Bedrijfsprocessen automatiseren met ERP

Werkt u met verschillende systemen voor financiën, projectbeheer, productie, supply chain, … die niet compatibel zijn? Kan uw backoffice voldoende inspelen op de verwachtingen van uw klanten én medewerkers? Is uw kritische bedrijfssoftware wel klaar voor groei?

Neem een voorsprong op uw concurrent met een future-proof ERP-systeem. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) brengt u alle bedrijfsprocessen samen, verbetert u de productiviteit en neemt u datagedreven beslissingen. Alles binnen één coherente gebruikersinterface.

Onze experten helpen uw processen te automatiseren met een oplossing aangepast aan úw bedrijf.

GMI group | Bedrijfsprocessen optimaliseren met ERP
Meer financieel inzicht

Verbind rapporten, diagrammen en Power BI-data van boekhoud-, sales-, inkoop- en voorraadteams om nauwkeurige inzichten te verkrijgen en met vertrouwen financiële beslissingen te nemen.

Optimaliseer uw supply chain

Lever producten op tijd en pas u snel aan veranderende bedrijfsmodellen aan, met een beter zicht op uw aankoop, productie, voorraad en magazijn.

Klaar voor groei

Begin snel met een flexibele oplossing die eenvoudig te gebruiken en in realtime aan te passen is aan veranderende bedrijfsbehoeften of marktdynamiek.

Veilig in de cloud

Maak de overstap naar de cloud en neem sneller nieuwe bedrijfsmodellen over in een flexibele, betrouwbare en veilige omgeving in de cloud (of on-premise) en met een aanpasbare oplossing die schaalbaar is.

Alles geïntegreerd

De perfecte integratie van alle bedrijfstoepassingen binnen het Microsoft Dynamics 365-ecosysteem garanderen een hogere productiviteit en continuïteit voor uw bedrijf, volledig aangepast aan uw activiteit of sector!

GMI group | Bedrijfsprocessen optimaliseren met ERP

Uw bedrijfscontinuïteit gegarandeerd

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kan uw organisatie zich sneller aanpassen en meer resultaat boeken.
Zowel in de cloud als on-premise.

Microsoft Teams

Stroomlijn het financieel beheer

 • Voer de regie over financiële data
 • Breid moeiteloos mondiaal uit
 • Versnel de afsluiting en rapportage
 • Bewaak de financiële prestaties
 • Neem meer winstgevende beslissingen
ERP: Bevorder projectsuccessen

Bevorder projectsuccessen

 • Verbeter projectkosten en boekhouding
 • Optimaliseer de resourceniveaus
 • Stimuleer de winstgevendheid met projectinzichten
ERP: Versnel de verkoopprocessen

Versnel de verkoopprocessen

 • Maak een soepele overgang van sales naar service
 • Volg klantretouren en reparaties
 • Maak uw servicebeloften waar
ERP: Optimaliseer de toeleveringsketen

Optimaliseer de toeleveringsketen

 • Verbeter de betrokkenheid van leveranciers
 • Werk met een holistisch beeld van de voorraad
 • Voorspel vooraardaanvulling
ERP - Lever uitzonderlijke klantenservice

Lever uitzonderlijke klantenservice

 • Maak een soepele overgang van sales naar service
 • Volg klantretouren en reparaties
 • Maak uw servicebeloften waar
ERP: Optimaliseer het magazijnbeheer

Optimaliseer het magazijnbeheer

 • Verbeter de organisatie binnen opslagfaciliteiten
 • Stroomlijn ontvangst en capaciteit
 • Versnel docking en verzending
 • Verbind klanten met activiteiten

Hoe starten met Business Central?

Uw onderneming heeft bepaalde doelstellingen. Samen met u, werken we een strategie uit om die te bereiken.

GMI group is als geen andere solution partner in het Dynamics-landschap beter geplaatst om u te adviseren hoe om te gaan met Business Central als nieuwste generatie van Microsoft-bedrijfstoepassingen.

Onze experten plannen, implementeren en ondersteunen het volledige project (of upgrade), afgestemd op uw specifieke vereisten.

Maak hier alvast uw keuze:

Microsoft Dynamics 365 Business Central
Dynamics 365 Business Central: Start uw implementatietraject met een diagnose

Start uw implementatietraject met een diagnose

Zet hier de eerste stap in het versneld proces om te transformeren naar een volledige ERP-oplossing in de cloud of on-premise en vraag een diagnose aan. Zo krijgt u zicht op de scope, het budget en de timing voor de invoering van Business Central, evenals een projectplan gebaseerd op ‘best practices’ bij onze klanten.

