Tasklet Factory

Dynamische resource planning software voor uw bouwprojecten

Een goede planning verricht wonderen. Het houdt uw organisatie onder controle, creëert opportuniteiten én tevredenheid. Met behulp van de timaster software kan u uw planning optimaliseren, zo efficiënt mogelijk werken én stevige resultaten boeken.

Dankzij de integratie van timaster met Microsoft Dynamics 365 Business Central (of NAV) kan u gebruik maken van dynamische planningsoftware. Zo koppelt u in real time de projectplanning- en resourceplanningtool aan elkaar.

Krijg een volledig zicht op de werf

Intuïtieve planborden

Maak gebruik van gepersonaliseerde visualisaties, uitgebreide zoomfuncties en de mogelijkheid om tegelijk op meerdere schermen in verschillende weergaves te werken.

f

Realtime synchronisatie

Alle gegevens zijn continu up-to-date en er is geen enkel risico op gegevensverlies. Er is maar één versie én u ziet altijd de meest recente planning.

Proactief en interactief

Bewaak de haalbaarheid van uw planning. Geef misverstanden of tekorten in communicatie geen kans en laat de planning valideren door alle betrokken partijen.

Geïntegreerd met ERP

Onze geïntegreerde totaaloplossing voor de bouwindustrie – Gbuild – is standaard uitgerust met de resource- en projectplanningsfunctionaliteit van timaster.

Sibomat vereenvoudigt de werfplanning

Met de overstap naar een nieuw ERP-systeem trok Sibomat haar digitaliseringsstrategie van de laatste jaren verder door. GMI group zorgde niet alleen voor een upgrade naar Dynamics 365 Business Central, maar bracht deze meteen onder in Gbuild: dé bouwoplossing die integratie met andere toepassingen mogelijk maakt.

Eén van de nieuwe toepassingen die Sibomat in gebruik heeft genomen is timaster, een programma dat de planning van de werven vereenvoudigt. Het baseert zich op gegevens uit het Gbuild, maakt een planning en stuurt die vervolgens terug naar ERP.

Met timaster kunnen we ons baseren op gegevens uit het ERP-systeem. Dat is een grote meerwaarde, want planning is en blijft een complex proces.
Valerie Duthoy

Manager Projectleiding, Sibomat

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Samenwerking met Timaster voor dynamische resource- en projectplanning

Samenwerking met timaster voor dynamische resource- en projectplanning

Deze exclusieve samenwerking stelt ons in staat om nu als in de toekomst geavanceerde, dynamische resource- en projectplanning aan te bieden voor Dynamics 365 Business Central.
Atrio kiest GMI als business partner voor een volwaardig digitaliseringsproject

Atrio kiest GMI als business partner voor een volwaardig digitaliseringsproject

Na grondige analyse gaat Atrio met GMI als digitaliseringspartner in zee om de interne werking tussen verkoop, plaatsing en de logistiek te stroomlijnen.
GMI group opnieuw aanwezig op Digital Construction Brussels- 11/10/22

GMI group opnieuw aanwezig op Digital Construction Brussels

Als automatiseringspartner voor bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven leggen we de focus op de voordelen van slimme CRM- en DMS-toepassingen voor de bouwsector.
GMI sluit partnership met VanMeijel voor DMS en samenwerkingsplatformen

GMI sluit partnership met VanMeijel voor DMS en samenwerkingsplatformen

De Nederlandse specialist in bouwautomatisering biedt nu een koppeling aan haar klanten met digitaal DMS en samenwerkingsplatformen van GMI.
  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook digitale samenwerkingsplatformen (ECM), centraal documentbeheer (DMS), document handling en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.