facebookpixel
Select Page
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Verbind mensen en processen met elkaar

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig te gebruiken en aan te passen is.

Verbind finance, sales, service en operations om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, de interactie met klanten te verbeteren en groei mogelijk te maken.

Volg onze webinars!

Uw installatieproject nauwgezet uitvoeren én opvolgen

Van registratie van het verbruik op uw project tot definitie van uw installatie

di 18/5 
12u00-12u30

Flexibele financiële en operationele rapportages met Jet Reports

Alle gegevens uit Dynamics met één klik in uw vertrouwde Excel-omgeving

wo 26/5 
12u00-12u30

Snel en eenvoudig een BI-omgeving opmaken met Jet Analytics

Breng al uw data op één plek samen, zonder technische kennis

do 27/5 
12u00-12u30

Naar een rendabel beheer van uw serviceopdrachten

Hoe optimaliseert u de service op uw installatieprojecten: van interventieaanvraag tot facturatie?

di 8/6 
12u00-12u40

Stroomlijn uw opdrachten en projecten met een digitaal samenwerkingsplatform

Hoe maakt u komaf met de ongestructureerde informatie binnen uw service-of installatiebedrijf?

Bedrijfsprocessen zonder silo's

Integreer al uw bedrijfsactiviteiten en verhoog de efficiëntie met geautomatiseerde taken en workflows – allemaal geïntegreerd in vertrouwde Office-hulpprogramma’s zoals Outlook, Word en Excel.

Actueel inzicht

Bereik betere resultaten door al uw bedrijfsfuncties (interne en externe) beter te analyseren en te optimaliseren. Dat kan door toonaangevende intelligente technologieën van Microsoft te integreren.

9

Gebouwd om te evolueren

Begin snel, groei op uw eigen tempo en pas alles in realtime aan met een flexibel platform dat het gemakkelijk maakt om Business Central uit te breiden op basis van uw veranderende bedrijfsbehoeften.

Een alles-in-één ERP-oplossing

 

 

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central integreert u al uw bedrijfsactiviteiten in één oplossing. Door alle data van de afdelingen aankoop, verkoop, magazijn en service te bundelen, zal de bedrijfsvoering van uw hele onderneming vanuit slechts één systeem plaatsvinden.

 

U krijgt het totale overzicht door de bedrijfs- en financiële informatie van de hele onderneming te verzamelen, zodat het beheer van uw financiën veel efficiënter zal verlopen.

 

Uiteraard volledig geïntegreerd met Office 365 en in de cloud. Eenvoudig, snel en efficiënt.

 

Kortom, met Microsoft Dynamics 365 Business Central bent u goed op weg naar een digitale transformatie.  

Bekijk video

Ontdek de mogelijkheden

Met Dynamics 365 Business Central brengt Microsoft de volledige kracht van Microsoft Dynamics NAV naar de cloud, met behoud van dezelfde functionaliteiten. Het is één complete oplossing met ingebouwde intelligence, die naadloos kan worden geïntegreerd met andere Microsoft-cloudservices zoals Microsoft 365.

Verder kan het worden aangepast of uitgebreid voor specifieke industriële behoeften met zogenaamde PowerApps, Microsoft Flow en Power BI.

Efficiënt financieel beheer

 • Neem onderbouwde beslissingen 
  Koppel de gegevens van de boekhouding, sales, inkoop, voorraad en klantinteracties om te komen tot een totaaloverzicht van uw bedrijf. Breng de financiële prestaties in realtime in beeld met ingebouwde Power BI-dashboards.
 • Versnel de financiële afwikkeling en rapportage 
  Stroomlijn het debiteuren- en crediteurenbeheer en stem de rekeningen automatisch af voor een snelle en nauwkeurige financiële afwikkeling en rapportage, zonder te bruskeren.
 • Verbeter de nauwkeurigheid van prognoses
  Verfijn de financiële prognoses door gegevens over meerdere dimensies te modelleren en te analyseren. Zorg voor rapporten op maat met naadloze integratie met Microsoft Excel.

Automatiseer en beveilig uw toeleveringsketen

 • Optimaliseer voorraadniveaus
  Maak gebruik van ingebouwde intelligence om te voorspellen wat wanneer moet worden aangevuld. Koop alleen wat u nodig hebt met dynamisch geactualiseerde voorraadniveaus.
 • Vermijd verlies en verminder tekorten
  Zorg voor precies de juiste inventaris door automatisch de voorraadniveaus, levertijden en bestelpunten te berekenen. Als de gevraagde items niet op voorraad zijn, krijgt u voorstellen voor vervanging.
 • Maximaliseer uw omzet
  Voorkom overbodige of zelfs frauduleuze voorraadaankopen via goedkeuringswerkstromen.

