facebookpixel
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Verbind mensen en processen met elkaar

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig te gebruiken en aan te passen is.

Garandeer bedrijfscontinuïteit met een cloudoplossing die sales-, service-, financiële en operationele teams verbindt zodat ze zich sneller kunnen aanpassen en resultaten kunnen boeken.

Volg onze webinars!

Vereenvoudig de documentstromen binnen uw installatiebedrijf

Efficiënter samenwerken op projecten leidt tot een betere dienstverlening

di 26/10
09u00 - 09u30

Mis geen enkele verkoopkans met CRM

Hoe kunnen marketeers betere leads genereren voor uw sales team?

do 28/10
13u00 - 13u30

Vereenvoudig de documentstromen binnen uw bouwonderneming

Een samenwerkingsplatform om uw bouwprojecten beter te beheren

di 16/11
09u00 - 09u30

Volg verkoopkansen beter op met CRM

Hoe kunnen verkopers leads sneller omzetten naar opportuniteiten?

do 25/11
13u00 - 13u30

Houd uw cashflow onder controle met Business Central

Een beter beheer en inzicht van uw financiële gezondheid in tijden van crisis

Uw bedrijfscontinuïteit gegarandeerd

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kan uw organisatie zich sneller aanpassen en meer resultaat boeken.
Zowel in de cloud als on-premise.

ERP: Met vertrouwen naar de cloud

Met vertrouwen naar de cloud

Neem sneller nieuwe bedrijfsmodellen over met flexibele implementatie, betrouwbaarheid, veiligheid en een aanpasbare oplossing die meegroeit met uw organisatie.

ERP: Versnel de verkoopprocessen

Geef sales en service een boost

Zorg beter voor klanten door het complete verkoopproces te beheren vanuit Microsoft Outlook en lever betere resultaten met verbonden serviceactiviteiten.

ERP: Werk slimmer en sneller

Werk slimmer en sneller

Verbind mensen, processen en inzichten om sneller betere beslissingen te nemen met reeds beschikbare ondersteuning, dashboards en interoperabiliteit met Microsoft 365 en Teams.

ERP: Bevorder projectsuccessen

Bevorder projectsuccessen

Zorg voor een geslaagde projectuitvoering en waarborg de winstgevendheid met planning, resourcing, tracering, kostprijsberekening, facturering, boekhouding en realtime intelligence.

Microsoft Teams

Meer financiële zichtbaarheid

Versnel de financiële afwikkeling, verbeter de prognoses en werk met realtime prestatiemetrieken – zonder dat dochterondernemingen inboeten op naleving en beveiliging.

ERP: Optimaliseer de toeleveringsketen

Optimaliseer de supply chain

Lever producten op tijd en pas uw organisatie aan veranderende bedrijfsmodellen aan met inzicht in de inkoop, productie, voorraad en magazijnen.

Een alles-in-één ERP-oplossing

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central integreert u al uw bedrijfsactiviteiten in één oplossing. Door alle data van de afdelingen aankoop, verkoop, magazijn en service te bundelen, zal de bedrijfsvoering van uw hele onderneming vanuit slechts één systeem plaatsvinden.

U krijgt het totale overzicht door de bedrijfs- en financiële informatie van de hele onderneming te verzamelen, zodat het beheer van uw financiën veel efficiënter zal verlopen.

Uiteraard volledig geïntegreerd met Microsoft 365 en in de cloud. Eenvoudig, snel en efficiënt.

Ontdek alle mogelijkheden

Met Dynamics 365 Business Central brengt Microsoft de volledige kracht van Microsoft Dynamics NAV naar de cloud, met behoud van dezelfde functionaliteiten. Het is één complete oplossing met ingebouwde intelligence, die naadloos kan worden geïntegreerd met andere Microsoft-cloudservices zoals Microsoft 365.

Verder kan het worden aangepast of uitgebreid voor specifieke industriële behoeften met zogenaamde PowerApps, Microsoft Flow en Power BI.

ERP: Werk slimmer en sneller

Werk slimmer en sneller

Business Central | Processen: inzichten

Maak gebruik van BI waar en wanneer u het nodig heeft, met realtime dashboards en KPI’s voor elke gebruikersrol.