Toon meer

Met deze diagnose bent u beter in staat om een gefundeerde beslissing te nemen over de invoering van Business Central als ERP-systeem in uw organisatie. Meer nog, het diagnoseproces bespaart u weken of zelfs maanden in de uitvoering van de implementatie.

Kortom, kies voor 'business transformation made simple'!

Business Central Sprint: Ga snel aan de slag met de standaardversie

Neem een Sprint: snel en standaard in de cloud!

Schrikt de kostprijs of complexiteit van een ERP-implementatie u nog af? Of ziet u op tegen de inspanning voor uw medewerkers? Met de Business Central Sprint introduceert u op een laagdrempelige manier de standaardfunctionaliteiten, zonder omslachtige functionele analyse.

Toon meer

Uw financieel team start op enkele weken tijd met de functionaliteiten die ze nodig hebben. Van aankoop en verkoop tot voorraadbeheer. Alles vanuit één gecentraliseerde omgeving in de cloud.

Door uw ERP-systeem eenvoudig te houden, gaat het implementatietraject ook sneller en verloopt de gebruikersadoptie soepeler... én blijven de kosten tot een minimum beperkt!

Dynamics 365 Business Central: Upgrade van Dynamics NAV of Navision

Gebruikt u reeds Dynamics NAV of Navision?

Laat u begeleiden u in een upgrade naar de allernieuwste versie van Dynamics 365. We bekijken uw bestaande situatie en maken een plan op met als doel om Business Central zo standaard mogelijk te gebruiken, rekening houdend met uw omgeving en reeds gedane investeringen in maatwerk. Dat wat goed is, nemen we over.

Toon meer

Op basis van een vragenlijst bespreken we structureel de stappen die in een dergelijk project aan de orde zijn, zoals:

Maatwerk
Na een analyse van de bestaande omgeving, brengen we het aanwezige maatwerk in kaart. We bespreken samen de opties om hier verder mee om te gaan in Business Central. Misschien is dit maatwerk ooit ontwikkeld, maar wordt het inmiddels niet meer gebruikt, omdat de bedrijfprocessen gewijzigd zijn. Of is het maatwerk nu in Business Central standaard aanwezig. Eventueel kunnen bepaalde processen aangepast worden, zodat maatwerk overbodig wordt. Het doel is om steeds met de standaardtoepassingen te werken. Indien maatwerk nodig is en reeds gemaakt werd in het verleden, nemen we dit zoveel als mogelijk over.

Licenties
We bespreken met u de bestaande licentie en de overgang naar Business Central. Dit omvat het aantal users, het jaarlijks onderhoud en de mogelijkheden voor de overzetting naar een prijsmodel waarbij per user per maand betaald wordt. Ook bekijken we de invloed van de overgang op de andere licenties, zoals bv. ISV solutions.

Architectuur
We bekijken wat het beste platform is waarop Business Central kan 'draaien'.  In de meeste gevallen is dit een cloudomgeving, maar alternatieven zoals eigen- of gehoste servers of combinaties ervan zijn utieraard ook mogelijk.

Rapportage
We bespreken de mogelijkheden in Business Central waarbij reeds aanwezige rapporten als basis kunnen dienen. We bieden advies voor de overgang, waarbij ook Power BI een mogelijke optie kan zijn.

Interfaces
Aanwezige interfaces met andere omgevingen vormen een aandachtspunt. Per interface adviseren we een plan van aanpak over de werking ervan in de nieuwe Business Central-omgeving. Eventueel vervagen we de interface door standaardsoftware of -koppelingen in te zetten.

Datamigratie
De upgrade naar Business Central is het ideale moment om bestaande gegevens op te schonen. Dit kan gaan over oude klanten, artikelen of leveranciers of een historiek van vele jaren terug. We bespreken de scenario's en de mogelijkheden.