Slimmere verkoop en betere klantenservice

 • Meer waarde doorheen de ganse verkoopcyclus
  Volg alle interacties met klanten en maak gebruik van de ingebouwde mogelijkheden voor upselling, cross-selling en vernieuwing binnen de volledige verkoopcyclus.
 • Verhoog de verkoopproductiviteit
  Versnel het proces van offerte tot betaling. Reageer snel op verkoopgerelateerde informatieaanvragen, beheer serviceverzoeken en verwerk betalingen.
 • Lever uitzonderlijke service
  Krijg een uitgebreid overzicht van servicetaken, workloads en de vaardigheden van werknemers zodat u effectief resources kunt toewijzen en zaken sneller tot een oplossing kunt brengen.
Z

Perfect projectbeheer, binnen budget

 • Blijf binnen het budget
  Maak, beheer en volg uw projecten met time sheets en geavanceerde mogelijkheden voor budgetbeheer, kostprijsberekening en rapportage. Ontwikkel, wijzig en beheer budgetten om de winstgevendheid van projecten te borgen.
 • Plan met precisie
  Beheer de resource-niveaus via planning van capaciteit en sales. Volg de facturering voor klanten ten opzichte van geplande kosten voor opdrachten en offertes.
 • Analyseer de projectprestaties
  Neem effectieve beslissingen met realtime inzicht in de projectstatus, winstgevendheid en informatie over het gebruik van resources.

Optimaliseer uw bedrijfsactiviteiten

 • Beheer van prognose tot uitvoering
  Gebruik verkoopprognoses en verwachte voorraadtekorten om automatisch productieplannen te genereren en inkooporders aan te maken.
 • Efficiënt magazijnbeheer
  Realiseer een efficiënte orderverwerking met holistische weergaven. Traceer elke artikeltransactie op basis van magazijnindeling en de afmetingen van opslageenheden.
 • De optimale productie
  Bereken en optimaliseer de productiecapaciteit en resources om productieschema´s te verbeteren en aan de vraag van klanten te voldoen

Overkoepelende aanpak leidt de digitale transformatie in goede banen

Met de overstap naar een nieuw ERP-systeem trok Sibomat haar digitaliseringsstrategie van de laatste jaren verder door. GMI group zorgde niet alleen voor een upgrade naar Dynamics 365 Business Central, maar bracht deze meteen onder in Gbuild: dé bouwoplossing die integratie met andere toepassingen mogelijk maakt.

Zo geeft de koppeling met de CRM-applicatie Dynamics 365 Sales het aannemingsbedrijf nu een beter zicht op alle fases van het bouwproject. En tenslotte gaf de uitrol van een nieuw klantenportaal met SharePoint de dienstverlening een boost.

Wij hebben voor GMI gekozen omdat we konden instappen in een bouwoplossing waarvan we weten dat het mee zal evolueren in de tijd en binnen de markt.
Valerie Duthoy

Manager Projectleiding, Sibomat

Download PDF

Onze klanten aan het woord

Seris Technology

Seris Technology

Beveiligingsexpert stelt groei veilig door verder te digitaliseren en te automatiseren. Gservice tilt de dienstverlening naar een hoger niveau.
De Kock

De Kock

HVAC en sanitair specialist kan met Gservice haar bedrijfsprocessen professionaliseren en de interne samenwerking optimaliseren.
Hortiplan

Hortiplan

Met de overstap naar Dynamics NAV en Gservice, kan Hortiplan nu efficiënter en accurater werken, sneller factureren en de klanten een betere service geven.
Sanutal

Sanutal

HVAC-leverancier zocht een nieuwe WMS-oplossing: eenvoudig, ongecompliceerd en makkelijk om het magazijnpersoneel voor op te leiden.

Goed op weg naar een digitale transformatie

In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip “verandering” de nieuwe standaard geworden. Of we dit goed vinden of niet… het is nu eenmaal zo. Bijgevolg is er in alle sectoren van het socio-economische leven een drastische evolutie aan de gang. Door realtime op flexibele cloudplatformen te werken, kunnen bedrijven voldoen aan steeds veranderende behoeften binnen hun zakelijk netwerk (klanten, leveranciers, onderaannemers, …).

Hun competitief voordeel? Het verzamelen van uitgebreide gegevens, resultaten intelligent analyseren en reageren met geavanceerde bedrijfssoftware. De meer succesvolle organisaties plukken hier vandaag al de vruchten van.

Microsoft volgt – én maakt – met Dynamics 365 Business Central deze trendverschuiving door haar systemen voortdurend te verbeteren, te herdenken en te vernieuwen. Wie meesurft op deze golf zal steeds delen in een concurrentieel voordeel van significante aard.

Waarom kiezen voor GMI?

 • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

 • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

 • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

 • Onze mensen maken het verschil

Onze 100 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

Contacteer ons