Business Central | Processen: optimalisatie

Verbeter de resultaten en productiviteit met realtime systeemsuggesties op basis van historische data waarmee u de werknemers door werkstromen geleidt.

Business Central | Processen: automatisering

Optimaliseer prestaties met gebruiksvriendelijke werkstromen, controletrajecten, beveiliging van ondernemingsklasse en Artificial Intelligence.

Business Central | Processen: integratie Microsoft 365

Koppel uw bedrijfsdata met productiviteitstools zoals Microsoft Outlook en Excel om de ervaringen van klanten en werknemers te verbeteren, bijvoorbeeld met werkstromen van offertes naar betalingen.

Business Central | Processen: integratie Microsoft Teams

Blijf verbonden en vereenvoudig uw werk door de Business Central-app in Microsoft Teams te installeren zodat u bedrijfsdata kan delen via Teams-chats.

ERP: Stroomlijn het financieel beheer

Stroomlijn het financieel beheer

Business Central | Financieel beheer: data

Beheer de cashflow, bankafstemmingen, vaste activa, budgettering en projectkosten terwijl u de cyclustijden verkort met de extensie voor voorspelling van late betalingen.

Business Central | Financieel beheer: mondiaal

Ondersteun probleemloos meerdere valuta’s, wisselkoersen, consolidaties, wederzijdse transacties en gelokaliseerde belastingregels.

Business Central | Financieel beheer: afsluiting en rapportage

Verkort de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingstijden met een grootboek, debiteuren, crediteuren en vaste activa die onderling verbonden zijn. Stroomlijn de goedkeuringswerkstromen met Power Automate.

Business Central | Financieel beheer: prestaties

Gebruik ingebouwde rapporten, Excel of Microsoft Power BI en onbeperkte dimensies voor een realtime beeld van de cashflow. Identificeer financiële patronen, analyseer trends en verbeter de bedrijfsplanning.

Business Central | Financieel beheer: beslissingen

Verbind rapporten, diagrammen en Power BI-data van boekhoud-, sales-, inkoop- en voorraadteams om nauwkeurige inzichten te verkrijgen en met vertrouwen financiële beslissingen te nemen.

ERP: Versnel de verkoopprocessen

Versnel de verkoopprocessen

Business Central | Verkoop: prioritiseer leads

Volg alle interacties met klanten en maak gebruik van begeleiding voor de beste mogelijkheden voor up-selling, cross-selling en vernieuwing binnen de volledige verkoopcyclus.

Business Central | Verkoop: prijzen en kortingen

Creëer flexibele prijsstellingen en kortingsstructuren voor individuele klanten en groepen.

Business Central | Verkoop: toezeggingen aan klanten

Bewaak overeenkomsten met klanten om snel informatie te kunnen geven over prijzen, kortingen, leverdatums, productbeschikbaarheid en uitvoeringsstatus.

Business Central | Verkoop: cashbeheer

Verhoog de cashflow met optimalisatie van de voorraad en maximaliseer de levensduur en governance bij activering van activa.

ERP: Lever uitzonderlijke klantenservice

Lever uitzonderlijke klantenservice

Business Central | Service: overgang sales

Registreer verzonden goederen automatisch als serviceartikelen en bewaar de vereiste details op één locatie zodat zowel sales- als serviceteams snel op vragen kunnen reageren.

Business Central | Service: klantretouren

Bied volledige vervangingen of eenvoudige reparaties, met kosten voor onderdelen en arbeidsloon op één serviceorder. Vergroot de loyaliteit door klanten tijdens de reparatie een vervangend apparaat aan te bieden.

Business Central | Service: serviceovereenkomsten

Wijs personeel doeltreffend toe aan werkorders en werk vanuit een overzicht van servicetaken en werkdruk. Houd serviceovereenkomsten in het oog zodat klanten altijd betrouwbare service krijgen.

ERP: Bevorder projectsuccessen

Bevorder projectsuccessen

Business Central | Projecten: kostprijsberekening

Zorg voor een beter beheer van projecten met roosters en geavanceerde mogelijkheden voor kostprijsberekening en rapportage. U kan gedetailleerde budgetten ontwikkelen en aanpassen om de winstgevendheid van projecten te garanderen.

