS | GMI group

Beheer alle productgegevens op één plek

Door het unieke PIM-in-ERP-concept voldoet PIMICS perfect aan de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven die Microsoft Dynamics 365 Business Central als hun ERP gebruiken.

Door PIMICS te gebruiken beschikt u over ERP en PIM in één systeem. Eventuele wijzigingen worden automatisch doorgevoerd in uw verkoop- en marketingkanalen.

PIMICS | GMI group

ERP en PIM in één systeem

Download in AppSource

Download PIMICS in de Microsoft AppSource, een gebruiksvriendelijke applicatiemarkt voor Microsoft-platforms.

Vertrouwde omgeving

PIMICS integreert naadloos integreert in Microsoft Dynamics 365 Business Central, uw vertrouwde gebruikersomgeving.

Alle data centraal

Product- en ERP-gegevens allemaal op één plek: dezelfde server, dezelfde gebruikerstoegang, dezelfde back-upprocedure.

Volledig geïntegreerd

Geen integratiekosten, onmiddellijke update van productgegevens, geen problemen met de betrouwbaarheid van gegevensuitwisseling.

Productinformatiebeheer (PIM) gebouwd voor Dynamics Business Central

PIMICS werkt als een uitbreiding op Business Central en stelt bedrijven in staat uitgebreide productgegevens rechtstreeks in hun Dynamics ERP te beheren. Dit omvat Digital Asset Management, Data Quality Assurance, bulkwijzigingen, massale gegevensimport van leveranciers en geautomatiseerde gegevenssynchronisatie naar meerdere verkoop- en marketingkanalen.

Vergeet het handmatig dupliceren van productgegevens of het up-to-date houden van gegevens met behulp van versiebeheer en Excel. Zodra u gegevens in PIMICS heeft aangemaakt, is dit voor elk product de enige actuele versie ervan. De gegevens van leveranciers worden indien nodig beoordeeld en aangevuld. Dit zorgt ervoor dat iedereen in het bedrijf met actuele gegevens werkt, ongeacht het distributiekanaal dat zij beheren.

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Track de activiteiten van uw warehouse in real-time | MobileNAV

Track de activiteiten van uw warehouse in real-time met MobileNAV

Hoe kan u het scannen, printen, tracken of picken binnen uw magazijn effectiever beheren? Ontdek de mogelijkheden van MobileNAV voor Dynamics 365 Business Central.
Heeft uw magazijn een WMS-oplossing nodig? | Tasklet Factory

Optimaliseer het magazijnbeheer met Mobile WMS

Wilt u alle werkprocessen in het magazijn van uw bedrijf optimaliseren met een geïntegreerde WMS-oplossing, dan stelt u zich best eerst enkele belangrijke vragen. Wij helpen u daarbij.
GMI group | ESC Groep doet strategische overname en wordt een van de grootste Microsoft Dynamics 365-partners in België én Nederland

ESC Groep doet strategische overname van GMI group

Door deze krachtenbundeling wordt de groep een van de grootste Microsoft Dynamics 365-partners in België én Nederland. Onze klanten kunnen nu op nog meer expertise rekenen.
GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

Op 'Bridge To The Cloud' vertellen experts van GMI group en Microsoft waarom een verschuiving naar de cloud een must is voor elk logistiek en handelsbedrijf.
  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook digitale samenwerkingsplatformen (ECM), centraal documentbeheer (DMS), document handling en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.