Een kant-en-klare oplossing voor úw activiteit

Dankzij een jarenlange ervaring in uw sector, garanderen wij begeleiding door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan.
Zij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

Gfinance | Geïntegreerde software voor financieel en administratief beheer

Financiële administratie

Verhoog de efficiëntie binnen uw financiële afdeling

9

GMI group | CRM voor de bouw

Bouw

Alle processen van uw bouwbedrijf
in één oogopslag

9

Gcentral Webinar | Naar een rendabel beheer van uw serviceopdrachten - Gservice 4

Service en installatietechniek

Installatieprojecten beter
anticiperen, plannen en opvolgen

9

Gtrade | Geïntegreerde software voor handel en logistiek

Handel en logistiek

Breng supply chain, financiën en verkoop samen in één oplossing

9

GeCommerce | Online productcatalogus

e-Commerce

Een professionele webshop,
naadloos gekoppeld met ERP

9

GMI 4D Solution Concept

Een geïntegreerde aanpak:
het 4D Solution Concept

Bedrijfssoftware levert pas echt meerwaarde op als alle toepassingen met elkaar samenwerken om bij te dragen tot transparante informatiestromen. Daarom zijn alle GMI-oplossingen gebaseerd op het vertrouwde Microsoft-platform. Zo kan u in één omgeving blijven werken zonder dat u voortdurend moet schakelen van de ene naar de andere toepassing.

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. Ons 4D Solution Concept staat garant voor een totaalbenadering waarbij zowel ERP en CRM, documentbeheer (DMS), digitale samenwerkingsplatformen of portalen (ECM) alsook Business Intelligence (BI), deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Microsoft Platform | GMI 4D Solution Concept

Wat zeggen onze klanten?

Wij ondersteunen u met het uitbouwen van een ERP-oplossing op basis van Dynamics 365 Business Central, ongeacht de sector.
Ook organisaties met meerdere filialen.

Eén digitaal platform in de cloud om alle processen te verlichten

"Alle informatie is nu direct inzichtelijk, waardoor we in real time weten waar we staan en snel kunnen rapporteren. En omdat de updates van alle applicaties automatisch in de cloud gebeuren, is de oplossing future proof."

Marianne Hendrikx-Bloemendal
Operationeel directeur, SLV Nederland

SLV Nederland

Standaard ERP leidend in aansturing trailerproductie

"Wij proberen zoveel mogelijk processen met de standaardfunctionaliteit van Business Central op te lossen. Maar het was ook al snel helder dat er maatwerk nodig was om aan sommige zeer specifieke wensen invulling te geven."

Patrick Verdonck
Application Consultant ERP, GMI group

Business Central brengt de financiële processen in stroomversnelling

"Door de schaalbaarheid kunnen we Business Central snel uitrollen in de andere landen waarin we actief zijn. We zijn ambitieus en dan is het een enorme geruststelling dat we op GMI group kunnen terugvallen."

Andries Teerlynck
Director Sales, HR & IT, Elicio

Elicio

Overkoepelende aanpak leidt de digitale transformatie in goede banen

"Het ERP-systeem is het digitale kloppende hart van wat we doen: verkoop, calculatie, studiebureau, productie… Iedereen baseert zich op deze gegevens. Het helpt ons om uniform en efficiënt te kunnen werken."

Valerie Duthoy
Manager Projectleiding

Sibomat

Digitalisering en automatisering stellen verdere groei veilig

"Dankzij dit systeem kunnen we efficiënter werken, kunnen onze medewerkers zich toeleggen op klantenservice en hebben we finaal een hogere klantentevredenheid. Dat is de échte return on investment."

Christophe Voets
Director

Seris Technology

Seris Technology

Ook zij kozen voor GMI:

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Klaar voor de verplichte e-facturatie met Peppol?

Klaar voor de verplichte e-facturatie met Peppol?

Neem een voorsprong op de aankomende verplichting om Peppol in te zetten voor e-invoicing. We zetten u op weg met onze oplossingen voor geautomatiseerde factuurverwerking.
Wat zijn de meest in het oog springende nieuwe functies in Dynamics 365 Business Central?

Nieuwe functies in Dynamics 365 Business Central

Wat zijn de meest in het oog springende functies in de laatste nieuwe versie van Dynamics 365 Business Central 2023 (release wave 1)? Onze experten lichten ze voor u uit.
GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

Op 'Bridge To The Cloud' vertellen experts van GMI group en Microsoft waarom een verschuiving naar de cloud een must is voor elk logistiek en handelsbedrijf.

Volg een webinar

Herbekijk of volg een webinar over relevante topics:

 • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook digitale samenwerkingsplatformen (ECM), centraal documentbeheer (DMS), document handling en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

 • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

 • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

 • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.