Business Central | Projecten: resource planning

Beheer het gebruik van resources via planning van capaciteit en verkoop. Volg de facturering van klanten ten opzichte van geplande of feitelijke kosten van opdrachten en offertes.

Business Central | Projecten: inzichten

Maak gebruik van realtime BI over de projectstatus, winstgevendheid en metrieken voor het gebruik van resources.

ERP: Optimaliseer de toeleveringsketen

Optimaliseer de toeleveringsketen

Business Central | Supply Chain: leveranciers

Ontwikkel betere relaties met leveranciers en zet de beste aanbiedingen om in orders. Zorg voor naleving van interne en externe beleidsregels met procesbeheer en goedkeuringen.

Business Central | Supply Chain: voorraad

Gebruik dezelfde waarderingsmethode of andere methoden voor uw voorraadartikelen. Verplaats ongehinderd artikelen en beheer de beschikbare voorraad met cyclustellingen.

Business Central | Supply Chain: voorraadaanvulling

Vul de voorraad aan op basis van feitelijke data, vraag en beschikbaarheid met behulp van ingebouwde intelligence. Maak gebruik van verkoopprognoses en verwachte voorraadtekorten om automatisch inkooporders te maken.

ERP: Optimaliseer het magazijnbeheer

Optimaliseer het magazijnbeheer

Business Central | Magazijnbeheer: opslagfaciliteiten

Gebruik Business Central om opslaglocaties en zones in te stellen die een afspiegeling vormen van de indeling – rekken en planken – van het magazijn.

Business Central | Magazijnbeheer: opslagcapaciteit

Gebruik een sjabloon om de beste plaatsing van artikelen te bepalen op basis van type, grootte en opslagcapaciteit.

Business Central | Magazijnbeheer: docking en verzending

Optimaliseer de ruimte en het pickingproces. Zorg voor snellere zendingen en minder wrijving door cross-docken mogelijk te maken.

Business Central | Magazijnbeheer: klantenactiviteiten

Gebruik realtime data over de tijdzone, opslaglocatie en aantallen van elk artikel om orders van klanten beter te kunnen uitvoeren.

Hoe starten met Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Uw onderneming heeft bepaalde doelstellingen. Samen met u, werken we een strategie uit om die te bereiken.

GMI group is als geen andere solution partner in het Dynamics-landschap beter geplaatst om u te adviseren hoe om te gaan met Business Central als nieuwste generatie van Microsoft-bedrijfstoepassingen.

Onze experten plannen, implementeren en ondersteunen het volledige project (of upgrade), afgestemd op uw specifieke vereisten.

Maak hier alvast uw keuze:

Microsoft Dynamics 365 Business Central
Dynamics 365 Business Central: Start uw implementatietraject met een diagnose

Start uw implementatietraject met een diagnose

Zet hier de eerste stap in het versneld proces om te transformeren naar een volledige ERP-oplossing in de cloud of on-premise en vraag een diagnose aan. Zo krijgt u zicht op de scope, het budget en de timing voor de invoering van Business Central, evenals een projectplan gebaseerd op ‘best practices’ bij onze klanten.

Toon meer

Met deze diagnose bent u beter in staat om een gefundeerde beslissing te nemen over de invoering van Business Central als ERP-systeem in uw organisatie. Meer nog, het diagnoseproces bespaart u weken of zelfs maanden in de uitvoering van de implementatie.

Kortom, kies voor 'business transformation made simple'!

Business Central Sprint: Ga snel aan de slag met de standaardversie

Neem een Sprint: snel en standaard in de cloud!

Schrikt de kostprijs of complexiteit van een ERP-implementatie u nog af? Of ziet u op tegen de inspanning voor uw medewerkers? Met de Business Central Sprint introduceert u op een laagdrempelige manier de standaardfunctionaliteiten, zonder omslachtige functionele analyse.

Toon meer

Uw financieel team start op enkele weken tijd met de functionaliteiten die ze nodig hebben. Van aankoop en verkoop tot voorraadbeheer. Alles vanuit één gecentraliseerde omgeving in de cloud.

Door uw ERP-systeem eenvoudig te houden, gaat het implementatietraject ook sneller en verloopt de gebruikersadoptie soepeler... én blijven de kosten tot een minimum beperkt!

Dynamics 365 Business Central: Upgrade van Dynamics NAV of Navision

Gebruikt u reeds Dynamics NAV of Navision?

Laat u begeleiden u in een upgrade naar de allernieuwste versie van Dynamics 365. We bekijken uw bestaande situatie en maken een plan op met als doel om Business Central zo standaard mogelijk te gebruiken, rekening houdend met uw omgeving en reeds gedane investeringen in maatwerk. Dat wat goed is, nemen we over.

Toon meer

Op basis van een vragenlijst bespreken we structureel de stappen die in een dergelijk project aan de orde zijn, zoals:

Maatwerk
Na een analyse van de bestaande omgeving, brengen we het aanwezige maatwerk in kaart. We bespreken samen de opties om hier verder mee om te gaan in Business Central. Misschien is dit maatwerk ooit ontwikkeld, maar wordt het inmiddels niet meer gebruikt, omdat de bedrijfprocessen gewijzigd zijn. Of is het maatwerk nu in Business Central standaard aanwezig. Eventueel kunnen bepaalde processen aangepast worden, zodat maatwerk overbodig wordt. Het doel is om steeds met de standaardtoepassingen te werken. Indien maatwerk nodig is en reeds gemaakt werd in het verleden, nemen we dit zoveel als mogelijk over.

Licenties
We bespreken met u de bestaande licentie en de overgang naar Business Central. Dit omvat het aantal users, het jaarlijks onderhoud en de mogelijkheden voor de overzetting naar een prijsmodel waarbij per user per maand betaald wordt. Ook bekijken we de invloed van de overgang op de andere licenties, zoals bv. ISV solutions.

Architectuur
We bekijken wat het beste platform is waarop Business Central kan 'draaien'.  In de meeste gevallen is dit een cloudomgeving, maar alternatieven zoals eigen- of gehoste servers of combinaties ervan zijn utieraard ook mogelijk.

Rapportage
We bespreken de mogelijkheden in Business Central waarbij reeds aanwezige rapporten als basis kunnen dienen. We bieden advies voor de overgang, waarbij ook Power BI een mogelijke optie kan zijn.

Interfaces
Aanwezige interfaces met andere omgevingen vormen een aandachtspunt. Per interface adviseren we een plan van aanpak over de werking ervan in de nieuwe Business Central-omgeving. Eventueel vervagen we de interface door standaardsoftware of -koppelingen in te zetten.

Datamigratie
De upgrade naar Business Central is het ideale moment om bestaande gegevens op te schonen. Dit kan gaan over oude klanten, artikelen of leveranciers of een historiek van vele jaren terug. We bespreken de scenario's en de mogelijkheden.

Wat zeggen onze klanten?

Wij ondersteunen u met het uitbouwen van een ERP-oplossing op basis van Dynamics 365 Business Central, ongeacht de sector.
Ook organisaties met meerdere filialen.

Overkoepelende aanpak leidt de digitale transformatie in goede banen

"Het ERP-systeem is het digitale kloppende hart van wat we doen: verkoop, calculatie, studiebureau, productie… Iedereen baseert zich op deze gegevens. Het helpt ons om uniform en efficiënt te kunnen werken."

Valerie Duthoy
Manager Projectleiding

Sibomat

Digitalisering en automatisering stellen verdere groei veilig

"Dankzij dit systeem kunnen we efficiënter werken, kunnen onze medewerkers zich toeleggen op klantenservice en hebben we finaal een hogere klantentevredenheid. Dat is de échte return on investment."

Christophe Voets
Director

Seris Technology

Een betere klantenservice en snellere facturatie

"Door onze nieuwe software is de opvolging van de service nu een kwestie van 5 minuten in plaats van 2 uur, zodat er meer tijd is voor coördinatie. Dat komt de kwaliteit en efficiëntie van onze 24/7-service ten goede."

Kristel Machtelinckx
Operations Manager

Hortiplan

Dagelijks duizenden transacties door een perfecte koppeling met het warehouse

"Een van de grootste voordelen is het feit dat de volledige stock en inventaris op elkaar worden afgestemd en perfect overeenkomen. Alles wat fysiek aanwezig is in het magazijn, wordt dus financieel verwerkt in Dynamics."

Marc Jacobs
European Program Manager

Roland Europe

Seris Technology

Hortiplan

Roland Europe

Ook zij kozen voor GMI: